90 Дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! Тема 363

• 57 124
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
НоМе за него говоря да Simple Smile
Ама ти нали си в режим почивка? Можеш да ядеш сз. Можеш и 2 пъти седмично да имаш смесени хранения, можеш и да ядеш различни неща на обяд и на вечеря Simple Smile

# 706
Ох, аз съм стара пушка, гърмян заек, не мож' ме уплашиш с глад  hahaha hahaha
Ще пия вода, даже вече обърнах една половинка  bowuu

# 707
Здравейте,
включвам се по средата без да чета предишни постове...
Имам нужда от ежедневно отчитане за стимул и мотивация Simple Smile Започнах вчера, 66кг (по време на цикъл)... целта е 60кг. и според мен е постижима.

1ви ден (вчера):
З: банан
О: бъркани яйца с домат и пълнозърнест хляб (60гр.)
В: половината от обяда без хляб

2ри ден (днес):
З: банан
О: грах (около 150гр.) и пълнозърнест хляб (60гр.)
В: ще се състои от картофи и зеленчуци вероятно, тъй като ще е навън

Успех на всички Simple Smile Хубави почивни дни!

# 708
happiness__, добре дошла! Какъв е този грах на обяд? Просто грах от консерва или яхния? Но и при двата варианта е добре да включиш салата, за да не останеш гладна. Не яж миниатюрни порции, това ще ти изиграе лоша шега. А филийката за обяд е мъничка и тъничка, от типа на Вита или Фитнес.

# 709
  • ПЛОВДИВ
да попитам вие сте с повече опит в диетата, във деня на въглехидрат може ли мекички със сладко ?

# 710
  • на 13-я етаж
да попитам вие сте с повече опит в диетата, във деня на въглехидрат може ли мекички със сладко ?

Ако е за вечеря , защо не.  chef

# 711
Момичета и момчета да се запиша от сега ,утре почвам , това ще ми е третата врътка , почивки не съм правила , до сега  не съм качила след режима (само едни 2кг които си ходят нагоре-надолу) не знам защо , но ми е много трудна нагласата сега , предните пъти беше лесно , даже първия път на шега го минах , но не знам защо в момента ми е супер тъпо , че ще почвам.стартирам 69 кг , цел 64-65 , не започвам режима за да се отслабна драстично , а за да се разтоваря , чувствам се подута и ям всичко на поразия.иначе преди бях 90кг  Peace

Решила съм менюто
З-Круши
О-Салата от марули и сирене Сеждармер+пълн.хляб
В-или тиквички с кисело мляко или домати , краставици и сирене

# 712
  • ПЛОВДИВ
добро утро ! Днес -плодов ден, а съм болна на антибиотик, стомахът ме боли ..Sad
започнах диетата на 20-ти февруари и днес съм -3,400 кг . Simple Smile което за мен е супер, отслабвам много трудно !

# 713
Добро утро
Джулия - и аз бях така преди няколко седмици. Купих си пробиотици, можеш утре в белтъчен да ядеш кисело мляко и кефи, прибавай повече пробиотични храни към менюто си: кисело зеле, кисело мляко, другите ги забравих, но можеш да потърсиш из нета. Дано мине по-бързо  Hug

Fifty Shades

щом се чувстваш супер тъпо, че почваш режима - най-добронамерено ти го казвам: не го почвай. Няма смисъл, ще се изтормозиш само. Намери подходящия момент или го създай за себе си, но с тази нагласа, ще ти е много трудно и вероятно през цялото време ще се чувстваш ощетена от нещо. И аз съм правила диети и режими единствено стимулирана от евентуален резултат или от депресия, че съм качила няколко килограма или от незадоволеност, че не изглеждам така както искам. Единствено имам успех, когато се чувствам вдъхновена и щастлива, че правя нещо - че съм на режим и спортен и хранителен, тогава ми е истински щастливо и се чувствам страхотно. Дано намериш своето време и начин  Peace Все пак ако решиш  bouquet добре дошла!

# 714
Dara888,

грах яхния, филийките са две - Бонус 6 зърна.. не се стремя да ям миниатюрни порции, това е количеството, което обикновено ме засища. Протеини мога да ям със салата, но грах и ориз - не - идва ми в повече, затова не се и напъвам.

# 715
Щом ти е достатъчно и не огладняваш бързо, няма проблем.  Hug
Аз днес си провалих плодовия и то качествено. Много ми е трудно да ям само плодове, когато е почивен ден и съм вкъщи. Tired

# 716
Здравейте отново,днес стартирам от многото 87 кг.Целта за сега е
 75.Менюто днес з-банан,9- 2 кюфтета с домат и краставица,в- 2 яйца със същата салата.Успех на всички!

# 717
Май-май сме на режим, за да имаме повод да го проваляме  Laughing И аз тази вечер облажих, ама на баба пред манджичките всяка диета е безсилна...  #Crazy
Спокойна вечер!

# 718
  • ПЛОВДИВ
 и аз вчера съгреших, трябваше плодов ден, но така ме боля стомахът и ми е зле, хапнах и друго Sad сега ми е гузно и се чувствам сякаш подута .. и надебеляла  Confused Embarassed
но продължавам днес по режима

Хубав ден  Hug

# 719
Утре ми е първият воден ден. Поне ще съм на работа и ще има какво да ме разсейва, образно казано, от мисълта за храна  Rolling Eyes Дано устискам и успея да издържа. Та във водния ден само вода ли се разрешава? Сутринта може ли кафе?

Общи условия

Активация на акаунт