Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 706
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Във Варна къде сте си слагали ботокс и сте доволни? Имам добри отзиви от д-р Милена Генчева само.

# 346
Ефекта с криото може да го постигнеш и със бутилка вода във фризера и масажи с нея. Нищо кой знае какво.

# 347
Аз правих една процедура Крио, смятах да правя комбинация между него и Легаси, но операторката ми прецени, че само от второто ще има досатъчно резултат и не е нужно да продължавам. От една процедура ефект не видях, което е нормално, така че мнението ми не е съвсем обективно. За Леагси мога да кажа, че има ефект.

# 348
Можете ли да ми препоръчате салон в София за Legacy? Подходяща ли за двойна брадичка. Слаба съм, но имам предразположеност, наследствено. Проблемът не е силно изразен ,но ми е неприятно.

# 349
agne аз правих Легаси в http://beautypoint-bg.com/
Обстановката не е някаква луксозна, но пък ми харесва терапевтката като грижа, поведение, разбиране  и т. н. Плюс беше и пакета процедури, който ми дойде на добра цена.
При мен едно от първите неща, на които усетих повлияване е двойната брадичка. Моята от възрастта поувисна и много бързо усетих как се прибра.
При всички случаи просто можеш да й се обадиш и да го изкоментирате по телефона.  Peace

# 350
  • в 1001-та нощ
Можете ли да ми препоръчате салон в София за Legacy? Подходяща ли за двойна брадичка. Слаба съм, но имам предразположеност, наследствено. Проблемът не е силно изразен ,но ми е неприятно.

Подходящ е Simple Smile Аз бих ти препоръчала и Скин Лайн и Есте Клиник  Peace Точно тази процедура не съм правила в Персона, но вярвам, че няма да те разочароват също  Blush

# 351
  • София
Здравейте, момичета! Зачетох ви, тъй като ми се иска да направя някоя и друга процедура за лице. Имам леки бръчки, най-ясни са на челото, които си имам от 20-годишна общо взето, но вече се позадълбочават и започват да ме дразнят, както и глевна бръчка, която всъщност ми е адски дразнеща и най-вече нея искам да премахна. Решила съм евентуално ботокс на гневна, но искам да попитам от кой лекар сте доволни и за някоя оферта или промоция евентуално. Сега, докато ви четох, ме заинтригува много и това Легаси в Нирвана, а още повече ме заинтригува,че може на лизинг, на разсрочено изплащане. Можете ли да споделите дали действително има ефект и биха се повлияли бръчиците, както и стягане на кожата дали се получава? И дали са достатъчни 3 процедури и след това на колко време е поддръжката? Бях се навила за едни ваучери за радиочестотен лифтинг в Jewel Skin, но четох , че нямало ефект особено и се отказах.. Моля запознатите и изпробвал, да ми дадат съвет и за ботокса и Легаси-то. Praynig bouquet

# 352
Мда, правила съм радиочестотен лифтинг в Jewel Skin и потвърждавам липсата на ефект. Не знам каква им е била машината, двуполярна ли, какво ли, но процедурата беше много по-неприятна от Легаси и накрая нищо.
За Легаси е добре 6 процедури през седмица и после поддръжка през месец. Поне мога да кажа от опит, че при този брой има видим ефект.
Верно, че бузите са ми увиснали толкова, че сигурно са ми опънали бръчките по челото, ама и от легасито има полза  Grinning  Grinning
Някъде към края на месеца ще отида за първа поддържаща процедура, ще направим снимки "след" и ще ги сравним с "преди". Тъкмо тогава ще е видим и ефекта от ботокса в гневната, който е планиран за днес. Дано да стане нещо, де.

/една колежка имам, дето много се вглежда в мен, и тъй като офисите са на различни места, не се виждаме често. Та скоро ме огледа добре и направи коментар колко съм се свежнала. Мхм, та така.../

# 353
  • София
Супер! Аз съм на 36 и честно казано нямам кой знае колко да опъвам, съвсем леко започвам да забелязвам (тъй като спя  по корем и ми се "мачка" физиономията) леко като подпухване и като леко отпускане на кожата. Rolling Eyes Та се чудя колко процедури биха ми били достатъчни от Легаси-то, при положение, че искам да го ползвам за поддръжка само . Thinking

# 354
Здравейте, момичета! Зачетох ви, тъй като ми се иска да направя някоя и друга процедура за лице. Имам леки бръчки, най-ясни са на челото, които си имам от 20-годишна общо взето, но вече се позадълбочават и започват да ме дразнят, както и глевна бръчка, която всъщност ми е адски дразнеща и най-вече нея искам да премахна. Решила съм евентуално ботокс на гневна, но искам да попитам от кой лекар сте доволни и за някоя оферта или промоция евентуално. Сега, докато ви четох, ме заинтригува много и това Легаси в Нирвана, а още повече ме заинтригува,че може на лизинг, на разсрочено изплащане. Можете ли да споделите дали действително има ефект и биха се повлияли бръчиците, както и стягане на кожата дали се получава? И дали са достатъчни 3 процедури и след това на колко време е поддръжката? Бях се навила за едни ваучери за радиочестотен лифтинг в Jewel Skin, но четох , че нямало ефект особено и се отказах.. Моля запознатите и изпробвал, да ми дадат съвет и за ботокса и Легаси-то. Praynig bouquet

Ако можеш да се откажеш от спането по корем няма да е зле. Чела съм, че това е най-вредната поза, а и не само за лицето, но и притискаш всички органи. Замисли се..  Peace Иначе колкото до гневната бръчка наистина е много неприятна - откроява се на лицето и много застарява. #Cussing out Правилно си се насочила към ботокса - това е най-доброто решение за нея. Чувала съм много добри отзиви за докторите в Скин Системс, като съм виждала и ваучери за тях в сайта офертомед. Сигурно има и за ботокс - провери. Абе то всички бръчки са неприятни, не само гневната..но не винаги можем да се предпазим от тях въздуха е мръсен, правим какви ли не мимики, не си почиваме достатъчно, а и годините си текат. На колкото повече ставаме, толкова повече грижи трябват.. Ама няма да се даваме на времето я. Grinning .Ще се борим с всички сили хаха.. Mr. Green

# 355

Аз преди три години започнах с ботокс и филър на гневната бръчка и тя изчезна . После се появиха фини хоризонтални бръчки на челото , и там сложих ботокс и филър и веднъж в годината от линейните мезоконци . Доволна съм от резултата имам гладко и без бръчки чело а съм на 49 + години .

# 356
И аз спя по корем ... не мога да се откажа, само така ми е удобно. По принцип ужасно много се въртя и алтернатива е в полу-странични пози.
По гръб никога не съм мога да спя ooooh! Crossing Arms

# 357
  • в 1001-та нощ
...
По гръб никога не съм мога да спя ooooh! Crossing Arms

Аз така си мислех, докато не ми се наложи след операция да бъда само по гръб и така добре свикнах, че после с нежелание се върнах към спането на една страна Simple Smile

По корем ми е неудобно  Blush

# 358
Алена, и на мен ми предстои операция (дано е тази година  newsm78 baby_neutral) и ще видим.
Помня че като бях бременна много се дразнех, че не мога да спя по корем и все настрани завалях.

Когато ходя на мигли ми се налага 2 - 21/2 часа да лежа по гръб. Ставам невероятно схваната с болки в кръста.

# 359
  • София
Не мога и аз да си представя да спя по друг начин, освен по корем или най-много на една страна да се обръщам.. Но заспивам и се будя по корем. Така съм си свикнала и няма отучване. А знам, че не е хубаво. Скин Системс ги знам, да. Аз преди време се колебаех при тях да сложа хиалурон в устните, но в крайна сметка отидох на друго място. Просто не намерих никакви отзиви за клиниката и някой да е дал мнение за процедурите, които са му правени там. Иначе ми е на 5 мин..Simple Smile Тези мезоконци съм ги чувала, но те са за по-зряла кожа, да. Освен Скин Системс, някоя друга клиника или доктор да ми препоръчате? Аз ще проверя и там де.

Общи условия

Активация на акаунт