Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 749
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Твърди, че сама си слага инжекции

Само това би ми стигнало да се завъртя на пета.
Уау, не знаех, че не е добре  Shocked
Мислех,  че така е по достоверно Embarassed

Според мен след като не е лекар изобщо не се занимавай. Цените на ботокса си ги определя всеки лекар, дали на зона, дали на единици. При различни условия има и отстъпки.

# 286
  • София
Ботоксът на мен ми струваше 300 лева за чело и гневна бръчка, при сестра ми цената бе 500 за същото + пачи крак. Само чело и гневната щеше да е 350.

Не бих дала на козметичка да ме боде.

# 287
Твърди, че сама си слага инжекции

Само това би ми стигнало да се завъртя на пета.

А баш!

Не може да има подходящо образование за ботокс, ХК и инжекции, ако не е лекар.

# 288
Момичета може ли съвет в голямо колебание съм, а и записан час имам, незнам дали да не го отложа.... Става дума за гневните бръчки ( между веждите) лекарката ми каза, че след ботокса линиите ще си останат т.е. няма да се опънат или заличат с една процедура напълно. Само нямало да мога да ги бръчкам.  Когато лицето ми е в спокойно състояние се виждат само линии, няма вдлъбнатини, ако лините си останат за мен това е безсмислено. При вас с 1 процедура заличиха ли се изцяло?

# 289
Всички ли апаратни процедури свалят мазнини?
Аз нямам никаква нужда от това да ми свалят мазнини, точно обратното, с годините като че ли лицето ми губи обем  Confused

Разрових из форуми на английски от пострадали и също из статии, свялат. От опит мога да го кажа за една процедура радиочестотен лифтинг (добре че не си направих курса). Камо ли тези дето съвсем в дълбочина се работи.
Още в рекламите на клиники и студиа, като сложат снимка на клиент с поувиснало лице, се вижда, че след процедуритене не е толкова увиснало. Но и мазнинките ги няма.

# 290
  • в 1001-та нощ
Момичета може ли съвет в голямо колебание съм, а и записан час имам, незнам дали да не го отложа.... Става дума за гневните бръчки ( между веждите) лекарката ми каза, че след ботокса линиите ще си останат т.е. няма да се опънат или заличат с една процедура напълно. Само нямало да мога да ги бръчкам.  Когато лицето ми е в спокойно състояние се виждат само линии, няма вдлъбнатини, ако лините си останат за мен това е безсмислено. При вас с 1 процедура заличиха ли се изцяло?

Когато са много врязани - след ботокса  се слага и филър. Ботоксът спира мимиката и задълбочаването им, а филърът изпълва.

# 291
  • София
От мен - днес слагах ботокс в челото и гневната бръчка. За пръв път в тези зони слагам. В какъв диапазон от време да очаквам да се "опъна", седмица ли е разгръщането на ефекта?
При мен пълният ефект се разгърна до около 2 седмици навсякъде - в някои зони беше по-бързо, но не и в гневната бръчка.  Mr. Green

Благодаря ти 😃 Докторката ме вика след седмица да ме види и имам час за плазмолифт. Значи да съм търпелива и да не чакам моментно опъване 😃

Като има поставен ботокс или мезотерапия, може ли да се прави диамантено микродермоабразио?

След поставен ботокс, мезотерапия или химически пилинг, не е препоръчително да се прави диамантено микродермоабразио поне 10 дена, че дори и малко повече време след процедурата това е препоръка от моя лекар. Simple Smile

# 292
Момичета може ли съвет в голямо колебание съм, а и записан час имам, незнам дали да не го отложа.... Става дума за гневните бръчки ( между веждите) лекарката ми каза, че след ботокса линиите ще си останат т.е. няма да се опънат или заличат с една процедура напълно. Само нямало да мога да ги бръчкам.  Когато лицето ми е в спокойно състояние се виждат само линии, няма вдлъбнатини, ако лините си останат за мен това е безсмислено. При вас с 1 процедура заличиха ли се изцяло?

При мен се заличиха всички бръчки и линии. Но ефектът отслабва след около 3-4 месеца и трябва редовно да се поставя, защото свикваш с това как изглеждаш без бръчки и после не можеш да се понасяш ...

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 11:46 от Stardust@

# 293
Момичета, понеже сте на тази тема, бих искала да попитам нещо. Аз съм на 27 години и бих казала слаба, но имам кръгло лице с бузи, които бих искала да намаля. Според вас има ли процедура, която може да намали само долната част на бузките, за да се образуват скули? Много Ви благодаря!!!

# 294

Здравей , на шест месеца слагам ботокс и запълвам с филър тази бръчка и е напълно изгладена .

# 295
  • в 1001-та нощ
Вечерта, мием зъби и двамата пред огледалото, той се вглежда:"Абе, ти в последно време  - много се подмлади!"  Mr. Green

# 296
От мен - днес слагах ботокс в челото и гневната бръчка. За пръв път в тези зони слагам. В какъв диапазон от време да очаквам да се "опъна", седмица ли е разгръщането на ефекта?
При мен пълният ефект се разгърна до около 2 седмици навсякъде - в някои зони беше по-бързо, но не и в гневната бръчка.  Mr. Green

Благодаря ти 😃 Докторката ме вика след седмица да ме види и имам час за плазмолифт. Значи да съм търпелива и да не чакам моментно опъване 😃

Като има поставен ботокс или мезотерапия, може ли да се прави диамантено микродермоабразио?

След поставен ботокс, мезотерапия или химически пилинг, не е препоръчително да се прави диамантено микродермоабразио поне 10 дена, че дори и малко повече време след процедурата това е препоръка от моя лекар. Simple Smile

Благодаря за отговора. Моята лекарка каза, че с ботокса, мезотерапиите и плазмолифта няма нужда да си правя диамантено микродермоабразио.

# 297
  • София

Когато са много врязани - след ботокса  се слага и филър. Ботоксът спира мимиката и задълбочаването им, а филърът изпълва.
При мен гневната не се заличи напълно.  Peace Тя живееше собствен живот дълги години /над 20г. я отглеждам/ и бях напълно наясно, че само с ботокс няма да стане, след като е толкова дълбока вече. Мноооого се подобри положението и вече не бие толкова на очи и не ме дразни определено. Четох много гадни неща за филър в гневната и няма да слагам. Определено при всички останали работени зони бръчките се изгладиха напълно. На 40 съм. Отучих се от мимиките в междуочието и се надявам да задържа задълбочаването още време, това е   Grinning
Не бих дала да ме боцка нищо по-различно от лекар, моите уважения към козметичките. Според лекарката ми, първият път ефекта ще е 4 месеца макс, после повече - 8 поне, но то пак много си зависи.

# 298
Здравейте,момичета,не знам какво да правя,минах преглед за силиконов бюст при Денков,по точно говорих на дълго и широко с др Димитрова,до понеделник трябва да дам отговор и интервенцията ще е началото на април,после нямал да оперира, заминавал,часове до края на този месец при др Янков  няма,за др Заякова не питах,ще пробвам утре,ако и тя няма и просто се хвърля на първия,ох не знам .Точно каквото си бях мислела,анатомични ,370 сс,висок профил,мекички,Ментор или Арион, под мускулно,но предлага разрез от долу на гърдата,а четох нещо че не било хубаво май,ох помагайте,да се хвърлям ли с главата на пред

# 299
  • гр.София
А ти къде искаш да е разреза? Аз не разбрах, което по точно те притеснява?

Общи условия

Активация на акаунт