90 Дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! Тема 363

• 57 123
  • 728
  •   1
Отговори
# 720
Госпожица Дух  Hug вчера мина леко , не съм мислила много , много дали направих добре ,че почнах , но кантара днес ме наказа с +1кг  Shocked а менюто си го спазих точно , единствено изядох една лъжичка мед , защото ми стана лошо следобеда , но една ли от това ще е цял кг.ще видя как ще е и утре кантара , но май си права , че на сила хубост не става и даже тялото ми стачкува.дори да не е 90дд ще си поставя за цел да ям до по рано и да не правя много смесвания на храните. Hug

Днес бобов
З-Ябълка и кафе
О-марули на салата и ориз
В-изобщо не знам още , но сигурно ще е боб от консерва и салата

# 721
Здравейте, днес монус 400.Кантарът реши да ме поощри за добре дошла.Днес менюто е з-фреш от два лимона, О-боб яхния и салата, в-не знам още. Да споделя един познат пие сутрин фреш от лимони с мед и трябва да ви кажа, че има видима разлика в корема. Аз без мед, смятам да слагам и джинджифил и се надявам на помогне за тлъстините в коремната област. Успех на всички от сърце!

# 722
Чаках да започнете новата тема, да пиша че се включвам от понеделник, но сърце юнашко не трае.

# 723
Привет, дами! Вчерашният ми ден го пиша дъждовен и продължавам по план. Днес белтъчен, но не съм решила какво да ям. Закусих банан в 11 и сега по-рано от 13.00 ч. не мога да ям.
Vava, добре дошла! bouquet

# 724
hahahahahah Vava подписа ти винаги много ме забавлявал  Laughing  Добре дошла

liliijoro - фреш от лимон на гладно не ми се вижда добра идея Simple Smile Това с лимони, джинджифили и медове са али бали. Тлъстините на корема се свалят с режим и движение. Всичко друго са добри благопожелания.

~Karina~- днес в 18 ч., започва пълнолунието, може би ще ти е по-лекичко пък и с по-добри резултати Wink Успех с водния  Peace Вода, евентуално с малко лимон, кафе без сметана, ако не изтраеш с мъничко мед или стевия. Стевията е по-добрия вариант, защото не влияе на кръвната захар и инсулина.

Julia78 - не съжалявай и не се обвинявай. Няма да напълнееш от веднъж изядено нещо друго. Не се отслабва и се напълнява от системни грешки, а не спорадични  Peace

# 725
  • ПЛОВДИВ
днес продължавам по ред:
З: портокал
о: печени кюфтета +салата морков и цвекло
в: не съм решила
реших: сирене по шопски за цялото семейство в гювечета Simple Smile Много вкусно !

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 19:03 от Julia78

# 726
Добро утро  Hug При нас зимата се завърна, а ние чакахме хубавото време.  Rolling Eyes

Добре дошли на новите момичета  Hug

Вчера на обяд си позволих смесено хранене. Смесването беше една домашна баница със сирене. Но толкова вкусна  Heart Eyes не бях хапвала баница от Коледа. Като количество нормално, не съм се оливала  bowuu За вечеря две наденици на скара с две чушки от туршия.

Днес все още обмислям, но ще бъде не
що месно със зеленчуци.

# 727
Утре ми е първият воден ден. Поне ще съм на работа и ще има какво да ме разсейва, образно казано, от мисълта за храна  Rolling Eyes Дано устискам и успея да издържа. Та във водния ден само вода ли се разрешава? Сутринта може ли кафе?
Може кафе и чай през целия ден. С горещ чай ще ти е по-лесно да изкараш деня. Но ако не се почувстваш добре не се насилвай да караш воден ден. В такъв случай минаваш на белтъчен ден и пропускаш водния - не е фатално, здравето е по-важно от водния ден  Hug

# 728
Добро утро, заповядайте

Общи условия

Активация на акаунт