Пазаруване от Amazon - тема №62

• 97 134
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
http://it.buyvip.com/?ie=UTF8#page=d&sale=ABE02H19Q13JN& … amp;ref=qd_ic_t_d
Тези някой получи ли ги? как са като размер, малко провиснали изглеждат

# 586
Спряха, защото явно е грешка. Случайно влязох в немския и италианския да пусна линк за масичката на една приятелка в Германия, гледам половината ми кош е с цени под 20€  Shocked
Camper само в италиански съм ги засичала досега.
Още от италианците мъжки боти Марко Поло, 17€
Куфар Salomon, 19€

От испанците дамско яке Eddy´s Jackets, 17€, S
Дамски маратонки Саломон, 16€, различни номера

Исках да поръчам якето, но някой друг го е запазил - ако се откаже, да пише, или ако дойде и не му става, съм насреща да го взема.  Peace
И аз пак да кажа, ако някой се откаже от якето, съм насреща.

# 587
Тези чанти от какъв материал са според вас?  newsm78

# 588
  • София
Моля, някой да ми обясни като на начинаещ как да си сменя картата в испанския ВИП.  Praynig
Влизам в Mis pedidos - Ver pedido и отивам при начина на плащане, а там нямам бутон за смяна.
Аз ли нещо бъркам или да им пиша за помощ?

# 589
  • Sofia

Много благодаря, пуснах го, заедно с едни мъжки Calvin Clein  bouquet
Пуснах и тези кецове, 35номер, за 19.50 евро, сториха ми се интересни:
http://it.buyvip.com/#page=d&asin=B01BNEMUOK&cAsin=B01BMOR4QK&fc=1

# 590
  • Варна
Моля, някой да ми обясни като на начинаещ как да си сменя картата в испанския ВИП.  Praynig
Влизам в Mis pedidos - Ver pedido и отивам при начина на плащане, а там нямам бутон за смяна.

И аз имах такъв проблем преди време.
Опитай не през поръчката а от менюто горе   Mi Cuenta  -> Mis tarjetas . Там отдолу има линк, който ще те прехвърли към испанския амазон. Запомняш там новата карта и после с малко късмет, ще я видиш като опция за плащане и във випа. Ако трябва влез-излез от акаунта ... при мен се получи в един момент.

# 591
  • София
Моля, някой да ми обясни като на начинаещ как да си сменя картата в испанския ВИП.  Praynig
То не е бутон,а долу точно над номер на картата  Modo de pago: е това,цъкаш на него и ти излизат запаметените карти от който избираш или въвеждаш нова Peace

# 592
  • София
Благодаря,Flash*, аз нужната карта я имам въведена. Проблемът е, че поръчката ми стои като платена и предстояща за експедиране, а тя е пусната с празна карта. Опитах и с ново влизане в профила си, пак не се получи.

Dzuls, точно това липсва.

Както и да е, писах им вече. Уплаших се да не изпусна емнайстия чифт кецове на детето.  Grinning

# 593
  • София
Благодаря,Flash*, аз нужната карта я имам въведена. Проблемът е, че поръчката ми стои като платена и предстояща за експедиране, а тя е пусната с празна карта. Опитах и с ново влизане в профила си, пак не се получи.

Dzuls, точно това липсва.

Както и да е, писах им вече. Уплаших се да не изпусна емнайстия чифт кецове на детето.  Grinning
Щом липсва значи си я платила явно е имало пари в картата.Поръчка,която е платена изглежда така
неплатена така

# 594
  • София
Поредните New balance 38-41н, 13.5Е

Crocs 37/38, 45/46, кафяви, 8.5Е
Fiorella boots 38 и 39н, 12.5Е, кафяви, изк. кожа.
Gеox мъжки? 40н, кожа, без връзки, 38Е
Geox 39н, маратонки, сини, 27Е
GAS jacket мъжко, S, 20Е, пролетно, синьо. Намалено от 300Е?!?
Timberland jacket мъжко, има номера, пролетно, бежово, 22Е. И то намалено от 200Е.
Geox детски розови маратонки, има номера, но има и 39, 41н,  25Е

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 16:42 от userkata

# 595
  • Варна
Има някакъв проблем в испанския вип при смяна на картата. При мен имаше активен бутон, но по никакъв начин не успявах да я сменя в две поръчки, в продължение на два дни. Накрая им писах - първо попаднах на една, която искаше да си говорим по телефона, за да ми помогнела. После писах директно в чата и един любезен Андрей  Laughing ми смени картата. Peace

# 596
  • Варна
Мога ли да помоля получилите тези Bugatti

дали си отговарят и евентуално за някакъв размер на стелката. Искам да взема за мен и за сестра ми, но не мога да преценя кой номер, тя носи 38 или 39, а аз 39 или 40 в зависимост от модела.

кожата хубава ли е, пише че са естествена кожа

и за какъв крак са подходящи - тесен, широк

Благодаря предварително!  bouquet

# 597
В испанския ВИП дали ще ми обединят две поръчки, ако им пиша едно умолително писмо? Една вчерашна и една днешна?

# 598
  • ВАРНА
В испанския ВИП дали ще ми обединят две поръчки, ако им пиша едно умолително писмо? Една вчерашна и една днешна?

не  Peace

# 599
  • София
Мога ли да помоля получилите тези Bugatti

дали си отговарят и евентуално за някакъв размер на стелката. Искам да взема за мен и за сестра ми, но не мога да преценя кой номер, тя носи 38 или 39, а аз 39 или 40 в зависимост от модела.

кожата хубава ли е, пише че са естествена кожа

и за какъв крак са подходящи - тесен, широк

Благодаря предварително!  bouquet

Тони&то  Hug
Страхотни са  Peace - кожата е като кадифе  Heart Eyes
Нося 37, имам 37 и ми залепнаха.
Подходящи за тесен/нормален крак.
Ако кракът ми беше широк 37-ми номер нямаше да ми станат  Peace
Моите са в бордо:
https://www.amazon.de/gp/product/B00VBJNLHS/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

Общи условия

Активация на акаунт