Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 706
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
За мезоконците тук
http://mezokontsi.bg/bg/pages/Certified-clinics/#city

има доста информация за сертифицираните клиники по градове.
/има и отделна тема във форума/
Аз слагах миналата година по три зъбчати на всяка буза / в Стива макс/, цел лифтиране, но по-скоро няма да повторя. Не, че нещо лекарката ме уплаши, макар че видът й определено може да уплаши някой с по-лабилна нервна система, напротив - беше много внимателна и ми се стори, че подхожда професионално. За пръв път ми беше, така че нямам база за сравнение. Но като опъна конците ми се получиха трапчинки в бузите /винаги съм мечтала за трапчинки, но мястото нещо не пасваше, хахаха/. Та първо трябваше да се скрият тези хлътнатинки, които стояха много неестествено. После имаше известен ефект, но уви краткотраен, затова се насочих към други методи за лифтиране. По 120 лв на конец са зъбчатите.

И аз правих в Стива макс. На мен ми се получи такова хлътване на едната буза-точно под скулата. Добре, че не виждаше много. Не видях някакъв ефект освен, че нежеланата трапчинка ме дразнеше много! Не бих повторила процедурата. Според мен вивата и легаси по няколко процедури биха свършили по-добра работа!
Лично мнение.

# 406
Благодаря за отговора! А при кой дерматолог ги слага и доволна ли си от резултата?
Имам сложени линейни , спирални и Barb II мезоконци .Не съм доволна от спиралите , при мен те нямаха ефект .От години съм при др.Валянова и съм доволна от това което ми предлага да направя в/у лицето си .
Но истината е че няма как да се сложат мезоконци и една година нищо да не се прави на лицето .Трайността им зависи от вида конци , кожата , възрастта и начина на живот .

# 407
  • София
Хмм, ясно! Значи оставам на вълна "Легаси"Simple Smile) То след първоначалните по-начесто 3-4 процвдури, на колко време се поддържа? Май и без ботокс на гневната няма да мина, колкото и да ми се ще да го избегна..Sad

# 408
  • София
Хмм, ясно! Значи оставам на вълна "Легаси"Simple Smile) То след първоначалните по-начесто 3-4 процвдури, на колко време се поддържа? Май и без ботокс на гневната няма да мина, колкото и да ми се ще да го избегна..Sad

Защо искаш да го избегнеш?
За мен това са най-добре похарчените пари за визията ми.

# 409
Да, и сто пъти по-безболезнено от поставянето на конци. Боцкат те и след няколко дни няма и следа от бръчката!

# 410
  • София
Не знам..малко съм предубедена от край време..от четене и гледане на някакви страховити снимки, а и различните мнения относно това кога е добре да се започне с него-някои казват, колкото повече може да се отложи, защото имало ограничение до колко пъти да се подлагаш на тая процедура в живота си..защото иначе било опасно..Това са страховете ми общо взето, а от друга страна, много краткотрайно е действието му..Sad Трябва постоянна поддръжка, а ми се иска нещо поне малко по-дългосрочно действие да има..Sad И не "замазващо", а лекуващо и възстановяващо.., "отлагащо времето "някак си ми се иска като ефект.Simple Smile

# 411
  • София
Ботоксът отлага пораженията на времето. Когато ефектът се загуби, кожата изглежда не по-лошо от преди поставянето, а оттогава все пак е минало време.
Без колебания ще повторя процедурата.
А и като пари е далеч по приемливо от курс Легаси примерно, след който ще трябват чести поддържащи процедури.
Поне за мен така стоят нещата.

# 412
  • SF
Каква е цената на зъбчатия конец?

И още един въпрос имам - колко време след поставяне на импланти на бюста се връщате във фитнеса и работите ли за горна част на тялото?

# 413
  • BABYLAND
Здравейте, дами,
Много моля да ми препоръчайте козметичен салон в София в който да си направя няколко процедури ЛЕГАСИ. Simple Smile

Минимум 3 теми подред се обсъжда основно легаси и клиники за легаси.
През 2 страници се споменават имена на салони  Wink

Четох....половината тема минах, а отделно съм се заровила и в една изписана и втора настояща тема за домашни уреди за поддържане на лице и тяло.
Много информация, много страници, много нещо Simple Smile.
Благодаря ти, спрях се на Нирвана. Преди години правих LPG там, а и ми е удобно.
Сори за спама.  ⚘

# 414
  • BABYLAND
Здравейте, дами,
Много моля да ми препоръчайте козметичен салон в София в който да си направя няколко процедури ЛЕГАСИ. Simple Smile
Тъй като и аз в момента издирвам и разглеждам оферти, ето на кои се спрях:
http://www.persona.bg/ceni-proceduri-za-lice.html
http://beautypoint-bg.com/%D0%BF%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B8-% … 0%B8%D1%86%D0%B5/
http://nirvana.bg/promotions/
http://www.borex-medical.com/promotions
И като цяло съм се ориентирала към Нирвана като че ли...там можеш и на разсрочено плащане, ако не можеш да си позволиш да дадеш паричките наведнъж. Зададох им въпроси в страничката им във фейсбук и много подробно ми обясниха, но казаха, че е най-добре на място да отида, за да преценим от какво имам нужда. Peace
Благодаря ти за информацията. Много съм се навила за тези процедури. Дано останем доволни.
Момичета, извинете ме , че пускам два поредни поста. Не мога да се оправя от телефона в един пост да вмъкна два цитата, а смятам за уважително отношение и към двете дами, които ми отговориха да им благодаря.

# 415
  • в 1001-та нощ

И още един въпрос имам - колко време след поставяне на импланти на бюста се връщате във фитнеса и работите ли за горна част на тялото?

1 месец  Peace

@ddicted_to_, разгледай и Скин лайн и Дуписима. За други май и аз не сещам в момента  Peace

# 416
Да разкажа за Акцент лазера, които вчера така и не направих  Sad
Още като ме видя, д-р Ванеска каза, че лазера няма да ми помогне. Евентуално, есента може да се направи серия от лазери ( имам и капилярчета) но няма гаранция, че ще изчезнат напълно. Много е възможно и след месец, два пак да избият, както стана с дълбокия хим. пилинг. Отчая ме, направо.
Продължавам вкъщи с избелващи кремове.
Иначе каза, че нямам нужда от други процедури за стягане на контур, бръчки и т.н. Да използвам само хидратиращ крем и нищо друго.
Не можех обаче да си тръгна без нищо  Joy Сложи ми ботокс на гневната и отстрани на очите и направи иглена мезотерапия. Отдавна исках.
Редактирам: Разбрахме се да ми запълни хлътването под очите, но понеже след две седмици ще правя лека корекция на носа, ще изчакаме да се възстановя.

# 417

за фитнеса, след месец се върнах, но за горна част започнах да работя след 3 месеца някъде

# 418
  • София
El_83, колко ти излезе при д-р Ванеска ботокса на гневната бръчка?
a.l.e.n.a, благодаря! Гледах ги и тях, но в сайта на Дуписима нещо не открих инфо за Легасито... Thinking

# 419

за фитнеса, след месец се върнах, но за горна част започнах да работя след 3 месеца някъде
Да, горна част  след около 2,5-3 месеца Peace

Общи условия

Активация на акаунт