Слънцезащита 2017

• 107 961
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Ани , на Ла Рош е мъглата , която похвалих и я ползвам за лице.

# 631
Май ще се разделяме със Sundance. Взех 30 фактор, от обикновения в тубичката, леко химична миризма има и не попива хубаво а стои бял на кожата, опази ме, де, въпреки че ми бяха последните дни от второто море....

Много ми хареса бебешката Нивеа 50+

# 632
Аз съм в чуденка дали да не си взема олио с spf 20 и да мажа с какаово масло отгоре, защото въпреки че съм бяла започнах да придобивам малко тен.
В чуденка съм, защото се притеснявам да не е малък фактора и да изгоря Tired

# 633
Миоки, ainstain02, благодаря! Ще пробвам маслено почистване на всяка цена Simple Smile

Аз имам спрей за подновяване на защитата на Филорга, до колко ще е ефективен ще кажа след лятото. Но той оставя лек сочен филм след ползване. На мен не ми е неприятно това, но за някой, който обича матов завършек може да е.

# 634
Честно казано, в спрейовете ме притеснява единствено това, че има вероятност да останат "пробойни". А като се пръскате по лицето, не ви ли попада спрей върху косата?

# 635
  • Пловдив
Моля ви,дайте линк за тази мъгла на Ла Рош,че не мога да я намеря!

# 636

Ла Рош Позе Антелиос / La Roche-Posay ANTHELIOS Прозрачен спрей мист SPF50 x75 мл

# 637
  • Бургас/Пз
А някой ползвал ли е това олио http://www.laroche-posay.com/products-treatments/Anthelios/Anthe … MFORT-p20755.aspx

Гледам, че има ALCOHOL DENAT , но поне е на 4-то място, че в Гарние си е баш на първо. Чудя му се много. Някое друго олио подобно може ли да препоръчате от личен опит.

# 638
Гледам, че има ALCOHOL DENAT , но поне е на 4-то място, че в Гарние си е баш на първо. Чудя му се много.
Аз бих си спестила поне този на Гарние и другия не бих ползвала на лицето.

# 639
  • Бургас/Пз
Гледам, че има ALCOHOL DENAT , но поне е на 4-то място, че в Гарние си е баш на първо. Чудя му се много.
На Гарние със сигурност няма да е, категорично съм го отхврърлила. Иначе никакво олио не бих пръскала на лицето иси, още повече ако не е с 50-ти фактор.

Редактирам се Wink
Намерих на Уриаж и Nuxe са без алкохол. Вие на кое бихте се спряли?? newsm78 Не знам как да разбера дали в Уриаж има термална вода? Ама едва ли все пак е олио

Последна редакция: чт, 13 юли 2017, 19:02 от ani_d

# 640
  • София
На Гарние със сигурност няма да е, категорично съм го отхврърлила. Иначе никакво олио не бих пръскала на лицето иси, още повече ако не е с 50-ти фактор.

Редактирам се Wink
Намерих на Уриаж и Nuxe са без алкохол. Вие на кое бихте се спряли?? newsm78 Не знам как да разбера дали в Уриаж има термална вода? Ама едва ли все пак е олио
Аз ползвам Уриаж, за мен те са фаворити тази година. При моята чувствителна и суха кожа е супер, не се отмива в морето, не мазнее неприятно. За лице ползвам други неща, включително техния Barier Sun, който белее, като всеки с минерален филтър, а във водата - още повече. Не мога да преценя как е за тен, защото аз стоя само на сянка.
Не ми харесва аромата на Нюкс Peace

# 641
Аз искам да споделя пръво впечатление от NeoStrata Sheer Physical Protection SPF 50.

Това е най-хубавият слънцезащитен минерален крем или по-скоро флуид, който съм ползвала от гледна точка на финиш. Бие от всякъде Сити блокъра на Клиник. Все още не съм го пробвала на силно слънце, обаче.

Прави кожата меко матирана или по-скоро сатенено гладка. Не мазнее, не лъщи, не е прекалено силиконен. Пигментът му е съвсем лек и след намазване се слива с кожата. Не оставя бял филм, може да се нанася на слоеве без да изглежда напластен.
След няколко часа не избива мазно в Т зоната за разлика от този на Скинсютикъл, който при нанасяне също е много подобен на Неостратата, но след няколко часа лъсвам.

С две думи - разкошен флуид.  Heart Eyes

# 642
  • Варна
Ако първо слагам слънцезащитен балсам за устни и след това обикновено червило,губи ли се слънцезащитата?

# 643
Не. Същото е като на лицето - слънцезащитен и отгоре грим.  Peace

# 644
  • Варна
Не. Същото е като на лицето - слънцезащитен и отгоре грим.  Peace
Благодаря! Blush

Общи условия

Активация на акаунт