Слънцезащита 2017

• 108 848
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Няколко пъти в темата се спомена, че допълнително нанасяте и пудра. Каква е тя?

# 406
  • Sofia
Моята е L'oreal true match. Харесва ми.

# 407
  • BG
И аз използвам Bioderma Photoderm Nude Touch spf 50+ -  но го ползвам като фон-дьо-тен за в града, идеален ми е защото съм с много мазна кожа и идеално ми матира.
Обаче за плажа за лицето мисля да взема някакъв спрей пак spf 50+.
И имам голям въпрос- със светла кожа съм, но не и като мляко, но с много бенки-какъв фактор да си взема, защото искам да добия малко тен, обаче с spf 50+ за тяло се опасявам, че няма да почернея, а пък spf 30+ дали няма да ми е слаб за бенките?

# 408
  • Варна
Здравейте!  Hug
Ще ми препоръчате ли слънцезащитен лосион?Аз съм с кестенява коса,кафяви очи и горе-долу светла кожа (не мога да я определя).С какъв фактор да е лосионът и на коя марка? bouquet bowuu

# 409
Аз тази година ще започна с Piz Buin Allergy spf 50. Снабдих се с цялата серия. Поне за начало ще бъда с 50-ти фактор, защото установих, че с 30 изгарям.

# 410
  • София
Аз тази година ще започна с Piz Buin Allergy spf 50. Снабдих се с цялата серия. Поне за начало ще бъда с 50-ти фактор, защото установих, че с 30 изгарям.
Мира, това за в града, или на плажа?

# 411
Мира, това за в града, или на плажа?
За плажа ми е Piz Buin-a, толкова ми е ароматичен, че като ги получих продуктите през час се мазах, за да си ухая на хубаво Grinning за градските условия още съм в чуденка какво да взема. За момента ползвам на Виши

# 412
  • София
 Grinning и аз заглеждам тази серия за плажа и само хубави работи чувам

# 413
Аз с фактор 50 на Ланкастър освен леки петна и лунички, добих и як тен.

В облачен ден, за два часа на плажа разходка, без да се пека, накрая се показа слънцето само.
Така че с фактор 50 се добива тен.

# 414

Така че с фактор 50 се добива тен.

+1
Добива се, потвърждавам и аз. Peace

# 415
  • Бургас/Пз
Няколко пъти в темата се спомена, че допълнително нанасяте и пудра. Каква е тя?
Аз ползвам Авен Минерална Пудра 50ти фактор и Missha  Signature /корейска/50 spf
Казано честно не мога да преценя колко пазят.

# 416
А тези пудри ги използвате за допълнителна защита или за да матират?

# 417
  • Пловдив
И за двете Peace

# 418
  • Бургас/Пз
А тези пудри ги използвате за допълнителна защита или за да матират?
Аз лично по-скоро за подновяване на защитата. Сутрин се гримирам в 7ч и до обяд каквато и защита да е съм сложила е ясно , че и помен няма от нея. Като излизам в обедната почивка слагам слънцезащитна пудра и в 17ч като си тръгвам от работа пак подновявам. Друг е въпросът колко пази, защото не е като крема все пак.

# 419
Има ли слънцезащитна пудра в светъл цвят? Най-добре безцветна.
Защото всички, които виждам, са много тъмни за мен, някои изглеждат като бронзиращи продукти.

Общи условия

Активация на акаунт