Мъж Козирог - 2

• 68 712
  • 806
  •   1
Отговори
# 645
Водолей и Козирог се разбират добре.

Иде ми да се разсмея.

Но все пак изхождам от моя опит, де Simple Smile
Историята познава всякакви случаи.

# 646
Аз съм Водолей, ММ - Козирог. Заедно сме от 6 години. Мисля, че комбинацията е добра, защото Водолеите сме добри и отстъпчиви, а само един по-благ характер може да съжителства с трудния характер на мъж Козирог. Ако жената до него също е с труден характер и не е склонна на компромиси, ще стане страшно. За да има хармония в една връзка, трябва поне един от двамата да тушира напрежението и да умее да отстъпва.

# 647
Е,то колко да отстъпваш.Като отстъпваш,Козела настъпва Simple Smile

# 648
  • Бургас
Водолей и Козирог се разбират добре.
А, в началото на връзката всичко е песен. Blush Водолей, Рак, Дева все тая. Той е Ok и с тъщата даже Grinning После ела го виж

Аз писах по въпроса за въздушни и козли.Две такива двойки имам около мен.

Аз си отглеждам козирог и като цяло се разбираме добре, земни сме.Само негативността му ми идва в повече.

# 649
Аз и Козле и Козел си имам.За това съм в темата Simple Smile

# 650
От познатите ми семейства с мъж Козирог, обикновено отношенията им са като от този виц:
Скрит текст:
От едно списание правят анкета - кой командва вкъщи, мъжът или жената? Разпитват една жена: - Кой взима важните решения у вас? - Ами как, мъжът ми... Всичко важно той го решава, аз се занимавам само с дреболиите. - Например? - Ами той решава най-глобалните неща, а аз се занимавам така... с ежедневието, с бита - подробностите, един вид. - По-конкретно? - Ами по-конкретно... Аз например решавам какво ще има за обед, къде да излезем вечерта, каква рокля да си купя, какви тапети да сложим в спалнята, къде да си купим къща, мъжът ми каква работа да си търси... - А какви са важните неща, които той решава? - О, ами нали ви казах - глобалните неща... Дали подкрепяме разширяването на Европейския съюз, дали сме за ядрено разоръжаване...

# 651
Хаха, мисля, че и за водолея важи този виц.

# 652
Такива са, Рачке, козлите.
А за Козирог-Козирог, предното мнение, смятам че като потръгнат нещата ще сте си ок. Имам позната такава двойка - ами като дупе и гащи са, много хармонични. Вплитат рогата понякога, но той отстъпва винаги.

То това ясно , но като живеем на различни континенти , и зодията ни е от тея кариеристичните , да отворим портите на замъка , ще е много трудно май.

# 653
Такива са, Рачке, козлите.
А за Козирог-Козирог, предното мнение, смятам че като потръгнат нещата ще сте си ок. Имам позната такава двойка - ами като дупе и гащи са, много хармонични. Вплитат рогата понякога, но той отстъпва винаги.

То това ясно , но като живеем на различни континенти , и зодията ни е от тея кариеристичните , да отворим портите на замъка , ще е много трудно май.

Как така живеете на различни континенти? Извинявай за любопитството, интересно ми стана.
Как ще се разберете къде да живеете?
Не съм скептична, познавам такива двойки, но не е лесно.

# 654
Ох то е дълга история , но ще се опитам да я обобщя . Познаваме се от деца , около 10тина години , от които не се бяхме виждали поне 8 .
И много странно есента ми се включи ,
и се  заговорихме. Живее в Америка от 5 години  и се беше върнал за 1 месец . Излязохме няколко пъти , и от тогава не сме спрели всеки ден да си комуникираме. В моята глава всичко беше едно приятелство , и си мислех че е така и при господина. Малко преди да замине , само ми каза ,че много ме харесва и след 4 месеца,като си дойде отново , ще видим какво ще се случи . 24/7 си говорехме за всичко на света , докато беше надалеч , опознавахме се . Баш сега си е тук , и някак си и двамата , яко сме си залостили портите на душите , като типични Козирози и предпазливо не смеем дори да се питаме , какво ще се случи , скоро като замине . Затова сме на различни континенти , ако пожелае може да се върне , но колко ли търпение ще е нужно и на двама ни . Наскоро мой приятел ми разказа малко за асцендентите , и че моя скорпионски такъв , доста ще ми обърка вижданията , особенно като се прояви след 30тата годишнина Simple Smile

# 655
Хора, астрологията не е за всеки.
Иска се четене здраво.

Тези поп-астрологии, безкрайно неверни, за "проявяване на асцендент" след 30-тата година, просто ги забравете. Гледат се съвсем други неща при една натална карта, и това за "асцендента" е просто най-малкото.

Така че, не се психирай за скорпионския асцендент, ами си гледай живота и дано се получат нещата.

# 656
Да, то само асцендента да беше. На мене лично Скорпиона тотално ми смачква Стрелеца понякога. Пълна трансформация, но има и позитиви все пак, не е толкова зле. Повече ме притеснява намесата на Луната.

# 657
Ivv.d, много хора се местят, времето ще покаже дали ще си допаднете. В крайна сметка и в трета държава може да се окажете.
Нищо не обърква асцедента. Имаш свободна воля и глава на раменете.
Но не позволявай да си зависима от непознат в друга държава.
Това от мен. Умната!

# 658
"Моят" Козирог е такъв тип - "Мразя целия свят и искам да го взривя", "Българките били красиви? Не е вярно, в Сърбия какви жени има...", "Виж това момиче, което тича в парка колко грозно се е облякло", "Косата ти.. лицето ти... блузата ти.. защо са такива, а не други... аз всъщност много ти се възхищавам", "Преди 100 години (най-малко) нещо ми стана, вече не искам/не давам обич, топлина, разбиране".. "А, ти май искаш нещо повече, ами аз не чета мисли".... "След няколко години (евентуално, може би, ама не е сигурно), ако искам да имам семейство...", "Ще е тъпо все пак да си търся по-малка от мен.. но все пак ще е най-добре да е по-малка..", "Ако майка ми, вместо да прави ремонт на апартамента ми беше дала пари да следвам..", "Ако баща ми.." "Ами май няма да се получи (след месец отношения, които той е поискал).. жените все очакват да предложа секс.."
Ей такива ясни и разбрани хора има, думата им тежи и знаеш какво можеш да очакваш от тях винаги. И само смей да ги критикуваш основателно за нещо - адът ще ти се стори песен. Могат да се сърдят 100 години, въпреки че вината е в тях.

# 659
Здравейте,зодия Телец съм,имам един приятел зодия Козирог, всичко ни е наред , докато не реши да се инати.Тогава както си говорим нормално,и минавам и аз на фаза инат и 💣💣💣

Общи условия

Активация на акаунт