Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 749
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Мисля, че не си готова за този доктор, отиди и при Заякова, сравни, помисли. Какво те притеснява точно в разреза? Питай всичко което не ти е ясно.

# 301
  • в 1001-та нощ
Здравейте,момичета,не знам какво да правя,минах преглед за силиконов бюст при Денков,по точно говорих на дълго и широко с др Димитрова,до понеделник трябва да дам отговор и интервенцията ще е началото на април,после нямал да оперира, заминавал,часове до края на този месец при др Янков  няма,за др Заякова не питах,ще пробвам утре,ако и тя няма и просто се хвърля на първия,ох не знам .Точно каквото си бях мислела,анатомични ,370 сс,висок профил,мекички,Ментор или Арион, под мускулно,но предлага разрез от долу на гърдата,а четох нещо че не било хубаво май,ох помагайте,да се хвърлям ли с главата на пред

Под гърдата е най-добре. При мен не се вижда никакъв белег  Peace За лекаря от там е най-удобно да направи легло за импланта, а това е много важно за сполучлива операция.

Заякова, предполагам е по-натоварена от Янков. Но, не пречи да питаш  Peace

# 302
Ще пробвам при Заякова ,ако няма часове или се мятам под ножа докато съм се навила или се отказвам докато не придобия смелост пак,притеснява ме разреза от долу защото на всякъде чета ,че през ариолата,но май така ще е по добре и за двете страни,някой опериран при др Денков да се включи ,да даде малко кураж newsm03,ох наумила съм си го ,точно сега ,като приказката -мъж искам и то точно сега го искам или нещо подобно беше.Поредното лято идва .....благодаря ,момичета ,ако се навия и мине операцията ще пиша,а до тогава ще продължава да ви чета bouquet

# 303
Момичета, някоя от вас ползвала ли е услугите на Femme Clinic, имат промоция следващата седмица на ботокс и филъри.

# 304
Момичета може ли съвет в голямо колебание съм, а и записан час имам, незнам дали да не го отложа.... Става дума за гневните бръчки ( между веждите) лекарката ми каза, че след ботокса линиите ще си останат т.е. няма да се опънат или заличат с една процедура напълно. Само нямало да мога да ги бръчкам.  Когато лицето ми е в спокойно състояние се виждат само линии, няма вдлъбнатини, ако лините си останат за мен това е безсмислено. При вас с 1 процедура заличиха ли се изцяло?

Когато са много врязани - след ботокса  се слага и филър. Ботоксът спира мимиката и задълбочаването им, а филърът изпълва.
При мен гневната не се заличи напълно.  Peace Тя живееше собствен живот дълги години /над 20г. я отглеждам/ и бях напълно наясно, че само с ботокс няма да стане, след като е толкова дълбока вече. Мноооого се подобри положението и вече не бие толкова на очи и не ме дразни определено. Четох много гадни неща за филър в гневната и няма да слагам. Определено при всички останали работени зони бръчките се изгладиха напълно. На 40 съм. Отучих се от мимиките в междуочието и се надявам да задържа задълбочаването още време, това е   Grinning
Не бих дала да ме боцка нищо по-различно от лекар, моите уважения към козметичките. Според лекарката ми, първият път ефекта ще е 4 месеца макс, после повече - 8 поне, но то пак много си зависи.

Когато се сложи ботокс на гневната бръчка той блокира мускулите . След това се слага филър и при това положение няма опасност той да" мигрира " и да се получи подутина около очите и носа . Няма място за притеснение .

# 305
  • София
Съжалявам,  че отново ви занимавам със сагата с козметичката.
Уреда, който използва за иглената мезотерапия е този
Скрит текст:
При него има ли болка и има ли ефект (при положение, че отида при лекар дерматолог)

# 306
Съжалявам,  че отново ви занимавам със сагата с козметичката.
Уреда, който използва за иглената мезотерапия е този
Скрит текст:
При него има ли болка и има ли ефект (при положение, че отида при лекар дерматолог)

Боже ще припадна!  Crazy

Това е дермаролер. Няма нищо, ама нищо общо с иглена мезотерапия.

Тази си е измислила собствена процедура - мезотерапия с дермаролер  Stop И виждам, че има хора, които се връзват.

Дермаролерът няма как да вкара витамините, ХК или каквото и да е там под кожата! Дермаролерът наранява повърхностно кожата, за да се ревитализира и регенерира.

Четете малко! Инфо да се заринеш има в нета.

# 307
  • София
Самсара, разбирам недоумението ти, как може да има хора като мен, които не разбират.
Не съм се боцкала все още с нищо, за сега " опипвам" почвата. За това и задавам въпроси тук.
Благодаря за отговора, беше страшно полезен!

# 308
Благодаря за разясненията момичета, стана ми ясно. За филър в гневната бръчка изобщо не ми бяха споменали. А ако се сложи ботокс само на нея, се засилват другите по челото, защото човек несъзнателно си търсел място къде да се бръчка. В крайна сметка ще си седя с нея и се отказах засега, не ми се дават толкова пари за мин. ефект, исках да се заличи съвсем, отделно току що една си остави ръцете при мен с мигли косъм по косъм, то със спирала имам по голям обем...

# 309

Laughing Laughing Абе аз съм супер "боса", относно подобни процедури, ама верно си е за припадане Laughing
Тия хора за канарчета ни взеха, честно!

# 310
Самсара, разбирам недоумението ти, как може да има хора като мен, които не разбират.
Не съм се боцкала все още с нищо, за сега " опипвам" почвата. За това и задавам въпроси тук.

Ама, опасно е, разберете. Вместо да спестите някой лев, ще си направите беля. Най-малкото, ще са дадени пари на вятъра като тази напр. измислена процедура.

А винаги преди да се подложиш на нещо - трябва да прочетеш и то не само във форуми. Да се информираш.

Дермаролер може да си купиш, не са скъпи и се използва и в домашни условия.
Предполагам, предполагам, че може да се вкарат и някакви коктейли от витамини...макар, че имам съмнения тук, но това не е иглена мезотерапия Simple Smile

# 311

Иглената мезотерапия е с физически инжекции (като ботокса) - витамините и другите вещества се инжектират на множество точки.

Погледни уебсайта Realself.com има доста инфо за всякакви процедури.

# 312
Wind,  ти какво искаш да постигнеш като резултат?

# 313
Уинд, ето теми, където е писано за тези процедури (поне за които аз се сетих):
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=704247;topicrefid=20
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=847255;;19
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=960762

И един непоискан съвет - смени козметичката. Аз не бих и се доверила да ми докосне кожата след тези откровени глупости.

# 314
  • в 1001-та нощ
Момичета, някоя от вас ползвала ли е услугите на Femme Clinic, имат промоция следващата седмица на ботокс и филъри.

Преди доста години съм ходила за LPG  с трико за цяло тяло. Поинтересувай се лекаря и мнения за него.

Wind, помисли и за стерилостта? Как според теб го стерилизира ...

Общи условия

Активация на акаунт