Охлювчета от бутер тесто-сладки и със сирене!

• 49 250
  • 117
  •   1
Отговори
# 60
Лео, Лео.......признавай без бой........Или си голяма майсторка, или си много мързелива,че все предлагаш бързи и вкусни рецепти!!!!!!!Като съдя от рецептите ти и как не се жалиш да готвиш и твориш - отпада това да си мързелива, значи си   chefпървото! Поздравления....

Следя ти темите и често те готвя! Добре,че комисионна не искаш,че ще фалирам! Златното ти зеле е хит при нас(с чесънче е трепач),а и ако знаеш как съм го разпространила...........

Не съм правила нищо скоро с бутер тесто...но май в най-скоро време ще направя сладките охлювчета...Защото подобни(дори и на външен вид) соленки правя(вярно с подправка отгоре са супер)......

# 61
Лео, Лео.......признавай без бой........Или си голяма майсторка, или си много мързелива,че все предлагаш бързи и вкусни рецепти

Embarassed Винаги ме засрамваш Heart Eyes  Laughing Без бой ти казвам, че мързела или по-точно желанието за пестене на време , играе важна роля в случая  Laughing
Радвам се, че ви харесват моите рецепти   bouquet

# 62
  • някъде
ЛЕО, голям пакет ли бутер тесто - тоест от 900гр двойният или по-малко? newsm78

# 63

newsm78 Май беше голям  Rolling Eyes

# 64
  • някъде

newsm78 Май беше голям  Rolling Eyes
ок ще го правя утре Peace, защото сега няма за кога да си размразявам тестото Rolling Eyes

# 65
Страхотни изглеждат тези охлювчета и стават доста бързо предполагам  Grinning
Обечам такива рецепти

# 66
  • някъде
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4479308  -сладките
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4479310  -солените

солените не ми станаха хубави- бяха малко сурови, следващият път ще се постарая повече  chef

# 67
             и аз ги направих 4-5 пъти вече. Свекърва ми умря от яд, а дъщеря ми от гордост. Пробвала съм и други твои рецепти- много вкусни, бързи и лесни. Продуктите можеш да си набавиш от всеки магазин. newsm10

# 68
  • у дома
ето ги и моите солени охлювчета   Mr. Green наистина се невероятни, L e o   bouquet

аз взех пакет от 900гр, вътре са два листа тесто - едното за солени, едното за сладки  Mr. Green

не обичам стафиди, затова при следващото правене мисля да опитам с настъргани ябълки и смлени орехи, вместо стафиди  Thinking  Peace

# 69
# 70
  • София
Ей сега ги почвам, утре ще докладвам Wink

# 71
Е моите не бяха съвсем за снимка  Mr. Green,но пък станаха много вкусни  Laughing
Благодаря за рецептата   bouquet

# 72
  • София
http://images20.snimka.bg/004506194-big.jpg

Ето какво сътворих снощи  Hug

# 73
Снощи направих солени охлвчета и станаха невероятни
Благодаря за хубавата и лесна рецепта L е о  Hug

# 74
Ах, че вкусотия - през уикенда ще се вихря в кухнята.

Лео, благодаря за идеята  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт