Значки ще отличават бременните в софийското метро

• 29 313
  • 324
  •   1
Отговори
# 75
Може ли значки не само за бременните, но и за махмурлиите?

# 76
  • Австрия

От чисто любопитство: В коя държава всички здрави мъже стават, независимо от възрастта им?

Тук (Виена) винаги. Дори и пишлемета с видимо арабски и сходен произход. Но пък е и пределно ясно: винаги местата най-близо до вратите (автобус, трамвай, метро, влак) са предназначени за

В провинцията хората са още по-стриктни. Отстъпват място и оказват помощ, без значение има ли обозначения или не.

Та, във връзка с по-горното, няма ли такива специални места в ГТ в България? Много по-разумно е от носенето на значки  Peace

# 77
  • София

Та, във връзка с по-горното, няма ли такива специални места в ГТ в България? Много по-разумно е от носенето на значки  Peace

Има, но на тях сядат всички.  Peace

# 78
  • Австрия
Ами, то не е забранено да седи човек, който не спада към посочените категории, на тези места, но при необходимост става и отстъпва.

# 79
  • София
Ами, то не е забранено да седи човек, който не спада към посочените категории, на тези места, но при необходимост става и отстъпва.

Принципно така е редно, но какво се случва на практика е друг въпрос.

# 80
  • Австрия
Хм.. тогава, не остава нищо друго, освен

Дали един човек /мъж, жена, марсианец.../, ще отстъпи място на нуждаеш се друг човек, зависи единствено и само от възпитанието на първия.

така че някакви значки нищо няма да променят.

# 81
  • София
Добре де, на някои жени не им личи толкова и във 8 месец, на други заради палтото, трети са в началото, но им става лошо - какво толкова, ако носят значки? Има и добронамерени хора, които наистина не са видели нечий корем или ги е страх да не обидят неволно някоя ощипана г-ца.
Калинката, която стана нарицателно за партийно назначение, как беше лъгала шефа си, че има тумор, пък накрая - роди.
Скрит текст:
В последните години по ред причини натрупах килца, и то на корема, направо ми стърчи като в 5 месец, да не говорим как е, ако и мехурът ми е пълен.
Имам някои неща от трико, които все още ми стават и ги навличам през уикенда. Веднъж с една такава туника отивам в Дъ Мол, палтото разкопчано. Попадам на промоция на Самърсби, взимам си чашка и момичето с несигурен глас: "Ъъъ, нали знаете, че съдържа алкохол?" Аз недоумяващо: "Разбира се... "и  тръгвам, възмутено дуднейки си толкова тъпа ли изглеждам, за разлика от младото поколение аз чета дори и етикетите и т.н. След минута зацепих защо ме предупреди

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 17:00 от Cuckoo

# 82
Хм.. тогава, не остава нищо друго, освен

Дали един човек /мъж, жена, марсианец.../, ще отстъпи място на нуждаеш се друг човек, зависи единствено и само от възпитанието на първия.

така че някакви значки нищо няма да променят.

Едно си баба знае ... четете по-нагоре ...

Щом се е случило на други места ще се случи и в БГ. Въпрос на време.

# 83
  • на село
Възхитена съм от вашия оптимизъм!
Честно!

# 84
  • Австрия
Ми, не. Не мисля, че е само въпрос на време. И на възпитание, всъщност, не е само въпрос.

# 85
Така е. Но обикновено, ако нещо стане тенденция масата го усвоява. Няколко предавания по ТВ, реклама по вестниците и ще се случи.

# 86
  • out of space
Вижте сега, аз в метрото си цъкам на телефона и наистина не се интересувам от заобикалящите ме.
Ако ще 18 значки да си сложи някоя- няма как да забележа, че е бременна. Не е ли по-лесно просто да си отвори устата и да помоли?

# 87
Вижте сега, аз в метрото си цъкам на телефона и наистина не се интересувам от заобикалящите ме.
Ако ще 18 значки да си сложи някоя- няма как да забележа, че е бременна. Не е ли по-лесно просто да си отвори устата и да помоли?

Ти пък!!! Ти си длъжна да се оглеждаш и да я забележиш, дори и да не й личи.

# 88

Да не си само ти център на внимание? Някой който не цъка и му е писнало от телефони ще стане.

# 89
  • out of space

Да не си само ти център на внимание? Някой който не цъка и му е писнало от телефони ще стане.

Център на внимание за кого?  Laughing Обяснявам как е при мен, защото няма как да знам как е при теб.

Абе изобщо как си въобразяваш, заради някакви значки хората да почнат да стават? Смях!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт