Охлювчета от бутер тесто-сладки и със сирене!

• 49 256
  • 117
  •   1
Отговори
# 75
Вчера направих и сладки и солени - страхотни са /и на външен вид и много вкусни/. Благодаря за бързата и лесна рецепта  bouquet

# 76
и аз вчера направих охлювчетата. Страхотни са!Много вкусни, имахме гости и получих много овации.Благодаря

# 77
  • На небето
И аз ги правих, но не ги снимах! Сложих яйце и сирене!

# 78
  • Sofia
L е о, newsm74   bouquet

# 79
 благодаря ще пробвам още сега и ще пиша newsm10

# 80
  • София, Борово
току що ги направих и са много вкусни!  chef
Благодаря  bouquet

# 81
  • Бургас
и аз ги видях  Party
след малко като се поразмрази тестото ги започвам  Party Party

# 82
  • Бургас
сладките ще ги пробвам със сладко или течен шоколад да видим какво ще стане  Wink

готови са да споделя  Wink
със сирене и яйце са супер,ама с течен шоколад  Crazy разтекоха се и изгоряха  #Crazy

Последна редакция: нд, 02 дек 2007, 19:40 от kloie

# 83
И аз се присъединявам към комплиментите, охлювчетата стават много готини  bouquet

Някой правил ли е охлювчета с ябълка, дайте някоя рецепта за сместта Rolling Eyes

# 84
И аз се присъединявам към комплиментите, охлювчетата стават много готини  bouquet

Някой правил ли е охлювчета с ябълка, дайте някоя рецепта за сместта Rolling Eyes
Ябълка настъргана,орехи захар и канела.....

# 85
  • Пловдив

Ябълка настъргана,орехи захар и канела.....

+ галета да не стане много течно Wink

# 86
Като се настръже ябълката, трябва ли да се изстиска малко от сока или направо да я меша с другите работи?

# 87
  • Пловдив
Lady Marmalade направо я бъркай, но не слагай много захар и сложи повечко орехи и галета да поемат доста от сока. Не чакай да престои (най-много 5 мин), че от захарта може все пак да пусне сок  Wink

# 88
Като се настръже ябълката, трябва ли да се изстиска малко от сока или направо да я меша с другите работи?
Lady Marmalade направо я бъркай, но не слагай много захар и сложи повечко орехи и галета да поемат доста от сока. Не чакай да престои (най-много 5 мин), че от захарта може все пак да пусне сок  Wink
Вместо галета слагам чаени бисквити и подправката на КОТАНИ за ябълков щудел, става много по-ароматно.

# 89
  • София
Сега направих сладките - станаха много хубави  Simple Smile И захарта се е карамелизирала леко - ммммммм, незнам докато се приберат домочадието дали ще е останало нещо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт