Слънцезащита 2017

• 108 022
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Продуктите, които са за алергия, по силни ли са от другите ? Аз като нямам алергия, но търся много силна защита, заради петната, мога ли да използвам това например http://www.kozmetika.bg/URIAGE/87411_BARI%C3%89SUN-Cr%C3%A8me-Te … -25-%D0%BC%D0%BB/

Можеш, разбира се  Peace Просто продуктите за алергия борят освен изгарянето и алергията от слънцето. Не знам на какъв принцип. Факт е, че някои продукти с висок фактор (над SPF30)при мен спират изгарянето, но алергията се появява....
Сега се сещам, че по-миналото лято ползвах на Piz Buin един от лосионите, беше с фактор 30 и се водеше Dry touch. Много ми хареса, никакво мазнеене, а и алергия не се появи.... Ще взема да го потърся пак, беше в една странна туба....

# 166
Сис, лошото е , че са само два цвята. На мен лайт ми идва светъл и го оправям с пудра отгоре. Мeдиум обаче ми идва тъмен и по не ми харесва разликата , която прави с врата. Аз като цяло обаче обичам по-светли цветове и ги коригирам по-лесно тях, отколкото тъмните. Имай предвид и че светлият цвят е с леко розов подтон. Като цяло аз го харесвам, но не и за големите горещини лятото.

И аз се притеснявам лайт да не ми дойде прекалено светъл. До сега съм ползвала единствено BB-то на Рен. То е само един цвят, но сякаш няма чак такава покривност каквато ми се иска.

# 167
Много благодаря, cutesmallcat Аз вече изпуснах момента и още с първите лъчи цялата се изприщих, докато се чудя и мая.... От ровичкането досега, срещнах само два продукта, разработени специално за хора със слънчева алергия- серията на Eucerin и това, което ти ми препоръчваш, и на което определено повече имам доверие. Отново благодаря за съвета  Hug

# 168
  • Sofia
Много благодаря, cutesmallcat Аз вече изпуснах момента и още с първите лъчи цялата се изприщих, докато се чудя и мая.... От ровичкането досега, срещнах само два продукта, разработени специално за хора със слънчева алергия- серията на Eucerin и това, което ти ми препоръчваш, и на което определено повече имам доверие. Отново благодаря за съвета  Hug

Радвам се, че помогнах Simple Smile Дано останеш доволна, като мен  Hug Hug

# 169
Между другото, може би сега е момента да споделя положително мнение, от един евтин и ефикасен продукт, който най- малко съм очаквала да върши работа. Това е слънцезащитното кремче на Cien фактор 30 от Лидл. Както споменах, имам ужасна слънчева алергия, но само на ръце и крака. Мазах лицето с него в един от слънчевите дни наскоро и то само веднъж сутринта. До 5 следобед всички бяха изгоряли, само аз- не. Чак яд ме хвана, че се намазах, защото даже и лек загар нямах. Та затова, си мисля, че хора, които по принцип нямат някакви специфични проблеми със слънцето, не е необходимо да се оръсват за скъпи мазила....

# 170
Между другото, може би сега е момента да споделя положително мнение, от един евтин и ефикасен продукт, който най- малко съм очаквала да върши работа. Това е слънцезащитното кремче на Cien фактор 30 от Лидл. Както споменах, имам ужасна слънчева алергия, но само на ръце и крака. Мазах лицето с него в един от слънчевите дни наскоро и то само веднъж сутринта. До 5 следобед всички бяха изгоряли, само аз- не. Чак яд ме хвана, че се намазах, защото даже и лек загар нямах. Та затова, си мисля, че хора, които по принцип нямат някакви специфични проблеми със слънцето, не е необходимо да се оръсват за скъпи мазила....
`

Той всъщност за лице ли е?

# 171

Опаковката, която имам е мини вариант, точно нато на снимката:
[ http://www.bobos.it/silk/cien-mini-size-per-viaggiare-sereni]
Серията е classic, но честно не зная, дали я препоръчват за цяло тяло, или не. Аз си мазах лицето, при положение че кожата ми е много мазна, добре ми понесе, не забелязах никакво допълнително омазняване

# 172
Оня ден купих нов продукт на Биодерма за кожа предразположена към пигментни петна.
30 мл.= 26 лева. Дано да е качествен, въпреки, че вече слънцето си остави отпечатъците върху кожата ми.

# 173
Мами,Христос воскресе.
От няколко месеца използвам слънцезащитата на биодерма фотодерм ar 50+ (вече няколко опаковки).От скоро обаче като го нанеса кремът става като на парцалчета/шупли (?) И стои много грозно.Нямам идея от какво може да е...Мислех,че може да е от това,че не чакам достатъчното предните продукти за грижа да попият,но не е от това.

# 174
  • Пловдив
Мами,Христос воскресе.
От няколко месеца използвам слънцезащитата на биодерма фотодерм ar 50+ (вече няколко опаковки).От скоро обаче като го нанеса кремът става като на парцалчета/шупли (?) И стои много грозно.Нямам идея от какво може да е...Мислех,че може да е от това,че не чакам достатъчното предните продукти за грижа да попият,но не е от това.
Аз от скоро съм със същото кремче и съм много приятно изненадана. При мен няма подобен ефект.

# 175
  • Prismatica Aerie
Сдобих се с това и това.
Слънце в момента няма и няма как да тествам. Възлагам големи надежи, пък да видим. Инак се връщам на любимата ми Неострата и повече експерименти няма да правя.

hubbabubba1, тубата може ли да се раклаща силно? Пробвай, може да се е пресякло съдържанието, или да е седяла на топло/студено...  Или да си сменила крема за лице.
При мен като прекаля с количество ми се случва нещо подобно.

# 176
Взех си на Юсерин едно слънцезащитно кремче преди месец и съм много доволна. Имам много мазна кожа и до сега не съм попадала на слънцезащитен продукт, който да не ми омазнява кожата, а даже и да я матира.
https://remedium.bg/sun-protection/eucerin-sun-cream-gel-oily-sk … n-spf50-50ml.html
Ползвам го ежедневно. Тези дни не ми е нужен толкова висок фактор, но като погледна предишния ми ежедневен крем с по-нисък фактор и се сещам колко е мазен...
Не съм имала неприятни реакции от кремчето на Юсерин, никакви пъпки/зачервявания. Ходих на излет преди няколко дни, като беше по-слънчево и прекарах цял ден навън. Вечерта всички бяха зачервили бузите малко от слънцето... Освен мен Simple Smile

# 177
От 15 години целогодишно се мажа с слънцезащитен крем за лице, а като съм на плаж с възможно най- високият фактор, но тази година след едно кръвно изследване се установи, че имам дефицит на витамин Д! Така че внимавайте с кремовете! Аз минах на по- нисък защитен фактор и не си мажа лицето всеки ден.

# 178
  • СОФИЯ
Взех си на Юсерин едно слънцезащитно кремче преди месец и съм много доволна. Имам много мазна кожа и до сега не съм попадала на слънцезащитен продукт, който да не ми омазнява кожата, а даже и да я матира.
https://remedium.bg/sun-protection/eucerin-sun-cream-gel-oily-sk … n-spf50-50ml.html
Ползвам го ежедневно. Тези дни не ми е нужен толкова висок фактор, но като погледна предишния ми ежедневен крем с по-нисък фактор и се сещам колко е мазен...
Не съм имала неприятни реакции от кремчето на Юсерин, никакви пъпки/зачервявания. Ходих на излет преди няколко дни, като беше по-слънчево и прекарах цял ден навън. Вечерта всички бяха зачервили бузите малко от слънцето... Освен мен Simple Smile
и аз го ползвам,доволна съм.добре стои ,моята кожа също е доста мазна ,този крем я матира.

# 179

Сега се сещам, че по-миналото лято ползвах на един от лосионите, беше с фактор 30 и се водеше Dry touch. Много ми хареса, никакво мазнеене, а и алергия не се появи.... Ще взема да го потърся пак, беше в една странна туба....

Тези Piz Buin Allergy мазнички ли са, стават ли за в града или са само за плаж? И получава ли се някакъв тен все пак или си стоиш бял ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт