Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 626
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
  • Stuck in a moment
Привет! Почвам да се информирам какво е най-добро за назолабиални и гневна бръчка  Thinking

# 466
  • Близо до морето :)))
Здравейте, точно навреме попаднах на тази тема Simple Smile и аз се интересувам от запълване на назолабиалните бръчки Simple Smile

# 467
Отидох днес да боцна гневната, някаква промоция срещнах и бях записала час. Като видях "клиниката", още повече като нямаше жива душа, а промоцията четеше се врътнах на пета и бегом.

# 468
Здравейте, точно навреме попаднах на тази тема Simple Smile и аз се интересувам от запълване на назолабиалните бръчки Simple Smile
Аз съм запълвала с филър Рестилен и съм много доволна. Ефектът е до година, но вече 6 г. минаха и бръчките, които постепенно се образуваха, са почти незабележими. А преди да ги запълня бяха доста големи. Тъй като нямам други, това доста ме състаряваше.

# 469
  • в 1001-та нощ
Отидох днес да боцна гневната, някаква промоция срещнах и бях записала час. Като видях "клиниката", още повече като нямаше жива душа, а промоцията четеше се врътнах на пета и бегом.

Къде?

Тази седмица имам час при д-р Ванеска за устни, видях, че има подарък - лек пилинг Simple Smile

# 470
A.l.e.n.a, а може ли да се прави пилинг, когато има бенка на лицето. Притеснява ме да не се активира нещо. Тя е едва забележима, като голяма луничка, но все пак...

# 471
  • в 1001-та нощ
Аз никога не съм правила пилинг, но ако е необходимо, би следвало - да може да се заобиколи Simple Smile

# 472

Къде?

Тази седмица имам час при д-р Ванеска за устни, видях, че има подарък - лек пилинг Simple Smile

Femme Clinic, срещу Майчин Дом. Къде да сложа пустия ботокс?!

# 473
  • SF
Имам въпроси за Легаси процедурите.
Колко време трае ефектът след тях? Цената на 5 процедури е горе-долу колкото запълване с хиалуронова киселина. Даже плюс ботокс в челото.
През какъв период от време се правят 5-те процедури (веднъж седмично, всеки ден?)
Коя част на лицето се повлиява най-добре? - назолабиални, контур, чело?
За каква възраст са препоръчителни и от каква нататък няма смисъл да се дават тези пари?

При всекиго е различно, но някакви параметри - от... до...

# 474
Къди, аз съм с още съвсем пресен ботокс, но мисля, че няма да остана разочарована. Реших, че щом на Ника вече ще й почернява гневната, мога да се доверя и аз на клиника Дерма Акт, само че бях при д-р Трендафилова, голям сладур и тя.

# 475
Здравейте, момичета  Hug

Трябва ми съвет за добър дерматолог в София за поставяне на ХК в устните. Правила съм такава процедура преди почти 2 години, но не съм доволна - имах оток и синини близо седмица (може и повече) след поставянето на ампулата в устните. Иска ми се да споделите личен опит и да ме ориентирате към някого, който не прави такива поразии по лицето, за да мога да отида спокойно на работа след това.

Четох мнения в други теми и Снежана Манджукова или лекарите в Хил клиник ми звучат най-достоверно на този етап след вашите коментари. Все пак, ако може да споделите по-скорошен и изчерпателен опит, страшно ще ми помогнете. Мерси предварително, радвам се, че ви има  Simple Smile

П.С. Това ми е първо мнение в bg-mamma, дано не съм пропуснала някоя тема специално за това и само да ви "спамя".

# 476
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Hug

Трябва ми съвет за добър дерматолог в София за поставяне на ХК в устните. Правила съм такава процедура преди почти 2 години, но не съм доволна - имах оток и синини близо седмица (може и повече) след поставянето на ампулата в устните. Иска ми се да споделите личен опит и да ме ориентирате към някого, който не прави такива поразии по лицето, за да мога да отида спокойно на работа след това.

Няма гаранция при никой доктор, че няма да се получи хематом Peace. Аз ходя при една и съща докторка за ХК откакто съм започнала, слагала съм 5-6 пъти не помня, колко точно. Ходя, често понеже слагам по минимално количество - 0,3-0,4мл.  Първият път се появи съвсем лек хематом, след това не се е случвало, до последният път, тогава пак стана... Rolling Eyes. Разнася се, за около 5-6 дни. Оток, освен обичайният сутрин след самата процедура, не съм имала Peace. Харесвам си устните, знае къде да бодне тази жена Heart Eyes, най-вече максимално естественият резултат ми харесва. Изобщо не си личи, че са правени, но непрекъснато получавам комплименти за хубавите устни Wink Mr. Green.
За София, с конкретни препоръки, предполагам, ще се включат момичетата там. Алена даже вече е споделила Peace

# 477
mamaden, филърът в устните не го ли слагаше при зъболекарка?

# 478
  • Пловдив
Здравейте, момичета. През септември 2016 правих серия мезотерапия  със Skin relaxa /чело и около очите/. Бях доволна - подобрения в бръчките в зоните. Бях решила да повторя сега. Лекарката ме убеди, че е по-добре да пробвам с филър. Та, от понеделник съм с filorga fine lines на челото. Първоначално беше доста отекло и поизпъкнало /все едно имам шевове/. Сега поотшумява , но все още има леки изпъкналости. Някой да сподели опит дали е нормално?...Предварително благодаря!

# 479
  • Пловдив
mamaden, филърът в устните не го ли слагаше при зъболекарка?
Точно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт