Болница Надежда-бъдете предпазливи!

• 152 479
  • 374
  •   1
Отговори
# 330
Боряна, от сърце пожелавам на теб и на борбеното ти детенце да расте здрав и с много късмет да се справяте с препятствията. Много щастие в семейството и прекрасно и щастливо детство на сина ти. Дано всичко лошо е вече зад гърба ви и от тук нататък да се наслаждаваш на прекрасните мигове които  детето ще ти поднесе.
 Hug Heart Eyes

# 331
  • София
Много щастие на малкия герой и на цялото ви семейство! Моят син си дойде вкъщи след "само" 82 дни и това беше най-вълшебният ден в живота ми. Пожелавам ви само хубави мигове отсега нататък!

# 332
  • в страната на чудесата
Пожелавам ви много много щастие!

# 333
 newsm44 newsm44
Браво, адашке. Пожелавам ви мир и любов занапред. Да отгледаш здрав и достоен мъж.

# 334
  • София
Много хубава новина!  Hug Прегръдки за вас и прекрасния борбен младеж!
Желая ви едно прекрасно детство и крепко здраве!

Чакаме сега и на Диди да се прибере у дома.

nev78sk прекрасно е, че няма да четем поредната тъжна история, здраве и спокойно бебе и на вас!

# 335
Благодаря на всички участници в тази тема и най-вече на г-жа Стратиева. Целта е постигната - вместо да се скрие, истината излезе наяве и хората вече знаят.
За мен истината е: Болница Надежда е едно място с прекрасни специалисти по инвитро процедури, както и прекрасни специалисти по фетална морфология. Но по отношение на проследяване на проблемна бременност или проблемно (а дори и безпроблемно) раждане за мен лично не е място, където бих имал доверие, че ще бъде направено най-доброто. Без да съм медицински специалист за да съдя, последните години се появиха прекалено много негативни мнения от пациенти. Факт е, че в други (дори държавни болници, където може да се роди без да се плати 1 лев ако си здравно осигурен) има специалисти по раждане, за които не съм чул нито един лош отзив. Това едва ли е случайно.
Аз също съм специалист, който е помогнал на много хора, но си знам границите на възможностите и не ме е срам да препратя на друго място, когато виждам, че не мога да помогна по най-добър начин. Парите на всяка цена не са ми цел номер 1 в живота.
Майка ми е лекар и на времето (преди около 50 години) е работила първите около 3 години в едно село (по разпределение) като единствен лекар, където за тези 3 години е изродила над 100 родилки. Имало е проблеми само с 1 раждане, родилката е била преместена в болницата на най-близкия малък град, където всичко е приключило успешно. Имала е и едно безпроблемно раждане на билзнаци. За цезарово сечение никой не си е и помислял. Т.е. специалистът си проличава когато има проблеми, с безпроблемното раждане и един общопрактикуваш лекар би се справил.

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 12:42 от eia

# 336
Боряна, много се радвам за вас ! Да расте здрав и силен борбеният мъж ! bouquet

# 337
Аз се следях в Надежда на частен прием при Георгиев и съм страшно доволна от него. При другите, споменати в темата също съм се преглеждала (уж нормална бременност, но съм голяма паника и поне 5 пъти съм ходила на спешен прием) и нямам лоши впечатления, но явно за сериозни и адекватни намеси не са достатъчно подготвени. Черната Златка също изгуби детето си, заради недоглеждане в същатат болница.

# 338
  • София
Боряна, много, много се радвам, че малкото и борбено юначе вече ще бъде в твойте прегръдки.
Нека да расте, здрав, силен и много щастлив.

# 339
И така, след точно 125 дни, малкият-голям човек е вече вкъщи. Искам да изкажа огромната си благодарност на всяка една жена, която ме подкрепи, която прие историята ми твърде лично, която застана зад мен и която ме окуражаваше и вдъхваше допълнителни сили. Благодаря ви момичета!  Радвам се, че споделих тук, защото така успях да се докосна до Вас и Вашата съпричастност. Благодаря момичета, че бяхте до мен и винаги бяхте толкова обвктивни. Желая на всяка една много здраве, много късмет и бъдете винаги закриляни, обичани и обичащи.

Да сте живи и здрави и само радости от тук нататък!  Hug

# 340
Черната Златка също изгуби детето си, заради недоглеждане в същатат болница.

Е, това вече минава всякакви граници на свободните съчинения. Смятам, че не е редно да се хули безогледно. Споделяйнето на собствен опит е едно, но приписването на други лични трагедии на болницата и особено на непознати, е проява на лош етичен вкус.

Гледала съм интервю със Златка и тя разказа, че е била на море, когато в някакъв момент е спряла да усеща бебето и като е отишла на преглед, тоновете не се чували. Дори да не беше така, пак не считам за редно да се говори от чуждо име.

# 341
За Златка твърдя от първа ръка, така че те моля да не даваш определения за чуждите мнения, след като изобщо не си наясно кой кой е във форума.
Имам и преки впечатления и ги изложих. Темата е достатъчно категорична и без моето включване.

# 342
Обърнахте темата на безсмислен клюкарник...

Честито за хубавата новина! Нека малкият юнак запази борбения си дух цял живот! Да расте здрав и щастлив и много много да радва мама и татко!

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 21:37 от Skeeter

# 343
  • София
Цитат
Факт е, че в други (дори държавни болници, където може да се роди без да се плати 1 лев ако си здравно осигурен) има специалисти по раждане, за които не съм чул нито един лош отзив.
Факт е, че и в Надежда има такива специалисти, за които няма и един лош отзив. Нека не омаловажаваме труда на всички заради грешките на 1-2 "специалисти".

Страхотна новина за детето. Да е живо и здравo, да радва родителите си! Peace

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 21:44 от missence

# 344
  • Sofia
За Златка твърдя от първа ръка, така че те моля да не даваш определения за чуждите мнения, след като изобщо не си наясно кой кой е във форума.
Имам и преки впечатления и ги изложих. Темата е достатъчно категорична и без моето включване.
Загубила първото си дете заради недоглеждане на лекарите от Надежда и затова отиде и роди второто си дете в същата болница... Нещо не ми се връзва newsm78

Общи условия

Активация на акаунт