Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 637
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
  • в 1001-та нощ
Не си спомням някой да е ходил и на двете места, за да може да направи сравнение. За Скин Лайн мога да кажа само хубави неща за сега  Hug И лице и тяло съм правила. Има и лекари там, което никак не е без значение. Обмислям там да правя и бодването, с изключение на устните.

# 451
  • София
Възможно ли е да се избегне ботокс, ако се направят пакет Легаси? Защото от единия салон ми отговориха, че се повлияяват много добре мимическите и клиентите им споделят,че е много по-пълен ефекта от Легаси, спрямо ботокса, а във другия салон ми казаха, че едва ли...само ботокс решавал проблема с мимическите..Sad

# 452
  • в 1001-та нощ
Мимическите бръчки се получават на местата, където правиш гримаси, мускулите се движат и т.н. Ботоксът блокира предаването импулсите от неврона към мускула. Когато се инжектира токсина, командата  за движение - не достига до мускула и лицето е релаксирано. Затова и няма врязване на бръчките.

При легаси се стимулира реновирането в кожата - образуване на нов колаген, т.е. представи си кожата, като мрежа, която се изпъва. Междувременно се стимулира и депонирането на ХК в нея, т.е. - хем изпъната кожа, хем в нея има какво да задържа влагата. Изпъването е по друг механизъм, не като с ботокса. Но, в този случай - мимиките продължават.

При двата метода има различен подход и ползи. При Легасито имаш и цялостна грижа за кожата. При ботокса - само блокираш мимиката. Естествено най-добре е да се съчетаят.

В твоя случай, понеже си и млада - ако финансово ти е ОК - направи един курс легаси, виж ефекта при теб как ще е. Той няма как да е идеантичен с този при мен или при някой друг. И след като се разгърне напълно - прецени дали имаш нужда и от ботокс и колко. Със сигурност изходната позиция ще е по-добра, отколкото без легаси и ако е нужно - ще е по-малко Simple Smile

В Скин Лайн - можеш да се консултираш и по двете теми, ще получиш  отношение.

# 453
  • София
Благодаря ти, Алена! Hug Както винаги, много полезна и отзивчива! bouquet Така ми отговориха и от Нирвана. И че Легаси-то не замаскира само, както е ботокса, а лекува..или нещо от сорта беше. Mr. Green Аз съм решила на 100% за Легаси, само се колебая за салона още... Нирвана и Дуписима са ми най-удобни, ноо...там ми излиза по-скъпо..Sad А аз искам 6 процедури да направя и Деси от Бюти Пойнт ми каза, че според нея 3-4 ще са ми напълно достатъчни за моята кожа, без особени проблеми и остатъка мога да ползвам като поддържащи. Каза също, че е много важна поддръжката на 1,5 месец. Така ми се иска да има някаква процедура, перманентна...да не се налагат такива поддръжки постоянно, а просто да изтрие времето, ама....на-няма! Crossing Arms Mr. Green Или поне поддръжката да е както на филъра ми в устните, който издържа вече, с натрупването във годините, към 1,5 година и горница...
В Бюти Пойнт ми излиза най-изгоден пакета, но искам да знам дали има доволни от Легаси-то там, защото не е толкова важен уреда, а човека, който извършва процедурата..

# 454
ddicted_to_   Hug Има такава " процедура " но тя е при пластичните хирурзи . Един пълен лифтинг на лице и шия особено ако е направен м/у 35 и 40 години има трайност повече от години и дълго време ще си на 30 години . newsm78

# 455
Пластичен лифтинг.
Видях онзи ден една клиентка, която явно е правила лифтинги преди. Жената е около 65-70. Личеше си ужасно как и е опъвана кожата към ушите, не знам колко време е минало и кога го беше правила, но беше меко казано грозна картина. Тази клиентка е вечно избарана (дрехи, бижута, аксесоари) и явно не може да се примири с възрастта си. Нямаше видими белези, но кожата около и под скулите беше опъната, а надолу всичко останало висеше и бе сбръчкане. Извинявам се художественото описание.
Възможно е лифтингът да е правен преди години, когато пластичната хирургия е била на различно ниво.

# 456
Пластичен лифтинг.
Видях онзи ден една клиентка, която явно е правила лифтинги преди. Жената е около 65-70. Личеше си ужасно как и е опъвана кожата към ушите, не знам колко време е минало и кога го беше правила, но беше меко казано грозна картина. Тази клиентка е вечно избарана (дрехи, бижута, аксесоари) и явно не може да се примири с възрастта си. Нямаше видими белези, но кожата около и под скулите беше опъната, а надолу всичко останало висеше и бе сбръчкане. Извинявам се художественото описание.
Възможно е лифтингът да е правен преди години, когато пластичната хирургия е била на различно ниво.

Описанието ти е много добро , но един добре направен и на подходяща възраст лифтинг не се забелязва . Има няколко методики поне в България когато се прави лифтинг . Основното което се препоръчва да се направи до 40 г . когато кожата е все още сравнително съхранена и жената да не е пушачка .
А на кой му харесва да остарява , затова и ние се опитваме да отложим старостта във времето а дали винаги се получава е друг въпрос  #Crazy newsm78

# 457
О,това със сигурност - всички сме в един кюп.

Но след 60-тте според мен нещата излизат извън контрол.

Всъщност въпросната женица едва върви, недочува и честно казано и се радвам че полага усилия за себе си въпреки възрастта си. Мен понякога ме мързи да се гримирам даже. Признавам си и инцидентни разходки из къщи по пижама през уикенда  Embarassed.

Още не мисля за нож. Страх ме е  baby_neutral Единствено се замислям за блефаропластика на сегашния етап.

Моя колежка си сложи импланти в гърдите, върна се на работа след 1 седмица.

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 14:24 от Stardust@

# 458
Скрит текст:
Пластичен лифтинг.

Описанието ти е много добро , но един добре направен и на подходяща възраст лифтинг не се забелязва . Има няколко методики поне в България когато се прави лифтинг . Основното което се препоръчва да се направи до 40 г . когато кожата е все още сравнително съхранена и жената да не е пушачка .
А на кой му харесва да остарява , затова и ние се опитваме да отложим старостта във времето а дали винаги се получава е друг въпрос  #Crazy newsm78
Винаги съм си мислила, че лифтинг се прави след 40, когато вече почва да поовисва кожата. Необходимо ли е да се изпъва когато още няма нужда? newsm78

# 459
Stardust@, ужасно!
Да ви кажа, малко ме е страх от това - пристрастяването към тези процедури, всички сме виждали плачевния резултат накрая. Много е важно да можем да спрем /дори и да можем да си го позволим финансово/. Точно такова зомби изглеждаше и лекарката, за която споменах с мезоконците - пластмасова маска вместо лице, но уви, както казва Stardust@ надолу всичко си казва годините.

@ddicted_to_  питаш, питаш, ама не четеш!  Аз поне три пъти съм споделяла добри впечатления от Деси от Бюти пойнт, Mini  dama също.

Допълвам за блефаропластиката - от година познавам една дама, мисля че си е правила на очите, тя е малко над 60 години, но няма никакво увисване на клепача, супер добре изглежда. Останалата част от лицето младее, но абсолютно естествено. Тя спортува и е запален турист, сигурно и това влияе много. И аз искам така да остарявам.

# 460
О,това със сигурност - всички сме в един кюп.

Но след 60-тте според мен нещата излизат извън контрол.

Всъщност въпросната женица едва върви, недочува и честно казано и се радвам че полага усилия за себе си въпреки възрастта си. Мен понякога ме мързи да се гримирам даже. Признавам си и инцидентни разходки из къщи по пижама през уикенда  Embarassed.

Още не мисля за нож. Страх ме е  baby_neutral Единствено се замислям за блефаропластика на сегашния етап.

Моя колежка си сложи импланти в гърдите, върна се на работа след 1 седмица.

Щом нещо не ти харесва и те дразни промени го , направи си блефаропластика и се радвай на красиви очи . Тя е сравнително лека и бързо се възстановяваш .

# 461
  • Бургас/Пз
Момичета, какво ви е мнението за д-р Валянова от Хил клиник?

# 462
  • София
Доколкото разбрах се слага на скулите е повдига долната част на лицето. Но не съм специалист
Да. Лифтира долната част на лицето. Peace

# 463
Щом нещо не ти харесва и те дразни промени го , направи си блефаропластика и се радвай на красиви очи . Тя е сравнително лека и бързо се възстановяваш .

По-нататък във времето. Имам сериозен здравословен проблем, който е на дневен ред.

# 464
Момичета, какво ви е мнението за д-р Валянова от Хил клиник?
Аз съм от години при др.Валянова и съм доволна от резултата .Но понякога страха ми надделява и колкото и да ме е срам си тръгвам .И следващият път кротко си сядам (лягам ) на кушетката . #Crazy Joy

Общи условия

Активация на акаунт