Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 676
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
  • София
В офиса сме 3 жени в една стая. С едната съм споделила, че съм слагала ботокс, бих споделила и евентуални следващи процедури.
На другата не бих казала нито дума. Предпочитам да си спестя лекцията.

Мисля, че след около месец ще подновявам ботокса. Смятам, че още ми е рано за боцкане около очите, но ще преценявам на място.

# 376
Някой да е чувал и да има отзиви за новоткритата през януари клиника Мона Лиза в София - бутикова клиника за естетични и антиейдж процедури?

Не знам дали няма да прием линка за спам или реклама - http://www.standartnews.com/balgariya-zdraveopazvane/mona_liza_v … ofiya-347664.html

# 377
  • в 1001-та нощ
За първи път чувам за тази клиника, но от представянето оставам с впечатление, че се цели в "звездния ни и платежоспособен хайлайф", а не в "простолюдието" ...

"Процедури без аналог'  Mr. Green Mr. Green Mr. Green , м ... да - те хората ядат доматите с колците  Twisted Evil

"Два от уредите са първите и единствени у нас. Accent prime ...." .... е, дори ние знаем, че не е така.

И плазмафереза отдавна се прави в България ....особено при автоимунни (не за красота),  то във всяко изречение има за какво да се хванеш. Тази статия в моите очи е "антиреклама".

А д-р Присадашка - името съм го срещала, явно е била в друга клиника преди това и сме коментирали Simple Smile

# 378
Присадашка ми е познато като име от тази тема. Другите доктори за първи път ги чувам. Гръмка реклама си правят де  Sunglasses

Ще видим колко е "единствената по рода си клиника..."  Mr. Green

# 379
По повод Accent prime, да кажа Simple Smile. Направих цяло лице с Accent prime при д-р Ванеска, в Хил клиник. Това ми е втора процедура, първата беше частично, на най-проблемните места. Следващата седмица съм на контролен преглед. Много съм доволна от резултата.  Heart Eyes

# 380
Алексче, кажи повече за процедурата какъв ефект има? През колко време, цена? Боли ли?

# 381
И аз в понеделник съм на този лазер при нея. Алекс, за колко време се възстанови лицето?

# 382
Здравейте момичета! От доста време ви чета, но не бях писала. Да споделя и аз, направих 3 процедури Легаси - лице и шия. Не съм очаквала чудеса,но ефект при мен няма никакъв,целя стягане на контур най-вече.При вас как беше? Нормално ли е това, видях само добри отзиви за процедурата. Сега се чудя заслужава ли си да продължавам.

# 383
И аз в понеделник съм на този лазер при нея. Алекс, за колко време се възстанови лицето?

До края на деня, вече лицето не е толкова червено, след 2 дни започват да се виждат коричките, които са като точици и черти, и в рамките на седмица падат всички корички. На втория ден може да се гримираш.
Вторият път пръсках през 15 мин. термална вода и много бързо ми се успокои кожата. За разлика от Вивата, не са ме работили около очите, но не съм питала. По принцип, нямам и особена нужда към момента.
Като резултат - много заравнена кожа /аз имам доста белези, които борих преди 2 години с Е матрикс/, почти изчезнали петна, само най-старото се забелязва малко, все още. Изобщо доволна съм. Докторката каза, че ако реша пак да правя лазера, чак догодина. Също като при другите процедури от този тип резултатът се очаква да се подобрява в следващите месеци.

# 384
  • в 1001-та нощ
Ще става все по-добре  Hug

# 385
Здравейте момичета! От доста време ви чета, но не бях писала. Да споделя и аз, направих 3 процедури Легаси - лице и шия. Не съм очаквала чудеса,но ефект при мен няма никакъв,целя стягане на контур най-вече.При вас как беше? Нормално ли е това, видях само добри отзиви за процедурата. Сега се чудя заслужава ли си да продължавам.

Аз знам че трябват поне 6 процедури .. не знам наистина , в кой салон ходи?

# 386
  • Пловдив
По повод бръчките на челото, все си мисля, че има елемент на ген newsm78. При мен те са много слабо изразени. Миналият месец, когато си правих микроблединг, момичето като ме погледна и ми вика - "леле, колко ти е гладко челото, ботокс ли си слагала". Не съм слагала там ботокс, просто там не съм имала никога бръчки, за разлика около очите и назолабиалните, майка ми е същата. Разбира се, изобщо не изключвам и ефекта от процедурите които правя и грижите, които полагам, като цяло за лицето.
Този петък съм пак на Вива, сега си взех вече и Neocica на Филорга. Като консистенция и попиване, няма нищо общо с онази гадост на Ла Рош Close

# 387
Не е задължително, ако си слагаш ботокс и филъри да го обясняваш на хората.Разбира се, че не е срамно да полагаш грижи. Но на кой какво ще споделяш, зависи от теб и от човека отсреща. Нито е задължително на 40 да слагаш ботокс, за да ходиш без бръчки.
Зависи също дали си пушач, пазил ли си се от слънцето,  осъзнато ли ядеш и пиеш още от 20тте си, доспиваш ли си.
И няма нужда от коментари за другите кой какво прави и колко бръчки има.

# 388
Здравейте, интересува ме какво ви е мнението за клиника Инфинити. Предлагат различни процедури с HIFU. Мен по специално ме интересува действието на този лазер върху прекомерното изпотяване, но понеже едва ли някой тук има такива проблеми, търся мнения и отзиви като цяло за клиниката. Ползвате ли техните услуги ?

# 389
Момичета, каква е разликата между Clear Lift и Лазерен Фракселен Пилинг с Erbium-YAG? Доколкото разбирам първият не засяга епидермиса. Но как се сравняват като ефективност?

Общи условия

Активация на акаунт