Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 758
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
На следваща сутрин, след процедурата си измих лицето с вода и гел.

# 226
  • Пловдив
След Хайфу има ли възстановителен период?
Не, няма. Аз бях съвсем леко отекла в зоната, около очите, но само аз си го виждах Peace

# 227
Здравейте, някой да знае къде работи в момента д-р Сияна Живкова. Вече не е в Jewel Skin :/ Поставих си ХК в устните при нея и съм много доволна. Страх ме е да ида при друг лекар. Ще се радвам ако някой има информация или поне да препоръча някой друг читав специалист.

# 228
  • София
Момичета,има ли голям оток след мезотерапия на лице?И болка има ли?

# 229
ВегаСтар, при мен не е имало оток, нито болка, но бях предварително намазана с крем-упойка.

# 230
  • в 1001-та нощ
Понеже нямам спомен,мога ли да мия лицето с вода само или това е след падането на коричките?!?

Аз ползвах вода и нежна пяна  Peace

# 231
  • София
Благодаря ти,Chicci

# 232
Благодаря момичета.

# 233
  • в 1001-та нощ
Момичета, трябва да Ви кажа, че вече трети месец след втората Вива - подобренията на кожата продължават - и уплътняването и лифтирането. Това, което се вижда след процедурата е само върхът на айсберга Simple Smile Във времето ефектът се развива още и много по-добре Simple Smile

# 234
Момичета,има ли голям оток след мезотерапия на лице?И болка има ли?

Не, обче лицето изглежда ужасяващо след иглена мезотерапия - има следи от убождания, които са като червени подути точки, все едно имаш шарка на лицето  Laughing

Здравейте, някой да знае къде работи в момента д-р Сияна Живкова. Вече не е в Jewel Skin :/ Поставих си ХК в устните при нея и съм много доволна. Страх ме е да ида при друг лекар. Ще се радвам ако някой има информация или поне да препоръча някой друг читав специалист.

Потърси я в Гугъл, има и нейни координати.

# 235
Супер,те и преди процедурата това ми казаха,че действието се проличава с времето.... Значи имам шанс до края на юли да се подобри кожата ми

# 236
  • в 1001-та нощ
Да, и доста по-рано даже Simple Smile

# 237
  • София
Самсара,а за колко време минават тези подутини и зачервявания и може ли да се позаличат с фон дьо тен,защото на следващия ден ще съм на работа?И има ли ефект от мезотерапията?

# 238

Потърси я в Гугъл, има и нейни координати.

:/ няма... В гугъл ми изкарва само старите кординати от Jewel Skin, a тя не работи вече там

# 239
При мезотерапията зависи как се възстановява кожата ти, но на другия ден още ще си личат.
Иначе има смисъл от нея, подхранва кожата, което се отплаща във времето.

Общи условия

Активация на акаунт