Слънцезащита 2017

• 108 033
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
Тази година съм заложила на това. Ползва се след дневния крем и отгоре може да се слага всякакъв грим. Много лека формула, много икономичен продукт и не се усеща върху кожата, нито пък личи.

# 181
  • Sofia
Някой ползвал ли е слънцезащитния флуид за лице на Skincode? Някакви отзиви? Ето този:

# 182
Обещах да споделя отзивите си за Eucerin, крем- гел за мазна кожа с SPF 50. Видях, че няколко поста назад има доволни момичета, но за съжаление, при мен ефекта не е чак толкова осезаем. Бих казала, че леко потушава лъскавината, но в никакъв случай при мен не матира. Дори продължава да лъщи, там където по принцип се омазнаява, но с една идея по- леко. Явно е до кожа и моята не е от лесните  Crazy

Deseo, и аз по препоръка на cutesmallcat се насочих към Pizz buin, но и аз се чудех това... ако лъщи прекалено, може би за градски условия няма да е подходящ и съответно ще трябва да търся още един за из улиците  ooooh!

# 183
  • София
Някой ползвал ли е слънцезащитния флуид за лице на Skincode?

Точно този ползвах миналата година, хвалеха го във форума. Не става. Цялото ми лице стана на петна и в добавка ми излязоха огромни пъпки.  ooooh! Месеци ми отне да се възстановя. После прочетох, че такава реакция може да се получи при не добре стабилизирани филтри, може и това да е.

# 184
  • Sofia
Някой ползвал ли е слънцезащитния флуид за лице на Skincode?

Точно този ползвах миналата година, хвалеха го във форума. Не става. Цялото ми лице стана на петна и в добавка ми излязоха огромни пъпки.  ooooh! Месеци ми отне да се възстановя. После прочетох, че такава реакция може да се получи при не добре стабилизирани филтри, може и това да е.

Ааааа, благодаря ти много! Тъй като съм супер доволна от кремовете им за лице, реших да пробвам и този, но сега се разколебах...

# 185
  • София
  Може да е някаква реакция само при мен, не знам защо така стана. Може да не са лоши, поискай си тестери.  Peace

# 186
Сити блок 40 на Клиник е за мазни кожи!

# 187
От скоро слагам това.Освен ,че предпазва,има и матиращ и тониращ ефект
https://beautycorner.bg/lice/slncezaschiten-krem-za-lice-s-maksi … shield-spf-50-bg/

Чудесен е!

# 188
Влизам в две аптеки да питам за препоръка за слънцезащитен крем за проблемна кожа.
В едната горещо ми препоръчват Биодерма, като изброяват и всички други марки, които предлагат такива продукти. Във втората ми споменават само Биодерма и Авен и препоръчват Авен (други марки изобщо не са споменавали). И в двете нямали "още" тестери. А сега де... Confused

# 189
След елегантен скандал в пощенския клон, най-накрая успях да се сдобия с чаканата Rivecowe Skin Volume Powder Pact UV Protect SPF30PA++ - medium beige.
Пудрата е далеч от фина, така и не посмях да я нанеса на цялото лице, след като ми образува кир ефект от съвсем леко цапване на носа. Не е подходяща за сухи кожи.
Тампончето допринесе доста за ефекта, така че го смених и сега нанасям само върху петънцата на скулите преди излизане. Доста е покривна и май първата азиатска пудра, която що-годе ми пасва като цвят. Опаковката е удобна и сигурна за път, което е основното достойнство на пудрата.
Ще си я ползввам по гореописания начин това лято, но едва ли бих повторила покупката.
Уморих се да експериментирам нещо. Ще си ходя с фейк мустак и толкоз.  smile3516

# 190
  • Пловдив
Влизам в две аптеки да питам за препоръка за слънцезащитен крем за проблемна кожа.
В едната горещо ми препоръчват Биодерма, като изброяват и всички други марки, които предлагат такива продукти. Във втората ми споменават само Биодерма и Авен и препоръчват Авен (други марки изобщо не са споменавали). И в двете нямали "още" тестери. А сега де... Confused

Гел крема на Eucerin пробвай. Много съм доволна.

# 191
  • Sofia
Момичета, някой да е срещал крем за ръце със слънцезащита (поне 30)? Имам много петна вече по ръцете и ми се ще да ги мажа, а с плажен лосион не попива толкова бързо като крема за ръце, стои ми мазно и не ми е комфортно.  newsm78

# 192
лили предлагат крем за ръце от собствената им марка с 20 спф
също бих се радвала, ако някой може да даде препоръка за крем с по-висок спф

# 193
  • Prismatica Aerie
На Лили хубав ли е?

Много харесвам този и този.
Вторият го има в ДМ.

# 194
средна работа - ако нямаш друг избор, става

Общи условия

Активация на акаунт