Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 043
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Алена, благодаря за новата тема  bouquet

Не се подготвям за лятото с някакви специални процедури или каквото и да е  Laughing
Макар, че за първа година от живота си се замислих за липосукция - егати брича и бедрата направих! Качих 3 кила и всичките се залепиха там!

PLG ли е най-ефективно за стапяне на мазнинки и премахване на брич? Не спирам да го мисля това, а тук  ще ми съдерат кожата ...10 процедури ще ми излезнат колкото една кола да купя.

За HIFU разрових форуми на английски и една жена пишеше, че най-добрият вариант е да няма ефект. Пишеха много страшно пастрадали със стопени лица.
Уау, това тотално ме отказа.

И мен ме отказа  Crazy
Моля те, дай ми линк да прочета, защото ми стана мега интересно. Много чудно защо щя я прилагат тази процедура и ще е тлкова хвалена  ако има толкова страшни ефекти - "стопени лица".
Предполагам това може да идва от лифтинг ефекта, т.е твърде агресивен да е апарата и ако действа наистина в по-голяма дълбочина буквално да стапя лицето от прекомерно стягане на влакната в дълбочина. Шега работа не е това  Confused

Не трябва да се заиграваме твърде надълбоко да се бъркаме в това, което е естествен за всеки организъм процес.

Аз се бях насочила към Хайфу, защото е само една процедура. Аз възможност за Вива и Легаси нямам, чисто времево. За 3-4 седмици лятото в БГ е просто състезние с времето да смогна с всичко.
Едно на ръка, че в БГ съм все лятото, а то не е най-подходящото време за процедури, второ че  4 седмици за нищо не стигат. За да имат ефект трябват поне 3 процедури!

Последна редакция: чт, 23 фев 2017, 18:43 от Самсара

# 76
Самсара, и аз съм така. Даже не 3-4, а макс 2. Затова започнах да търся тук. Обаче си е дране на кожа, съгласна съм.

# 77
Стардъст, как е  ботокса около очите, ефекта как го усещаш. Аз мисля пролетно да освежа  устните, за ботокса не знам, още ме държи май. За целулит и стягане още проучвам, коя процедура препоръчвате?

# 78
Няма да повторя, Mucuni. Отстрани добре се получи, нямам пачи крак и веждите ми са повдигнати, но под очите е гръцка трагедия. Нито грим, нито кремове/бабини рецепти помагат. Приличам на парти гал, която прекалява с алкохола всяка вечер, а и недоспиването не ми прави никаква услуга. Мисля да сложа ХФ на назолабиални, с ботокса ще видя кога ще мине действието. За устните ... бях писала тук за патешките усти и чадърчетата, много ме е страх от този ефект ...

От четеното досега мисля че Венус Легаси и Фрийз са решението за целулита за мен (точни 3 кг на бриджове, дупе и увит питон). Трябва да намеря от някъде 600 - 900 стърлинги само за себе си, които в момента нямам  newsm78

# 79
Първият път добре ми се получиха устните, естествено, но сложихме само половин ампула и вече ефекта намалява а при хиалурона имало натрупване. Имам ботокс само на гневната и за сега е добре.

# 80
Stardust@ , четох някакво руски бабин лек с разтвор от сода против торбички под очите.
Чакай да видя дали го пазя някъде линка.

А, сол било, не сода:
Растворите соль в воде (раствор должен быть очень крепким), смочите в ней полотенце и приложите к лицу на 10 минут.

А, за тъмни кръгове:
Добавьте 1 ч. л. соды в стакан горячей воды или чая и хорошо перемешайте. Затем опустите ватный диск в этот раствор и наложите на область под глазами. Подождите 10–15 минут, а затем смойте остатки и нанесите увлажняющий крем. Повторяйте эту процедуру ежедневно — результат не заставит себя ждать.

Иначе, инцидентно за торбички може да се използва крем за хемороиди.
Помага, но не знам дали е препоръчително да се използва постоянно.

# 81
Момичета е ,помагайте, образувала ми се е нещо като двойна брадичка но по скоро увиснала ми е кожата под брадичката и покрай скулите , ето за какво става дума , с кои уред може да се оправи ( за София) , препоръчайте ми някой добър салон там.
Скрит текст:

# 82
Stardust@ , четох някакво руски бабин лек с разтвор от сода против торбички под очите.
Чакай да видя дали го пазя някъде линка.

Hug Благодаря ти, ще опитам, само дето може да заспя с тампоните докато лежа 10 мин. Сутрин няма как да скоча в 4ч. за да си правя маски. Най-вероятно солта издърпва събраната течност, която се задържа в торбичките.
Иначе кремът за хемороиди пробвах - не помага. Нито краставици, сурови картофи, гел против разстройство тн.  Joy Явно трябва да чакам да мине ефекта от ботокса там.

За двойните брадички и стягането на контура - Алена знае  Peace

# 83
Съншайн, Легаси има добър ефект за такъв проблем.

Леле, Стардъст, много гадно така:( Ходи ли да те видят? Ти къде го слага ботокса, че забравих?

# 84
Съншайн, Легаси има добър ефект за такъв проблем.

Леле, Стардъст, много гадно така:( Ходи ли да те видят? Ти къде го слага ботокса, че забравих?

В чужбина. Обясниха ми че може и да има такъв ефект под очите. Най-големия шок беше че като ми го постави 3 седмици след това имах 2 огромни синини под долните клепачи, които с 300 мъки прикривах с грим. От лакомия - да махна и там бръчките. Кожата ми е много тънка - реагира при най-малкото.
Има логика да не се слага там (впоследствие зацепих и четох в Realself) че като се блокира мимиката там се отразява на нешо друго. Т.е. сега бръчки нямам по очите, но имам торби.
Ти слагала ли си под долни клепачи?

Ето линк ако някой се интересува. Моите не са тооолкова зле, само аз си ги виждам, но ми се иска да не бях се лакомила  Rolling Eyes Embarassed

https://www.realself.com/question/bags-eyes-after-botox-injection

# 85
Като отмине ефектът може да се мисли за нещо друго.
Пак се радвай, че не е окончателно.
Иначе те разбирам, аз имам болни бъбреци и от млада се боря с торбички.

# 86
Ето линк ако някой се интересува. Моите не са тооолкова зле, само аз си ги виждам, но ми се иска да не бях се лакомила  Rolling Eyes Embarassed

Леле, още в миналата тема се разрових из този линк и се отказах от ботокса за следващите поне 10 г! Дреме ми,ч е ще имам леки бръчки. Като видях случая с жената със затвореното око и изчетох темата ми призля!
Верно, че  сигурно се случва едно на хиляда, но имаше случаи в които това не се е оправило!!!
Блокират се мускули и неврони, а боцнат на грешното място, а си 6 месеца с крива физиономия. А  това, че от организъм до организъм има планина разлика и ако на някой след 6 месеца му се отвори окото, на някой завинаги може да остане полупритворено заради едната хубост!

Даже и сега я видях тази снимка и пак ми се изправиха косите  Crazy

Кажете за Хайфу, мамаден и още една мацка бяха правили, нали?
И искам линка на английски да чета за "стопените лица", че ми звучи като заглавие на хорър филм  Grinning

# 87
Не съм слагала аз и сега яко се уплаших...Май ще поизчакам... И ще си карам с други процедури.

# 88
  • Пловдив
Ето линк ако някой се интересува. Моите не са тооолкова зле, само аз си ги виждам, но ми се иска да не бях се лакомила  Rolling Eyes Embarassed

Кажете за Хайфу, мамаден и още една мацка бяха правили, нали?
И искам линка на английски да чета за "стопените лица", че ми звучи като заглавие на хорър филм  Grinning

Да аз съм правила HIFU, споделяла съм. По финансови причини, направих само околоочната зона. Миналата година април, след това още една процедура август, цените вече не помня Rolling Eyes. Няма да си кривя душата, ефект има, година не съм помислила да слагам ботокс. Някак бръчките се поизгладиха, и не ме дразнят толкова, а аз си имам доста проблемна зона там. Ако не правех Вива серия сега, най-вероятно щях да направя на цялото лице HIFU Peace. Просто търсих нещо по-комплексно, което да повлияе и пори и пигментни петънца, затова заложих на Вива.
Аз от слагането на ботокс преди време, около очите, бях супер доволна, ама много. Но ефекта е кратък, а парите при мен не са малко, 24 единици - 240лв. Whistling, само за очи. И трябва да го повторя след 6-8 месеца...Заслужава си, но реших да оставя ботокса, и да пробвам другите възможности. Ако не стане, знам какво да направя Peace

# 89
Чували ли сте за някаква процедура за целулит и стягане-  йонитерми?
Правят я в центъра на Пулев, представлява мазане на кал и водорасли, после те свърза с машина и усещането е като пускане на ток  Grinning стягане и отпускане....( така ми обясни приятелка)
Сваляли по 1,5 - 2 см от обиколката  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт