Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 664
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Да попитам момичетата, правили Вива.Кога започнаха да ви падат "точиците" .Вече съм 4  ден, а още си седят.Гледам , че и на доста места съм  си зачеревена , по точно като на червени  петна.  Thinking

# 136
  • София
На 10 ден почва хубавеенето.До тогава все виждах нещичко я червено я точки я отоци.

# 137
El_83,да ти кажа местно и аз не виждам голям ефект. Миналата година правих 3-4 процедури, тази май 5. Може би за по-неподдържана кожа да има Уау ефект. Аз едни петна боря, но както съм писала и преди, те са като айсберги и май ще си трябва лазер, за пълно изкореняване така да се каже. Simple Smile

Stardust@ , аз elliptical си купих преди няколко месеца. Какво да ти кажа - много удобен за закачалка... Laughing

# 138
  • Пловдив
Да попитам момичетата, правили Вива.Кога започнаха да ви падат "точиците" .Вече съм 4  ден, а още си седят.Гледам , че и на доста места съм  си зачеревена , по точно като на червени  петна.  Thinking
В петък по обед правих процедурата, днес забелязвам, че започват да падат по малко струпейчетата. Не ги магам, но виждам, че остават по памучният тампон, след като съм си обтрила лицето. До два дни при мен ще паднат всички. Така беше и първият път. И аз имам на места, като червени петна, не се притеснявай нормално е Peace.

# 139
Stardust@, извинявай, не съм искала лично да те засегна.  Hug
Доста жени се надяват на чудеса от процедурите без да опитат първо най-естествения начин. Или опитват, грешат и се отчайват. Аз само изказвам лично мнение. Преди година и половина една приятелка беше полудяла за липосукция, слава богу почна да спортува. Всеки сам си преценя колко време и каква мотивация има. Но по мои наблюдения ако не стига желанието, извинения винаги има. Аз например имам ортопедично заболяване с телк. Никой не разбира, а тези, които са научили, забравят. Нито парадирам, нито се оплаквам. Много неща могат и вкъщи да се правят без оборудване. Имам си и целулит, но това изобщо не ме притеснява.  Joy
Една приятелка така е процедирала - свалила и стегнала със спорт и правилно хранене и после процедури за талия (с метод криолиза, каквото и да значи това  newsm78) и импланти на гърди. Еми какво да ви кажа - като кукла е, изглежда по-добре, отколкото като беше по-млада. 

# 140
О ужас направо  Shocked Ще направя аз една консултация в Нирвана или в Скин лайн та да видя колко ще ми кажат, ама май ще си ходя с целулит....
Ако искаш да ти дам координатите на салона,  в който ходя аз и да си прецениш ценово кое ти е по-изгодно. Гарантирам за професионализма на момичето. Аз направих пакет и ми го разсрочиха на две плащания, но не правих толкова много зони Simple Smile  Hug

# 141
Привет на всички! Относно въпроса на темата - не обичам плажа, имам слънчева алергия и гледам да не се разголвам. Но иначе се стремя през цялата година да ставам за гледане Simple Smile

Престраших се и аз за Легаси. Взех пакет от 6, вчера беше първата процедура. Чудеса не видях, но и не очаквах. Малко по-плътна кожа, това е. След процедурата цялото ми лице гореше отвътре, все едно имам температура. И се потих. Но е възможно и да съм настинала, ще видим след втора .
   Пакета процедури 720 лв. ли ти излезе.?

# 142
  • София
Скрит текст:
Самсара, ти воля нямаш ли малко да по отслабнеш. newsm78
Mr. Green
Тъй като и др път сме си писали, си позволявам да ти пиша това. Peace
Късмет, мила, каквото и да предприемеш. bouquet
Нямам воля. Обичам да ям и ям каквото и когато си поискам цял живот, защото повече от 45 кила не съм била.
Скрит текст:
Сега съм 48 кг. Спортувам активно от една година и половина и мисля, че от това качих. Но не са само мускули, има и сланинка  Mr. Green

Не съм свикнала да се гледам с налели бедра, това е.
И да, ужасно съм мързелива относно диети.

Леле, това все едно аз съм го писала! Само дето аз не спортувам  Embarassed
Скрит текст:
Навремето в университета тръгнах на фитнес, защото качих 8 кг за 3 месеца от плюскане. Реших да спортувам, за да сваля излишните кг. Вместо да отслабна стегнах сланината и краката ми се наляха, опънах дънките и съвсем не можех да ги закопчея. Аз не ям чак всичко и внимавам, но обичам соленичко (как задържам вода) и пикантни храни. Иначе въглихидратите и бобовите въобще не ги доближавам повече от 1 седмично. Аз също не мога да се понасям с тия огромни бричове. Когато е топло времето не ми се яде и лесно свалям, обаче в тъпата Англия е вечно студено и сиво и жеги няма ...
[/quote]

Хайде, заформихме групичката на мързеланите. Joy Предлагам да се казва: "НЕ на диети и фитнес"
И "ДА на любовта". hahaha

# 143
Не спортувам но ми се събира 50 минути ходене пеша всеки ден понеделник - петък.
Половината е по баир около 20 мин.
Не е кой знае какво, но пак е нещо имайки предвид, че в 7 без 15 много хора са в леглата.
Воля имам, ако имам енергия и време. Трудно ми е (признавам) да вместя домакинска работа, домашни с децата и лична кореспонденция между 6 и 10ч. вечер.

gevestra, не съм се обидила.
Но повече стрес и гърч от колкото имам в момента няма да си докарвам.

Ако видя резултат от процедури току виж се мотивирам и разтичам въпреки че мразя дъжда в червата.

# 144
Ако видя резултат от процедури току виж се мотивирам и разтичам въпреки че мразя дъжда в червата.

Помня, че ти живееше в чужбина. Приятелката ми, за която говоря си прави във Франция криолиполиза (сега видях, че съм го сбъркала по-горе Tired). Там и в Швейцария било популярно. Тя е изключително доволна.  Peace

# 145
El_83,да ти кажа местно и аз не виждам голям ефект. Миналата година правих 3-4 процедури, тази май 5. Може би за по-неподдържана кожа да има Уау ефект. Аз едни петна боря, но както съм писала и преди, те са като айсберги и май ще си трябва лазер, за пълно изкореняване така да се каже. Simple Smile

Това за пилинг с ТСА ли иде реч?

На 10 ден почва хубавеенето.До тогава все виждах нещичко я червено я точки я отоци.

Съвсем сериозно - какво точно виждате в огледалото след тези процедури и го отчитате като ЗАБЕЛИЖИМ ефект?

Скрит текст:
Stardust@, извинявай, не съм искала лично да те засегна.  Hug
Доста жени се надяват на чудеса от процедурите без да опитат първо най-естествения начин. Или опитват, грешат и се отчайват. Аз само изказвам лично мнение. Преди година и половина една приятелка беше полудяла за липосукция, слава богу почна да спортува. Всеки сам си преценя колко време и каква мотивация има. Но по мои наблюдения ако не стига желанието, извинения винаги има. Аз например имам ортопедично заболяване с телк. Никой не разбира, а тези, които са научили, забравят. Нито парадирам, нито се оплаквам. Много неща могат и вкъщи да се правят без оборудване. Имам си и целулит, но това изобщо не ме притеснява.  Joy
Една приятелка така е процедирала - свалила и стегнала със спорт и правилно хранене и после процедури за талия (с метод криолиза, каквото и да значи това  newsm78) и импланти на гърди. Еми какво да ви кажа - като кукла е, изглежда по-добре, отколкото като беше по-млада.  

Напълно съм съгласна с това мнение!Мотивация и воля правят чудеса!

А това чудо - крилиполиза ( май така се пише правилно  Laughing) е доста вредно. Имаше даже коментирано в предишни теми точно за страничните ефекти. Най-вече мисля, че  беше на черен дроб или бъбреци, не помня точно. Но имаше сериозни здравословни последици.

Аз се разрових из норвежки клиники и останах учудена, че в някои я предлагат, всъщност процедурата не е забранена мисля.

Норвежците определено не са много напред в разкрасителните новости, апарати и процедури. Тук напр. дермапен е мега широко разпространен, и много се използва, всяка клиника правят тази процедура.
Рестилан е най-широко разпространения филър. Буквално навсякъде където поставят филъри се рекламира Рестилан и се използва. Juvederm не толкова.

Легаси в цяла Норвегия има само в Осло в някаква малка клиника.

# 146
Помня, че ти живееше в чужбина. Приятелката ми, за която говоря си прави във Франция криолиполиза (сега видях, че съм го сбъркала по-горе Tired). Там и в Швейцария било популярно. Тя е изключително доволна.  Peace

Трябва да проуча. Намерих венус фрийз тук но ми трябват около £100. Тук ги смятат на зона (по £60) и за да направя дупе, вътрешни и външни бедра ми излиза 180 на процедура  #Crazy newsm78

# 147
Трябва да проуча. Намерих венус фрийз тук но ми трябват около £100. Тук ги смятат на зона (по £60) и за да направя дупе, вътрешни и външни бедра ми излиза 180 на процедура  #Crazy newsm78

Не бързай да си даваш парите за Венус Фрийз. ще ти дам линк, ако искаш(даже май-ти го знаеш този сайт, линка за ботокса, който даде е от там - realself.com Simple Smile),  да прочетеш за отзиви, много са недоволните от процедурата.

# 148

А това чудо - крилиполиза ( май така се пише правилно  Laughing) е доста вредно. Имаше даже коментирано в предишни теми точно за страничните ефекти. Най-вече мисля, че  беше на черен дроб или бъбреци, не помня точно. Но имаше сериозни здравословни последици.

Съжалявам, не искам да заблуждавам никого. Видях снимки на приятелката ми във фейсбук и я похвалих за хубостта, тя ми сподели. Аз лично от процедури за тяло не се интересувам. Преди време бях се заинтересувала за кавитация но по това време излизах с авио инженер, който проектира охлаждане на двигателите. Споделих аз и той полудя от ужас, обясни ми какво представлява процеса и ме отказа напълно. Не мога да пресъздам думите му, но беше категоричен, че няма как да е безопасно.

# 149
Така е, даже и да имах парите  да ги дам егоистично за себе си - каква е гаранцията. Но много ми се иска да направя нещо. Имам целулит от 19-годишна, въпреки че преди не беше толкова зле - бях и по-слабичка тогава.

В риълселф има много полезни неща, има и преувеличени, но аз винаги чета откакто го открих преди да предприема неща.

След като приключа с двата звяра - мисля само за възглавницата.

Общи условия

Активация на акаунт