Всички сте споделили историите си тук или или другаде. Той със сигурност има електронна поща и вие със сигурност знаете как да го намерите. Дори и очи в очи разговор да е пак е важно да го запознаете с "неговите" лекари.
Съгласна съм, че когато се борите за живота на децата си мръсните съдебни битки са последното което трябва да ви занимава, но трябва да намерите начин вашите истории и загуби да стигнат до лекаря който е помогнал тези деца да бъдат заченати. В някаква морална степен те са и негови деца и мислите ли, че ще подмине случилото се и ще защити тези които са виновни неговите деца да загубят живота си и да пострадат. И без съдебни дела виновните могат да бъдат наказани и вярвам, че ще бъдат, ако д-р Стаменов научи как се "грижат"за неговите пациентки и неговите деца в неговата клиника "Надежда".
От сърце пожелавам детенцето да се справи, да се възстанови от родовите травми и да расте здраво, щастливо и с много късмет от тук нататък.

С най-голямо удоволствие бих го изпратила на д-р Стаменов. Ако някой има негов контакт, моля да ми го изпрати или тук или на лично. Аз бях при д-р Персенска и някак ми е неудобно да я притеснявам. Това, което намирам като контакт, е само на болница "Надежда", а не негов личен. Ако някой разполага с негов контакт, моля да ми го изпрати. Благодаря предварително.