Моят си мрънка, обича да си брои парите и да прави бюджети, но по-скоро е с широки пръсти, което побърква мен(Аз съм по-стисната).
Ние също сме заедно вече 10 години( от 4 и половина имаме дете) . С годините се караме все по-малко. Имаме редки скандали, някои доста тежки и неприятни, но сякаш бързо ни минава. Последно се скарахме миналия месец, скандал, какъвто не сме имали , от както бях бременна с голямото ни дете. Още ми държи влага, но той се опитва да се реваншира и вече го попреглъщам. Той сигурно вече не помни
Аз съм по-злопаметна май и натяквам. Научила съм му вече номерата, а и той моите(само някои
на рибата не мож и научи всичко, luna ще потвърди) и вече си знаем кога да се направим, че не чуваме, кога да си замълчим, кога да ръчнем. Харесвам си го, много отдаден на работата, амбициозен...това за мен е важно в един мъж и се примирявам понякога с това да бъдем пренебрегнати по някой път, в името да израства в кариерата(най-вече, защото виждам, че му харесва).
За вечната избухливост какво да кажа?! Все едно играете онази стара компютърна игра с миничките "Minesweeper", където колкото и да внимаваш и да мислиш логически - все нацелваш мината и буууум!!!
Ситуацията е такава, че той е мой съученик, много умно момче, мъжкар, на който не обръщах внимание.... аз съм резачка по-принцип. Може би това е един от начините, по които си тествам мъжете, най-издражливите и упорити успяват. Та си го рязах навремето стабилно, както една жена Скорпион може хахаха, леко хард.