Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 717
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
  • София
А какво ви е мнението за ЗD миглите?

Мисля, че моите са такива. Косъм по косъм?
Косъм по косъм и 3D са два различни метода на слагане Peace
Първите стоят по-естествено,а вторите са по-гъсти,доколкото аз съм запозната Peace
Аз също съм пред голяма дилема дали да си сложа newsm78
Много ми харесва как стоят,когато не са много гъсти,дълги и черни ест Peace
Определено е красиво.Това,което мен ме притеснява е,че ще ме дразнят,че ще си мия трудно лицето,че ще ми боцкат...Нз дали изобщо е така newsm78
Имала съм преди години на снопчета и едвам ги търпях,а и много бързо падаха.
Но за 3D казват,че са различни newsm78
Може би темата не е за тук PeaceПускала съм отделна тема за мигли в която обаче никой не пишеше Simple Smile

# 331
Има тема за миглите и има доста писано  Peace
Аз близо година бях с такива мигли. Ходих на поддръжка на 40 дена, при мен нямаше падане. Зависи кой ти ги слага, какъв косъм са и как ги поддържаш.

# 332
Уффф, четенето на бг мама ми излиза скъпо...  ooooh!
Направо се навих за ботокс в гневната. Колкото повече чета, толкова повече я виждам, да му се не види.
Лоши сте. Л-О-Ш-И!

# 333
Направо се навих за ботокс в гневната. Колкото повече чета, толкова повече я виждам, да му се не види.
Лоши сте. Л-О-Ш-И!

Joy

Аз съжалявам, че не го направих по-рано.

# 334
Уффф, четенето на бг мама ми излиза скъпо...  ooooh!
Лоши сте. Л-О-Ш-И!

Joy

Определено това са добре инвестирани пари  Laughing
От личен опит.

# 335
  • София
Лоши сте. Л-О-Ш-И!

Joy

И аз.  Joy

# 336
Лоши сте. Л-О-Ш-И!
Направи я , няма да сгрешиш . Лоши сме но ти ще си много красива  Simple Smile

# 337
И на челото ако имаш (аз им казвах тройката на моите ... 3 хоризонтални бръчки).

# 338
Здравейте момичета Simple Smile

Имам питане относно процедурата "Криолиполиза – сбогом на излишните мазнини завинаги", която се предлага в студио "Дуписима" и ми препоръчаха да попитам тук. Някоя от вас правила ли си е тази процедура там, ако да - доволна ли е, не е ли доволна, какво представлява самата процедура, кога има резултат. Интересува ме всичко, защото мисля да я пробвам и аз Simple Smile

# 339
  • в 1001-та нощ
От студиото ти препоръчаха да попиташ тук?

Имаше един отзив, който помня - нямаше wow ефект. Пробвай с търсачката - не помня в тази тема или в целулитната, но е в КМ.

# 340
Айде готово, утре вечер при тези, дето са укротили оная твоята със собствения живот.  Simple Smile
На челото са търпими за сега, след Легасито се заличиха доста .

# 341
От студиото ти препоръчаха да попиташ тук?

Имаше един отзив, който помня - нямаше wow ефект. Пробвай с търсачката - не помня в тази тема или в целулитната, но е в КМ.

Не Simple Smile
Една съфорумка ми препоръча да попитам тук, тъй като търся мнения от хора, които са пробвали Simple Smile
Благодаря - ще потърся и в другата тема  Peace

# 342
Все си мисля, че освен Жаки и други имаха опит с криолиполиза. Тя прави в Нирвана, после пакет Легаси за тяло.
ВяряН,  защо не се консултираш лично в двете студия и  да видиш какво ще ти предложат за твоя проблем.  Аз бях в Нирвана. Служителата ми каза, че и без криолиполиза ще се получа търсения резултат чрез Легаси. Интересувах се от "замразяване " на вътрешната страна на колената.  Процедури не започнах да правя, имам само разписан "план "- предложение. Peace

# 343
Да се запиша тук.Днес имах час при др.Драголов в Мирабела.Ходих за консултация за мезо на околочен,но ме отказа и си правих клеар лифт.Някой мнение?

# 344
Все си мисля, че освен Жаки и други имаха опит с криолиполиза. Тя прави в Нирвана, после пакет Легаси за тяло.
ВяряН,  защо не се консултираш лично в двете студия и  да видиш какво ще ти предложат за твоя проблем.  Аз бях в Нирвана. Служителата ми каза, че и без криолиполиза ще се получа търсения резултат чрез Легаси. Интересувах се от "замразяване " на вътрешната страна на колената.  Процедури не започнах да правя, имам само разписан "план "- предложение. Peace

Ами аз сега започнах с проучването. Освен това исках да попитам някое момиче, който го е правила дали е доволна. Защото в салоните едва ли ще ми кажат, ако има вероятност апарата да не е достатъчно добър и да има някакви странични ефекти, които да се прояват след това Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт