Свикнала съм с това и се забавлявам. Даже и като се нацупи в средата на разговора и спре да отговаря, ми е забавно. Но като му мине за няколко дни, пак пише и си продължаваме по старому. Това ме навежда на мисълта, че има симпатии към мен и ме озадачи този отговор за среща. Аз така бих отговорила, когато нямам никакво намерение да изляза с този човек.
Както казвам за такив характер - И Господ да слезе да му каже "Сгрешил си!"...пак няма да си признае и ще тегли една майна.
Със сигурност си права. Обстоятелствата са такива, че нито връзка, нито съжителство ще имаме някога и затова се опитвам да не се натоварвам
Приятно ми е да си пишем, естествено от моя страна има тръпка, за да го правя. Както казах, бях сигурна, че и при него има някаква тръпка, но защо отказа...
Свикнала съм с това и се забавлявам. Даже и като се нацупи в средата на разговора и спре да отговаря, ми е забавно. Но като му мине за няколко дни, пак пише и си продължаваме по старому. Това ме навежда на мисълта, че има симпатии към мен и ме озадачи този отговор за среща. Аз така бих отговорила, когато нямам никакво намерение да изляза с този човек.

))))
Харесва ми...
Препоръчани теми