Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 690
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
  • в 1001-та нощ
Отиди на няколко места и попитай за комплексен подход - конкретно за твоето лице, а не това или онова - по отделно. Опишете стъпките - кое след кое и защо. Примерно първо серия Легаси на лице и после, според ефекта  от Легасито - където е нужно ботокс или точково филър ....

# 361
  • София
А 3 процедури, които са в промоционалния пакет в момента, дали ще са ми достатъчни?  Ориентировъчно колко са нужни за кожа, която няма много бръчки или някакви проблеми, а само за превенция и поддръжка?

# 362
Не мога и аз да си представя да спя по друг начин, освен по корем или най-много на една страна да се обръщам.. Но заспивам и се будя по корем. Така съм си свикнала и няма отучване. А знам, че не е хубаво. Скин Системс ги знам, да. Аз преди време се колебаех при тях да сложа хиалурон в устните, но в крайна сметка отидох на друго място. Просто не намерих никакви отзиви за клиниката и някой да е дал мнение за процедурите, които са му правени там. Иначе ми е на 5 мин..Simple Smile Тези мезоконци съм ги чувала, но те са за по-зряла кожа, да. Освен Скин Системс, някоя друга клиника или доктор да ми препоръчате? Аз ще проверя и там де.

Много странно, че не си срещала отзиви. Защото аз откакто се интересувам от естетически корекции съм срещала доста положителни отзиви за лекарите там. Все пак това не е медицински център, а една от най-големите болници за пластична хирургия. Например д-р Крахтова е доказан специалист.  Peace Иначе Алена е права, че като отидеш на консултация ще разбереш най-добре кое е най-подходящото за твоето лице. Лекарите си знаят най-добре какво е добре да се приложи за конкретния случай.  Peace Успех!  Hug

# 363
  • София
Да, така е, но има и друг момент - те могат да ми кажат доста процедури, какво първо, после какво и т.н., но не съм сигурна, че ще мога да си позволя всичко, което ми предложат. Sad  Благодаря! Hug

# 364
Не мога и аз да си представя да спя по друг начин, освен по корем или най-много на една страна да се обръщам.. Но заспивам и се будя по корем. Така съм си свикнала и няма отучване. А знам, че не е хубаво. Скин Системс ги знам, да. Аз преди време се колебаех при тях да сложа хиалурон в устните, но в крайна сметка отидох на друго място. Просто не намерих никакви отзиви за клиниката и някой да е дал мнение за процедурите, които са му правени там. Иначе ми е на 5 мин..Simple Smile Тези мезоконци съм ги чувала, но те са за по-зряла кожа, да. Освен Скин Системс, някоя друга клиника или доктор да ми препоръчате? Аз ще проверя и там де.

Линейните мезоконци са използвани за биоревитализация на кожата, стягане, изглаждане и контуриране в различни области на лицето , те нямат лифтинг ефект .

# 365
  • в 1001-та нощ
Да, така е, но има и друг момент - те могат да ми кажат доста процедури, какво първо, после какво и т.н., но не съм сигурна, че ще мога да си позволя всичко, което ми предложат. Sad  Благодаря! Hug

Какъв бюджет имаш?

# 366
  • София
Ами, нямам някакъв определен, но зависи...Ако е разсрочен във времето, може и да се справя за Легаси и ботокс, примерно. Сега направих запитване до Нирвана и ми отговориха, че може на разсрочено. 3 процедури били достатъчни, през 7 дни. Ще попитам комплексно ако искам да ми разсрочат и Легасито и ботукса, дали ще стане. А вие всъщност къде правихте Легаси и колко процедури и на каква цена? И добри ли са в този център? Някой слагал ли е ботокс при тях? С Легаси възможно ли е да се повлияят гневната и тези на челото и да се избегне ботокса, примерно? много ми се ще да мога да го избегна тоя ботокс..Mr. Green

# 367
Мда, вливаш отрова в организма ... Но излиза изгодно, удобно във времето и май най-кратката процедура от всички.
Аз бях много предубедена, докато не разбрах колко много народ си слага около мен без да знам. Да не говорим че се чудех как така хората имат такива прекрасни кожи, а моята каквото и да правя си показваше времето.

Имам служителка, която онзи ден след обяд цъфна подута след ХФ в устните. Трябваше да я крия някъде, защото имах важен тур с клиенти същия ден и да викам временен служител да я замества. Нямаше как да покажем сграда от висок рейтинг и рецепционистка с насинена уста ...идваше ми да я убия.

# 368
  • София
 Laughing да, при хиалурона си личи, подуват се доста устните. Макар, че при мен с годините и наслагването, като че ли по-малко си личи след процедура, някак не се набива така на очи. Но аз не слагам по ампула всеки път де. Деля на устните и назолабиалните. А иначе, да, аз също не подозирах колко познати ползват тези услуги. Даже подозирам една приятелка, че слага, макар да не казва. Абсолютно гладко чело и никакви, ама наистина никакви мимически по чело, гневна или около очите... Thinking А знам, че тя се интересува и ходи на някакви процедури,козметични.

# 369
  • София
Laughing да, при хиалурона си личи, подуват се доста устните. Макар, че при мен с годините и наслагването, като че ли по-малко си личи след процедура, някак не се набива така на очи. Но аз не слагам по ампула всеки път де. Деля на устните и назолабиалните. А иначе, да, аз също не подозирах колко познати ползват тези услуги. Даже подозирам една приятелка, че слага, макар да не казва. Абсолютно гладко чело и никакви, ама наистина никакви мимически по чело, гневна или около очите... Thinking А знам, че тя се интересува и ходи на някакви процедури,козметични.

А може ли да си движи веждите?

Аз не съм спирала да мога след ботокса. Никой не може да разбере, че съм правила нещо, ако не кажа.

# 370
Днес ми е четвърти ден след ботокс в челото и гневната, не мога вече да си сбръчкам нагоре челото. Да очаквам ли още нещо като стане седмица?

# 371

Даже подозирам една приятелка, че слага, макар да не казва. Абсолютно гладко чело и никакви, ама наистина никакви мимически по чело, гневна или около очите... Thinking А знам, че тя се интересува и ходи на някакви процедури,козметични.

А може ли да си движи веждите?

Аз не съм спирала да мога след ботокса. Никой не може да разбере, че съм правила нещо, ако не кажа.
[/quote]

Има хора, които просто не правят мимики. Англичанките, за разлика от нас българите не се мръщят толкова често и не вдигат вежди. Аз също мога да си вдигам веждите, както и движения с челото. Мисля, че вцепенението отначало изчезна сле около седмица.

Имам колежка, която през уикенда работи на рецепцията на клиника за корекции и има големи намаления като служител. На няколко пъти ми е направило впечатление видимо освежаване от към бръчки, тен и т.н. Веднъж я попитах каква козметика ползва и от какви процедури се възползва, смънка нещо и после каза, че ползвала само нивеа за лице ... hahaha Joy викам да бе - да! Устните и също понякога са тънки, друг път пухкави ... Забелязах също, че явно когато ботокса и се износва си има бръчки (на 38г е) и то доста дълбоки. Тя няма семейство и деца. Интересно мое наблюдение е, че около очите явно без блефаропластика не се получават нещата, защото на фона на назолабиалните филъри, ботокс и хилаурон в устните очите са и с бръчки и дълбоки торбички. Мой колега ми сподели че много излиза вечер ...
Така че който да ми разправя (освен ако не е азиатец или черен), че приридно на 40-50г. няма бръчки без да прави нищо - не му вярвам.

# 372
  • в 1001-та нощ
Аз не виждам нищо срамно в това човек да полага грижи и не разбирам това криене ...  Stop Stop Stop

# 373
Аз не виждам нищо срамно в това човек да полага грижи и не разбирам това криене ...  Stop Stop Stop
Зависи в каква работна среда си. Моите колежки са възрастни, консервативни и слабеещи с вафли.

# 374
Няма нищо срамно. Аз не тръбя какво правя и одобрявам 100% жените, които се гризат за себе си.  Споделям с близките си приятеки, но не с целия свят.
Има различно възприятие на процедури (като например хайфу, утера легаси и фрийс) и ботокс и филъри.
Не знам защо хората приемат положително първите (след като всяка процедура има плюсове и минуси), но не и вторите, както и пластичните корекции.
В интерес на истината се възхищавам на жени, които са смели да правят пластични операции, когато е направено умерено, професионално и с вкус. По-добре ли е да си иестествен и грозен ?!

Общи условия

Активация на акаунт