Пазаруване от Amazon - тема №62

• 97 192
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Благодаря за линковете за якето X land и за мъжките дънки Hilfiger Denim. В едната карта мисля, че няма да ми стигнат парите. Възможно ли е да платя с другата, ако ме уведомят без да губя продуктите или директно канселират ?

Ако е за испанския вип - аз съм поръчвала с празна карта, след това я смених с друга. Продуктите ми се запазиха.

# 511
Благодаря за линковете за якето X land и за мъжките дънки Hilfiger Denim. В едната карта мисля, че няма да ми стигнат парите. Възможно ли е да платя с другата, ако ме уведомят без да губя продуктите или директно канселират ?

Ако е за испанския вип - аз съм поръчвала с празна карта, след това я смених с друга. Продуктите ми се запазиха.

Благодаря. Веднага ми писаха, че има проблем с картата и как да я сменя. Следвах инструкциите и смених без проблем. Даже дръпнаха парите.  Peace (Някой да ме спре, че вече съм пред фалит Grinning)

# 512
# 513
  • гр. София
В английския също.

# 514
Как стои въпросът с гаранцията за уреди поръчани от склада ? Това което искам да купя е used-like new. Чудя се също ако го поръчам до адрес на посредник ще важи ли гаранцията?

# 515
  • София
Мнение за якенцето на Desigual, може ли да споделите?
Умалено или по-голямо е 36 размер?

# 516
  • Пловдив
Момичета трябва ми спешен съвет.Трябва да купя завивка от гъши пух.Избор голям обаче аз не знам какво да гледам .Какъв да е състава-има и пух има и пера,има и някакви грамажи предполагам че трябва да е по-тежко ,но колко?Някакви марки да препоръчате.

# 517
  • София
Момичета трябва ми спешен съвет.Трябва да купя завивка от гъши пух.Избор голям обаче аз не знам какво да гледам .Какъв да е състава-има и пух има и пера,има и някакви грамажи предполагам че трябва да е по-тежко ,но колко?Някакви марки да препоръчате.
Гледай да има повече пух! По-тежкото е за по студено време, зависи на теб за какво ти трябва.

# 518
  • Пловдив
Миленски ,за английско време ми трябва-тоест целогодишна дъждовна есен.Значи перата да са по-малко ще гледам.

# 519
  • Popovo
Мнение за якенцето на Desigual, може ли да споделите?
Умалено или по-голямо е 36 размер?

Най-малкия номер е 36.Ето един линк, просто за сравнение.
https://www.amazon.fr/Desigual-67E20D6-Abrig-Marian-Manteau-Femm … BAGYXK80WGD080MA5

# 520
Как стои въпросът с гаранцията за уреди поръчани от склада ? Това което искам да купя е used-like new. Чудя се също ако го поръчам до адрес на посредник ще важи ли гаранцията?
В немският съм питала,казаха ,че си важи абсолютно нормално,както новите

# 521
Преди малко си пуснах 39 номер от тези на 13,50 - има още един чифт. 

# 522
На прима виста още боти Mjus, №40 и 41, 21€, черни
№39, същите, цвят каки

№37 и 39, цвят GRIS OSCURO / NEGRO, 21€
№37 и 39, цвят ANTRACITA / NEGRO, 19€

Camel, №40, 21€

Мъжки часовник louis cottier, 85€, но ако наистина е швейцарски, си заслужава

Дамски дрехи Conte of Florence, под 20€, доста намалени

Последна редакция: пт, 03 мар 2017, 12:40 от Розова маслинка

# 523
# 524
Mjus отговарят ли си? И за какъв крак са?  newsm78