Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 790
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Са ви попитам, в едно студио ми предлагат иглена мезотерапия за 70лв на процедура. Не е ли малко?  Трябва да се направят 3 процедури през 10 дни

Каква е мезотерапията - витамини, ХК...на коя фирма е продукта също има значение?

Според мен е малко ниска цената и студио, ако е козметичен салон - аз не бих си доверила лицето за мезо на козметичка.

# 271
Здравейте,за силиконов бюст Варна ,препоръчайте ми -д-р Янков-Дивна,Заякова-Камии,Енчев,някой да пропускам-в чуденка съм или и при тримата да мина на консулт,кой според вас дава най реална предценка имлант-визия,не искам огромни,ориентирах към 375сс анатомични,MG Ghan ,капковидни, на мен така ми се иска,висока съм 173,60-64 кг,но бюста ми е комплекс от как съм жива,едвам изпълвам 75 В сутиен с подплънки естествено,това ме съсипва.Каква е разликата при др Ж Кънчев и другите, защо е такава  цената,при първия 3500 евро,стрували си пътя до там за разликата в цената,при Енчев 3900-4200 евро,някой може ли да ми даде аргументи
Благодаря,чета назад в темите добри отзиви за др Динев,май от него ще започна,че ми е на 1 крачка,ще решавам в движение,просто ме е страх от болката ,до сега все това ме е спирало.
Консултирай се при Заякова и Янков  Peace Изборът ти изглежда умерен  Peace

# 272
Какви изследвания се правят преди  оперецията на сил. бюст,може ли да се направят в същата клиника в която е и операцията,няколко дни преди това .

# 273
  • София
Какви изследвания се правят преди  оперецията на сил. бюст,може ли да се направят в същата клиника в която е и операцията,няколко дни преди това .

Прави се цяла кръвна картина, кр. група, урина. Около 100-120 лв излиза в частна лаборатория.

# 274
  • София
Здравейте!
От доста време обмислям да си сложа ХК в устните, но от страх от станични реакции все отлагах. Сега съм решила да си сложа, но не мога да се спра на определен специалист. Може ли да ме насочите от кой лекар сте доволни в Бургас или Варна? Държа да е лекар, а не козметик. Обмислям да поставя в горна устна в края на април за да имам през лятото, като повече искам контуриране и повдигане на устната, без "пухкавост" . Има ли конкретен филър, който е подходящ в такъв случай?
Благодаря!

Аз заложих на Швейцарската хиалуронова киселина, Restylane. Целения резултат на 100 % естествени устни. исках само контур и до сега не бях слагала. 1 ампула ми сложиха, но е според нуждата на устните. Имах лек оток и тук там синки по устните, но за 2-3 дни преминава. Цената варира м/у 220-250 евро.

# 275
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някакви процедури за стягане на ръце

# 276
Това го уговори с лекаря си, може също и профилактичен ехограф да си направиш.

# 277
  • в 1001-та нощ
На мен ми искаха и становище на мамолог, снимка на бял дроб и сърце, консултация с интернист ... всичко, като за преди операция.

Здравейте, бихте ли ми препоръчали някакви процедури за стягане на ръце

Като за краката е - ексилис, легаси ...

# 278
пропуснах и кардиограмата , задължително !!!

# 279
От мен - днес слагах ботокс в челото и гневната бръчка. За пръв път в тези зони слагам. В какъв диапазон от време да очаквам да се "опъна", седмица ли е разгръщането на ефекта?

# 280
  • София
От мен - днес слагах ботокс в челото и гневната бръчка. За пръв път в тези зони слагам. В какъв диапазон от време да очаквам да се "опъна", седмица ли е разгръщането на ефекта?
При мен пълният ефект се разгърна до около 2 седмици навсякъде - в някои зони беше по-бързо, но не и в гневната бръчка.  Mr. Green

# 281
  • София
Колко е цената на ботокс (една зона) ,чисто информативно питам Peace
Аз започнах с фотоподмладяване. Ефект нулев.
 За иглената мезотерапия с ниската цена, я прави козметичка,  която слага и хиалурон, ботокс,  мисля че има подходящо образование  newsm78 ще ходя на консултация преди процедурата. Твърди, че сама си слага инжекции

# 282
Твърди, че сама си слага инжекции

Само това би ми стигнало да се завъртя на пета.

# 283
  • София
Твърди, че сама си слага инжекции

Само това би ми стигнало да се завъртя на пета.
Уау, не знаех, че не е добре  Shocked
Мислех,  че така е по достоверно Embarassed

# 284
При мен пълният ефект се разгърна до около 2 седмици навсякъде - в някои зони беше по-бързо, но не и в гневната бръчка.  Mr. Green

Благодаря ти 😃 Докторката ме вика след седмица да ме види и имам час за плазмолифт. Значи да съм търпелива и да не чакам моментно опъване 😃

Като има поставен ботокс или мезотерапия, може ли да се прави диамантено микродермоабразио?

Общи условия

Активация на акаунт