Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 689
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
здравейте 😊
Нова съм във форума и си направих регистрация понеже искам да си сложа хиалуронова киселина в устните, но не съм сигурна при кой лекар иши в коя клиника да отида. За момента съм се спряла на д-р Петрана Каляшева, но сякаш цената ми е висока. Ще съм Ви много благодарна ако ми кажете вие при кого ходите и сте доволни. Хубав ден ☀

# 436
  • в 1001-та нощ
Здравейте. Можете ли да ми препоръчате добър специалист за поставяне на хиалуронова киселина в устните. Става въпрос за София.

Д-р Ванеска, Хил Клиник

red soul, за увреденото зрение - лекар ли каза, че е то ботокса или забелязваш, че след това се случи?

За ХК - по-сочен вид - да, но чак подуване - не. Като леко подпухване ли изглежда? Да не правиш алергия? По каква схема приемаш и от колко време?

# 437
a.l.e.n.a,случи се рязко влошаване на зрението след поставянето на ботокс,за това съм склонна да вярвам,че има връзка с него.Притеснява ме и това,че при мен се разгради изкл бързо-чета тук,че трае месеци,при мен наистина в края на лятната ваканция не беше останало нищо.Правих го при Денкова
ХК пия от тази,която ти препоръча от един месец.До 17 фев.я взимах два пъти по две капсули,тогава и забелязах сутрин подуване на клепачите. Според препоръките от сайта,но и като решение н апроблема вече пробвам по две капсули ,но ги взимам сутрин. Пак имам леко подуване на клепачите.
Устните ми,не че имат нужда,но стоят като напомпани,не съм забелязала все още някакви по-осезаеми промени в кожата.Продължавам я,дори ще си поръчам още.
Такова подуване забелязах и когато ползвах серуми с ХК-вечер слагах серум,сутринта бях доста подута

# 438
  • в 1001-та нощ
Има хора с алергия към ХК, затова попитах. Иначе - 2 седмици се приеме 2х2, после само по 2х1 и след това по едно дневно.  Може да взимаш по 1 драже на ден или през ден.

# 439
a.l.e.n.a,случи се рязко влошаване на зрението след поставянето на ботокс,за това съм склонна да вярвам,че има връзка с него.
А след разграждането на ботокса, оправи ли ти се зрението?

# 440
Здравейте.Някой посещавал ли е Aesteline clinik? Интересуват ме процедури за лечение на белези от акне,така че ако някой е правил такива процедури нека сподели къде.

# 441
Запис от мен с плазмолифт и мезотерапия apriline от мен. Гледа ме и контролно след ботокса. Аз съм много доволна и за челото и за гневната, плюс очите ми се отвориха и веждите са леко повдигнати, но без учуден ефект.

# 442
red soul, аз изхвърлих една опаковка ХК, от нея ми отичаха брутално и очите, и цялото лице.

# 443
И при мен така се получи с ХК.

# 444
a.l.e.n.a,случи се рязко влошаване на зрението след поставянето на ботокс,за това съм склонна да вярвам,че има връзка с него.
А след разграждането на ботокса, оправи ли ти се зрението?
Не,не се е оправило.Сранното е,че съм +1,проверих се и тук и в БГ,при мн добър очен лекар,не са чак толкова много,но ми е трудно виждането.Границата на преди и сега я свързвам точно с времето на поставянето на ботокс

Много ти благодаря,a.l.e.n.a! Незнаех това.Досега я пих,както четох в сайта,но ще премина на една капсула на ден и ще наблюдавам как се отразява bouquet
Сега видях какво са писали и другите момичета bouquet Значи минавам на една дневно и дано не се подувам така

# 445
Здравейте, да се включа и аз в тази тема, че интересни неща обсъждате
Към момента съм само с ботокс. Миналата година си направих само на челото, след много мислене и чудене.  Останах изключително доволна.  Една година без бръчица.  Преди 2 седмици ходих за втора процедура.  Надявам се и сега да задържи година. мисля, че това е едно от най-хубавите неща които съм правила за себе си. Въпреки сумата, кото не е малка мисля, че си струва всеки лев.
Сега обмислям филъри за долната част на лицето„ Кожата ми е почнала да се поотпуска и дерматоложката ми препоръча филъри.  Още не мога да се престраша. Някой правил ли си е такава процедура

# 446
  • София
И аз съм доволна от ботокс в челото Peace
Единствено точно над веждите си стоят бръчките и мимиката,понеже там лекарката не ми сложи.
Каза,че било рисковано там.А всъщност точно там най-много ме дразнят,но иначе си е Ок челото.Поизглади се. Peace
Сега се интересувам от ХК в НЛ и скулите Peace
Лекарката препоръча да се направят заедно и двете неща или първо НЛ.
Някой правил ли е скули?
Първо НЛ ли направихте или заедно и двете?

# 447
Здравейте, да се включа и аз в тази тема, че интересни неща обсъждате
Към момента съм само с ботокс. Миналата година си направих само на челото, след много мислене и чудене.  Останах изключително доволна.  Една година без бръчица.  Преди 2 седмици ходих за втора процедура.  Надявам се и сега да задържи година. мисля, че това е едно от най-хубавите неща които съм правила за себе си. Въпреки сумата, кото не е малка мисля, че си струва всеки лев.
Сега обмислям филъри за долната част на лицето„ Кожата ми е почнала да се поотпуска и дерматоложката ми препоръча филъри.  Още не мога да се престраша. Някой правил ли си е такава процедура

Как по - точно ти е казала за филъри в долната част на лицето дерматоложка ?Защото там можеш да направиш назалобиални , уста , брадичка и МДкод .Другият вариант е Ellanse това е биостимулиращ филър и добре коригира обема и визията .
Аз съм правила всичко това и ефекта ми хареса .

# 448
Доколкото разбрах се слага на скулите е повдига долната част на лицето. Но не съм специалист

# 449
  • София
Аз се ориентирах към Скин Лайн и Бюти Пойнт за Легаси, но ми се иска да разбера за кой от салоните имате отзиви и бихте препоръчали пред другия.Simple Smile В Бюти Пойнт са малко по-ниски цените. И двата са ми доста неудобни и отдалечени като транспорт, но...

Общи условия

Активация на акаунт