90 Дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! Тема 363

• 57 141
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Можеш да вечеряш салата, но неовкусена. Така е по правилата  Peace

# 676
Можеш да вечеряш салата, но неовкусена. Така е по правилата  Peace
Благодаря  Peace

# 677
  • ПЛОВДИВ
Честит Празник мили дами!
Аз днес съгреших с един бонбон, но доста ми прилоша, реших, че ми пада кръвната захар и наистина след сладичкото ми светна .
При някого случвало ли се е ?

# 678
Случвало ми се е. Не само от режима. Факторите са много и различни. Имало е моменти да ми стане зле без значение в какъв ден. Втв воден и плодов съм се чувствала отпаднала. Тъй као почти не ям сол, дори и на варива може да ми стане замаено на главата. Пий течности и ще се оправиш. Peace
Момичета тези дни ще подготвям нова тема. Госпожица дух ще ми помогне, но приемаме и други идеи Hug

# 679
Тинки  Hug днес и аз ще прегледам и ще ти пиша.

# 680
 Peace заемам се да напиша текста, както говорихме Тинки  Hug

# 681
Да си отчета храната за вчера  Grinning

з. ябълки
2 з. мандарина и един грейпфрут
о. кебапче, кюфте, свинско шишче (общо 300 гр.) За съжаление нямах салата към тях. Единственият вариант беше салата снежанка, но тя е с мляко, за това предпочетох да остана само с месото без салата.
в. заешко месо + кисело зеле + кисели краставички

Днес
з. два банана
2 з. един грейпфрут
о. варива - грах, царевица, кисела краставичка, чушка от туршия. Нещо като салата се получи  Grinning
в. същото

Сега ще разгледам какво има да се оформя по първия пост  Hug

# 682
  • Cavan, Ireland
Добро утро!

Днес не съм се теглила, защото не спах вкъщи и нямам кантар. Не , че е от голямо значение!

Плодовите дни са ми много хаотични и няма да пиша какво ще ям защото никога не е според плануваното.
Закусих две нектарини. И имам шепа ядки микс за по късно и ще решавам в движение какво още.

NoMe, кисели крставички и туршията ти не съдържат ли захар?
Аз избягвам соленото въпреки, че след него ми е лесно да пия вода.  Peace

Хубав ден на всички  bouquet

# 683
Здравейте, момичетаа Simple Smile
Има ли витаминки днес? Аз съм приготвила една купа плодове , но мисля и за една хубава зеленчукова супа (неовкусена,разбира се и с неутрални зеленчуци)
Вчера, да ви се отчета ВХ:
З банан
2 з 2 портокала
О Вегетарианска пица и хапка баничка без пълнеж, салата домати и крставици
В : 1 парче кекс + 1 мин еклер
Вървах общо 3часа през деня без да спирам, нз като км колко са обаче.
И в 8:30 се събрахме с приятелки по случай празника. То бяха салати, мезета, всеки се постарал да покаже какви кулинарни умения има Simple Smile Алкохола и безалкохолното не отстъпваха - вина, домашни лимонади и т.н.
А аз - аз изпих 9 чаши вода  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Дори и не ми мина през ум да пробвам каквото и да е друго.
И качвам се днес на кантара +200гр  Joy Joy Joy  от общо саления 1кг до днес - ден 16ти
Не ми се оплакваше на никого, но исках да си излея мъката и да кажете, ако нещо съм сбъркала. Много ми е тъжно ...

# 684
Beloved Summer  Hug предполагам колко разочарована се чувстваш, след като си била супер стриктна вчера. Да, очаквала си кантара да те възнагради, но ......  Hug случват се и такива моменти. Но това не означава, че ти не сваляш, дори напротив. Процеса на свалянето на килограми не е устремен право надолу (за съжаление  Confused ), той представлява спадове, изкачвания, спадове, изкачвания .... Важното е, че прогреса е надолу. Това, че днес си била с + не трябва да те демотивира - утре ще те възнагради с голям минус. Сигурна съм  bouquet

NoMe, кисели крставички и туршията ти не съдържат ли захар?
Аз избягвам соленото въпреки, че след него ми е лесно да пия вода.  Peace

Не съм се замисляла  Embarassed Те са домашни, така че сигурно има и захар. Това не е режимно  Peace Следващия път като ги пиша ще ги задрасквам.

# 685
Аз пък не разбирам това вторачване в тази пуста захар. Имало я в лютеницата и в туршиите. Като я ядете сладни ли ви, доставя ли ви удоволствието, което изпитвате, когато ядете сладкиш? Като ви се яде нещо сладко, туршия ли хапвате? То и в киселото мляко има повече въглехидрати, отколкото белтъчини, но не го ядем в ден ВГХ.

Днес ми е ден за варива. Закусих банан, за обяд ми се иска в ресторанта да са сготвили ориз със спанак. Винаги го има, когато съм на белтъчини, но в ден варива го няма. Crossing Arms

# 686
Dara888 така е  Peace и според мен захарта в туршията е пренебрежително малко, но тук много често е коментирано точно това и си спомням, че се взе решение, че към туршията (особено със захар) трябва да се подхожда внимателно и с предубеждение  Grinning

# 687
  • Cavan, Ireland
Няма да се вторачваме повече Айде мир да има  Peace

# 688
Че ние не воюваме. Mr. Green  Hug Споделяме мнение и опит. Туршиите имат повече сол, отколкото захар и е по-вероятно от това да се задържи вода (както и от киселото зеле), но чак да ни повлияе наличието на малко захар, едва ли. За мен лично, туршията е равносилна на салата, особено през зимата, когато нямаме кой знае какъв избор на зеленчуци. Да не говорим, че авторките са предложили рецепта за плодов ден - банани, пържени в масло. В ден варива има няколко рецепти, в които картофите се готвят с масло. В третия месец пък салатите в плодов ден се овкусяват. Не бих си приготвила пържени банани или картофите с масло, но е факт, че авторките го предлагат като вариант.

# 689
Beloved Summer  - разбирам те. Моля те, премери си сантиметрите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт