Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 043
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Имате ли впечатления от салон Савана в Борово?

# 61
Никого не славословя, попитаха за мнение - давам го. От Варна съм и само на нея бих се доверила за такова  нещо. Две близки се правиха при нея и се получи много добре, и снимки съм разглеждала.... както и да е.

# 62
  • в 1001-та нощ
Малко е офф-топик, но има отношение към кожата. Кога пиете дражетата ХК, на гладно, или с храна. Знам, само, че се приемат с много вода. Взела съм си Инджув, но имали някакво значение, кога точно се приемат, за максимален ефект? Алена?

По предписание с храна, но аз на гладно - защото ги приемам сутрин и преди лягане. Ефект има и не дразнят стомаха.

Ходила съм много отдавна - 2011г.

# 63
ХК която аз пия е след храна.

# 64
Пиенето на ХК не е ли по-скоро за стави, отколкото за кожа? За кожа - филъри и терапия

# 65
  • в 1001-та нощ
Повечето продукти за пиене са за ОДА, но има и за кожа.

# 66
  • Пловдив
Пиенето на ХК не е ли по-скоро за стави, отколкото за кожа? За кожа - филъри и терапия
Както и Алена е споделила, има такава, която е само за кожа Peace

# 67
Да се запиша в новата тема.Направих една мезотерапия в областта на бричовете,за намаляване на мастните депа,мисля да направя още две или три и засега с това се изчерпва подготовката ми за лятото Mr. Green

# 68
Не е много по темата, но някоя от вас при тренировки ползвала ли е корсет за оформяне на талията? Гледам в инстаграм много си качват снимки с такива

# 69

Там си правех фотоепилацията и съм доволна. От 3 години правя поддържащо по една процедура в годината пак там.

# 70
а.l.e.n.a, коя процедура е подходяща за лице, за по възрастни жени, 50+? С малко по изразени бръчки, с леки пигменти петна, суха кожа.

Viva бих препоръчала  Peace
Благодаря!

# 71
Друг имам предвид, като се приема под формата на добавка, ХК няма как да се насочи към определени места, които желаем (примерно, за кожата на лицето), ами дозата се разпределя равномерно по целия организъм. Не, че няма да е полезно, но по-скоро ще действа за да укрепва организма, защото влиза в структурата и на органите. Та за видимия външен ефект от ХК са си мезотерапиите и дермалните филъри.

# 72
  • София
Здравейте, от този салон имате ли впечатления: http://dupissima.com/?lang=bg
Много ми е удобен, като местоположение.

# 73
  • в 1001-та нощ
Друг имам предвид, като се приема под формата на добавка, ХК няма как да се насочи към определени места, които желаем (примерно, за кожата на лицето), ами дозата се разпределя равномерно по целия организъм. Не, че няма да е полезно, но по-скоро ще действа за да укрепва организма, защото влиза в структурата и на органите. Та за видимия външен ефект от ХК са си мезотерапиите и дермалните филъри.

М, да и като боднеш филър - организмът, ако си има дефицити на ХК в тялото - ще си дръпне точно от филъра. Затова - преди бодене е хубаво да има и насищане в организма. А ХК по метода инджув отива и в кожата, за разлика от другата. Съдържа (клинично доказана) ниско молекулярна ХК.

# 74
Да споделя от днес - правих си мезотерапия Restylane skin booster с лидокаин за дълбока хидратация. Съдържа стабилизирана ХК. Много безболезнена процедура. За разлика от други мезота, при които е имало щипене(например с олигоелементи) при поставянето. Док ми обясни, че в челото не се поставя. Запълват се леко и марионетни линии. Нямам видими следи от процедурата. Кожата е видимо загладена, избистрена и освежена.  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт