Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 656
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
El_83, колко ти излезе при д-р Ванеска ботокса на гневната бръчка?
a.l.e.n.a, благодаря! Гледах ги и тях, но в сайта на Дуписима нещо не открих инфо за Легасито... Thinking
Не знам как го изчислява, на мен ми струва 300лв. Сложи и над веждите за повдигане, и две боцвания отстрани на очите.

# 421
Каква е цената на зъбчатия конец?

И още един въпрос имам - колко време след поставяне на импланти на бюста се връщате във фитнеса и работите ли за горна част на тялото?

Esmee , цената на един зъбчат конец Barb II е 120 лв  .

# 422
El_83, колко ти излезе при д-р Ванеска ботокса на гневната бръчка?
a.l.e.n.a, благодаря! Гледах ги и тях, но в сайта на Дуписима нещо не открих инфо за Легасито... Thinking
Не знам как го изчислява, на мен ми струва 300лв. Сложи и над веждите за повдигане, и две боцвания отстрани на очите.
Колко време трае ефекта от ботокса?

# 423
Между 3 и 6 месеца май. Може и повече, когато е с натрупване.

# 424
Относно Легасито .. имали ли сте някакъв страничен ефект от него ..дали неразположение  или нещо подобно.Четох че за хора с проблеми с ЩЗ не е добре да се прилага..което го имам..и не знам.Питах ги от студиото но те казаха че няма проблем. Не съм сигурна дали да я правя.

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 18:25 от let_it_shine

# 425
Четох че за хора с проблеми с ЩЗ не е добре да се прилага..което го имам..и не знам.
Не би трябвало да има проблем.  Дори ако се прави на шия, не достига до зоната на щитовидната. Аз съм с Хашимото, правих 6 процедури, с нетърпение чакам следващата, нищо ми няма спокоооойноооо.

# 426

Rainy day , благодаря Hug , поуспокоих се , ще се престраша да ида в най-скоро време  Peace

# 427
Здравейте момичета! От доста време ви чета, но не бях писала. Да споделя и аз, направих 3 процедури Легаси - лице и шия. Не съм очаквала чудеса,но ефект при мен няма никакъв,целя стягане на контур най-вече.При вас как беше? Нормално ли е това, видях само добри отзиви за процедурата. Сега се чудя заслужава ли си да продължавам.

Аз знам че трябват поне 6 процедури .. не знам наистина , в кой салон ходи?
Не знам - би трябвало да има малка разлика поне.  При мен има само непосредствено след процедурата, вероятно от затоплянето. Rainy day при теб кога се забеляза промяна?

# 428
  • София
Мен точно този пост на Zarа91 ме поотказа.. Sad Не са малко парите за пакета и не ми се иска да ги дам и да няма никакъв ефект... Иначе някоя от вас има ли мнение за този салон или да е правила Легаси там? :
http://naturalbs.bg/shop/venus-legacy-promo-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D … 1%88%D0%B8%D1%8F/
Виждам, че имат много изгоден пакет... Thinking

# 429

Аз знам че трябват поне 6 процедури .. не знам наистина , в кой салон ходи?
Rainy day при теб кога се забеляза промяна?
[/quote]
След четвъртата започна да се вижда стягането на контура, не очаквах кожата ми да се изглади толкова - порите се свиха, някакви неравности изчезнаха, това ми е неочакван бонус. Иначе на шията най-бързо се отрази, още след втората се усетих, че постоянно си докосвам под брадичката с кеф, прибрало се.
Бях взела пакет от 4 процедури, но реших, че ако има непълен резултат от 4 броя, то все едно съм си дала парите на вятъра, по-добре да взема още 4 и да завърша курса.

Абре, тоя ботокс пети ден ми е в третото око, ама още имам бръчка. Айде, тия десет години кога ще се махат?

# 430
  • София
5 дни са малко бре! Ефекта на ботокса се разгръща 14-20 дни. Моя гняс... пардон-гняв, е толкова дълбок, че се изглади доста, но не се заличи напълно. Аз лично съм наясно, че при мен няма и да се заличи без попълване де. Трябваше по-рано да я набода, гадината.

# 431
Много се чудя дали да пиша за този ботокс,защото май начина,по който аз го приех е твърде рядко срещан,но все пак добре е да се знае,че може да го има и този вариант Peace В предната тема,мисля,бях писала,че преди година и половина поставих ботокс в гневна и отстрани на очите към края на юли и до началото на септември ефекта се беше загубил напълно,освен това увреди и зрението ми до някаква степен.Не смея да повторя.За след месец съм планирала пакети от по 6 процедури Легаси за крака,лице,ръце,прасци и дупе,което ще ми дойде подарък  Grinning,заради пакетите.Ще видя как ще ми се отразят.По Коледа успях на направя само две процедури на крака,но реално нямам все още мнение за ефекта,защото са крайно недостатъчни
Имам въпрос за ХК на хапчета- усещате ли подуване на клепачите и лицето от нея?

# 432
аз не смея още ботокс на гневна- на 31 г. съм и ако по два пъти на година започна да я бода доста токсин ще погълне, живот и здраве. Дано устискам поне до 35 г

# 433
На мен докторката ми каза след 10 дни на проверка ( за ботокса) та предполагам, че това е срока, в който трябва да се е разгърнал.

# 434
Здравейте. Можете ли да ми препоръчате добър специалист за поставяне на хиалуронова киселина в устните. Става въпрос за София.

Общи условия

Активация на акаунт