Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 728
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
Самсара, разбирам недоумението ти, как може да има хора като мен, които не разбират.
Не съм се боцкала все още с нищо, за сега " опипвам" почвата. За това и задавам въпроси тук.
Благодаря за отговора, беше страшно полезен!

Wind мезотерапията се прави с пистолет или инжекционно , дерматолозите предпочитат вторият начин  той дава възможност за по - дълбока апликация . Мезотерапията е добра при по - тънки кожи с по - малко подкожна мазнина . Прави се най - вече с цел хидратация и освежаване на тена на лицето . Има различни коктейли и най - новият сега е на Juvederm® Volite цената му е 700 лв . за една апликация което на мен ми се вижда много за 1 мл.

# 316
Wind, помисли и за стерилостта? Как според теб го стерилизира ...

Ах, леле, затова не се бях сетила  Sick

При козметичка, освен кола-маска и евентуално някой масаж/маска на лицето, някоя по-безобидна процедура, друго аз не бих си направила. И за почистване на лице вече не бих им се доверила.

И при разлика от цена 70 лв - 300-700 за мезотерапия веднага трябва да светне лампичката, че нещо не е както трябва. Големи разлики в цените винаги трябва да са предупредителен сигнал. Не винаги е гаранция,че високата цена е гаранция за качество, но много по-ниската трябва те позамисли.

# 317
То пък щото от кола маска малко усложнения са се получавали на някои.  Tired

# 318
И за почистване на лице вече не бих им се доверила.

Самсара, то от козметичка до козметичка има разлика. Моята е бивша медицинска сестра и притеснения от към стерилност нямам никакви за почистване (аз това само правя). Но сме коментирали с нея това бодене и лазерни епилации правени от хора с някакво рехаво обучение и тя е дълбоко възмутена. В града, в който живея също съм чувала за салони, които извършват такива процедури, както и как се учат една върху друга и други подобни...

# 319
И за почистване на лице вече не бих им се доверила.
Самсара, то от козметичка до козметичка има разлика. Моята е бивша медицинска сестра и притеснения от към стерилност нямам никакви за почистване (аз това само правя). Но сме коментирали с нея това бодене и лазерни епилации правени от хора с някакво рехаво обучение и тя е дълбоко възмутена. В града, в който живея също съм чувала за салони, които извършват такива процедури, както и как се учат една върху друга и други подобни...

Да, така е разбира се. Знам.
Аз нямам доверена, т.е имах една, но тя работеше в Есте и момичето имаш медицинско образование.
Дори да няма, ако съм доволна и съм била години наред при някоя козметичка, е съвсем отделен въпрос. Но дори в този случай, това е максимумът, на който бих се доверила. Но аз споделям за себе си  Hug

Всеки си носи глава на раменете и си преценя Simple Smile

Но е добре да се знае, че има процедури, които се извършват само и единствено от лице с медицинско образование или лекар! Включая уж "безобидните" за някои "боцкания" .

# 320
http://delo.bg/show/korektsiya-na-nosa-bez-plastitchna-operatsiya-v-vazmozhna/ Моля Ви кажете ми дали някой има опит с това?

# 321
Благодаря за разясненията момичета, стана ми ясно. За филър в гневната бръчка изобщо не ми бяха споменали. А ако се сложи ботокс само на нея, се засилват другите по челото, защото човек несъзнателно си търсел място къде да се бръчка. В крайна сметка ще си седя с нея и се отказах засега, не ми се дават толкова пари за мин. ефект, исках да се заличи съвсем, отделно току що една си остави ръцете при мен с мигли косъм по косъм, то със спирала имам по голям обем...
Миглите косъм по косъм са пари на вятъра,дъщеря ми сложи и оредяха за месец,после ги допълни и след 2 седмици ги махна изобщо.Да не говорим,че на светли кожи и коси стоят смешно,особено без грим.
А иначе за гневната жалко,че си се отказала.Аз съм много доволна.Имам няколко бодвания и на челото ,както и на пачия крак.Най-дълго ми издържа блокировката на челото-вече година не е започнало да се отпуска,гневната и на мен ми е с дълбоки линии и да,пак личат,защото кожата е вече видоизменена,но е много по-меко,не ме дразни.Аз в гневната филър не бих сложила и дермтоложката не препоръчва.
А и какви са тези цени по 300 лв. за гневна бръчка? ooooh! Че по колко единици ви слагат само за тази зона?Аз затова предпочитам да плащам за единица,пък нека не е включен ретуша (който на чело и глабела изобщо не ми се е налагал).Имам на чело+глабела общо 12 единици  х 12 лв.

п.п. Изобщо не мога да си преставя да си обработвам лицето с дермаролер-това е някаква вариация на съвременна инквизиция в моите очи.Особено какви клипове има в нета,егати мазохизма.......

# 322
И аз съм много доволна от ботокса на чело+пачи крак+гневна.
Под долните клепачи не бих повторила.

Слагала съм индивидуални мигли, имах период, когато ги поддържах с месеци (ходех на 3-4 седмици). За мен най-големият недостатък е почистването на лицето - след измиване трябва да се сушат със сешоар заради медицинското лепило.
Иначе (нищо че съм със светла коса и кожа) стоят много красиво и ако не бяха толкова капрични бих поддържала постоянно. Сега слагам в редки случаи - наскоро пак си сложих за излизане.

Предпочитам миглите от бутс, ако излизам някъде - отнема ми 10 мин да ги поставя и ги махам за 1 мин.

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 17:26 от Stardust@

# 323
А какво ви е мнението за ЗD миглите?

# 324
А какво ви е мнението за ЗD миглите?

Мисля, че моите са такива. Косъм по косъм?

# 325
  • София
Самсара, "бокцането", го написах съвсем общо събрано за всичките процедури,които го включват.
Предложиха ми, уж тази "мезотерапия" с онзи уред и веднага ми обяснихте за какво става въпрос. Нито съм се засилила да ме прави козметичка. Питах, получих отговор. За, което благодаря на отговорилите.
И тук дори не става въпрос за парите, тя ми обяви 70лв., горе долу се сещам,  че разликата е огромно и не бих спестила, ако ще правя лице.
И мисля, че е съвсем логично,  преди дадена процедура да се съветвам с лекар.
Алена преди време ми предложи такъв.
Разпитвам,  ако бях се информирала по рано, нямаше да питам тук за процедурата на козметичката.
Дори не знаех как се нарича онзи уред.

# 326
Самсара, "бокцането", го написах съвсем общо събрано за всичките процедури,които го включват.

Аз не цитирах теб, а принципно. В темата често се коментират и задават подобни въпроси.

А след тази дискусия, поне ще се знае, че с дермаролер мезотерапия не се прави  Grinning

Честно казано, аз на няколко пъти се навивам да си купя дермаролер и се отказвам  Mr. Green Страх ме е да си го причиня на лицето. За ефекта не знам, може и да има.

Тук в Норвегия е много популярен.

# 327
  • София
Самсара, извинявай,  наистина помислих, че ми се подиграваш  Embarassed
Спирам, но поне като отида при нея, евентуално ако отида, ще знам, че ме блъфира отвсякъде  Crossing Arms

# 328
Спирам, но поне като отида при нея, евентуално ако отида, ще знам, че ме блъфира отвсякъде  Crossing Arms
Няма за какво да ти се подиграва. Темата е точно за това, да се пита, да се споделя и т.н.
Няма да е лошо преди да предприемеш нещо да споделиш и да се обяснят нещата. Много често, козметичките се възползват от незнанието и само ще ти вземат парите.

# 329

О, не, не , в никакъв случай не става въпрос за подигравка.

Аз съм прсто малко "лоша" в това отношение, защото за мен красотата е тясно свързана със здравето, и съответно за това, че не може да се подхожда безотговорно и наистина мисля, че в наши дни човек може да се информира предоволно  Simple Smile

От друга страна, безобразията на някои "специалисти" с цел печалба направо ме втрещяват.

Общи условия

Активация на акаунт