Охлювчета от бутер тесто-сладки и със сирене!

• 49 277
  • 117
  •   1
Отговори
# 90
  • Пазарджик/Лондон
Направих от солените, станаха много вкусни. В най-скоро време ще пробвам и сладките Simple Smile.

# 91
  • по пътеката
направих сладките с портокалово , мое производство сладко и стафиди ;захар и белтък отгоре! после сиропирах с добавка на 2 ванилии в сиропа и моят за сефте хапна сладкото в коли4есво, в къщи моите не са по сладкишите! та дадох и на девера и свекитата, там нямам отзиви, не са по оценките, ако не са суперлативи, но  за тяхни неща, хахаха!

# 92
  • у дома
днес направих солените охлювчета и сладки, но с тиква и орехи. задуших за 10-на минути рендосана тиква с малко вода и масълце, добавих смлени орехи и захар. поръсих със захар преди печене и ето резултата  Mr. Green

# 93
  • Някъде на път....
Честита Коледа на всички! Здраве и късмет!   bouquet

blueeye® , ама те страхотни!

# 94
Айде да се запиша тук със солени охлювчета и аз  Mr. Green

Лео
станаха страхотни   bouquet
И така е супер лесно в една тава всичко се побира, до преди това като луда сменях само тавите и редих в тях малки банички  Grinning

# 95

Лео[/b] станаха страхотни   bouquet

И изглеждат много апетитно  Crazy   bouquet Като цяла баница са така Crazy Crazy
Радвам се, че са ти харесали  Hug

# 96
Ахъм и си е вкусна много даже  Mr. Green Мъжо е много доволен от мен тъй като напоследък голяма майсторка  станах   Mr. Green  Ама всичко е благодарение на твоите лесни и бързи рецепти    Hug bouquet

# 97
Ахъм и си е вкусна много даже  Mr. Green Мъжо е много доволен от мен тъй като напоследък голяма майсторка  станах   Mr. Green  Ама всичко е благодарение на твоите лесни и бързи рецепти    Hug bouquet

Blush Това е целта, щом е постигната значи си струва труда  Hug
Дано мъжете оценяват труда подобаващо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 98
Дано мъжете оценяват труда подобаващо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И аз това всеки път се надявам smile3508  tooth tooth tooth

# 99
За секунди се изядоха, а уж никой не беше гладен.... Страхотни!

# 100
Това ще го направя още днес,но се съмнявам че ще останат за кутия с капак.В къщи има ли нещо сладко със сигурност не остава за другия ден.Ей такива леснотийки много обичам да правя.

# 101
  • София
Ето и моето произведение.Получиха се леко по-продълговати,но мисля че все пак станаха не лоши

# 102
  • София
Суперски са!!!Мноооооооооооого обичам тестени вкусотии и това ще се пробва обезателно! 1dishes newsm39

# 103
Записвам се при Вас.Лео, страхотни рецептички даваш.БЛАГОДАРСКО newsm20

# 104
Наистина са супер охлювчетата!!!!  Peace  Правих ги няколко пъти, като ни идват гости и нито едно не остава.  Hug  А веднъж ги направих със сладко от ягоди и пак станаха страхотни, но солените нямат равни.    bouquet

Още веднъж БЛАГОДАРЯ за страхотните рецепти!  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт