Пазаруване от Amazon - тема №62

• 97 186
  • 756
  •   1
Отговори
# 75

Огговарят ли си тези боти на размера?

# 76
Според мен САТ са уголемени с около номер, номер и половина.

# 77

и според мен

# 78
  • Wolwedans
https://www.amazon.de/gp/product/B01DU4FRB4/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

Моля за съвет за тази рокля - колебая се между С и М,нося УК 8-10 по принцип,хем не искам да ми е много обтегната,хем и да не виси,имам 36 на Десигуал,но незнам в немския Амазон немската или испанската номерация ползват  newsm78
Аз съм между 10 и 12 и на Десигуал купувам рокли размер М. Мисля, че категорично си за С.

# 79
  • София
Отговарят ли си на размера ботушите Manas?
За ботушите не знам,но според опита ми с марката и от споделеното в темата Manas са уголемени с половин до цял номер  Peace

# 80

и според мен
А според мен и мъжете в къщи,мъжките си отговарят на номера.

# 81
  • София
Аз си поръчах складови блейдове за 8 лири, да карам с детето. Малко са ги вдигнали, но ако му трябват на някого...
Как да се ориентирам в номерацията? Трябва ми за крак 37-38 номер?
Аз поръчах 1-4 от английската номерация, отговаря на 33-37 от нашата. Нося 35-36 номер, така че сигурно ще ми свършат работа. При 37-38 не бих рискувала без мерене.

# 82
Таблиците в сайта им не са ли верни? Аз се интересувам от дамските, че си поръчах боти според тази таблица.

# 83
Скрит текст:

И аз да попитам за нещо - четох инфото на първа страница, но все пак опитът си е опит  Wink
Поръчах рамки за очила от испанския вип и получих грешен артикул - същата марка, но различна рамка от поръчания модел. Получените са много хубави, но не ми стават и не ми вършат работа. Искам да ги върна.
Притеснява ме това, че не знам испански и ме е страх да не объркам нещо при разпечатването на формата за връщане.
Та питането ми е следното - някой може ли да ми каже коя е думата за грешен/сбъркан артикул на испански?
И, за да бъда сигурна, връщам в Испания, въпреки че е изпратена пратката от Германия, нали така?
Благодаря предварително!

Пиши им първо , че си получила сгрешен артикул  Peace Много вероятно е да ти отговорят да задържиш продукта и да ти върнат парите или да се съгласят да поемат пощенските , грешката е тяхна . Пиши на английски , няма проблем.

Писах им на мейла, отговориха ми много бързо, връщат ми парите, не искат връщане на грешно изпратената стока.
Благодаря за помощта  Hug

# 84
За ботушите не знам,но според опита ми с марката и от споделеното в темата Manas са уголемени с половин до цял номер  Peace
Благодаря!  bouquet
За зимни ботуши ще понеса да са малко по-големи.
Важното е да не са малки. Simple Smile
Аз имам само едни сандали на Манас, които са точни.

# 85
Благодаря!  bouquet
За зимни ботуши ще понеса да са малко по-големи.
Важното е да не са малки. Simple Smile
Аз имам само едни сандали на Манас, които са точни.

Имам ботуши с нисък ток и високи до коляното, които са си съвсем точни.

# 86

Поръчах едни, благодаря!  bouquet

И едни Hispanitas от немския Амазон.  Embarassed

# 87
  • Бургас
И тука ще питам  Simple Smile
Знам, че много то вас купихте тази модел GEOX:
https://www.amazon.de/Geox-Dynamic-Low-Top-Schwarz-BLACKC9999/dp … mp;tag=bgma07a-21

отговарят ли си на номера?

# 88
  • Пловдив
Мъжът ми има 4 чифта САТ .Всички са неговия номер.

# 89
  • Варна - Черна гора
Получих тези Clarks, 40 номер, дължина на стелката 26 см. Нося 39 номер, но поръчах по-голям, заради мнения да се поръчва +1 номер. Според мен са и за широк крак, така че отиват в темата за размяна.

Общи условия

Активация на акаунт