✫ ღ Serenay Sarikaya ღ - Серенай Саръкая / В очакване на Fİ,Çi,Pi - Тема 14

• 66 720
  • 738
  •   1
Отговори
# 255

newsm08  Уауу...,много ме радва тези дни момичето.Свежа и красива,като пролетно цвете.  Grinning Grinning Heart Eyes

Винаги съм я харесвала най-много с естествената й чуплива коса.  Crazy Crazy

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 11:18 от vikktory

# 256
Здравейте, сладурки  Hug Hug Hug!

Вики  Hug, много хубава Серенай в новия брой на  InStyle   Тюх, да беше излязъл миналата седмица  Wink  Нейсе....Ама много ми допада визията й - свежа , красива и много естествена  Peace
Благодаря ти за стиховете на Дебелянов  bouquet

Ники Hug, благодаря за отзивите в пресата  bouquet

Асе Hug, интересно якенце извади девойката  Peace

Още малко снимки от журнала

И малко от сета на Фи

# 257
Опаааа Party Party Party ДжаДуууу  Whistling

Вики  Hug благодаря ти да стихотворението Hug

Вай бе  Grinning Wink Wink

Дани Hug
Да не си била при комшиите миналата седмица  Party

Тази фотосесия на Серенай наистина е страхотна....браво и на екипа,който е снимал с нея за  Instyle magazine  Peace визия,дизайн,излъчване....абе всичко е супер  Peace

ама ей това ми е фаворит  Heart Eyes

Батууу Praynig

Скрит текст:
Нерва си се тука...няма ми я Карата ...я кое време стана  smile3515
Хади,бай...стартирахме   Stop Praynig

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 22:04 от Niky Kotceva

# 258
Ники ,Дани  Hug ,много ми е любимо това стихотворение на Д Дебелянов.Не съм ревла,но понякога ме разтреперва.И е много адекватно за нашето време... Cry

Опаааа Party Party Party ДжаДуууу  Whistling

Скрит текст:
Вики  Hug благодаря ти да стихотворението Hug

Вай бе  Grinning Wink Wink

Дани Hug
Да не си била при комшиите миналата седмица  Party

Тази фотосесия на Серенай наистина е страхотна....браво и на екипа,който е снимал с нея за  Instyle magazine  Peace визия,дизайн,излъчване....абе всичко е супер  Peace

ама ей това ми е фаворит  Heart Eyes

Peace И на мен тоже.
И тази. Crazy  Серенай вероятно също я харесва много,сложила я в Инст си. Laughing

Вижте кой е сложил лайк този път Wink -онзи млад левент Едис,който иска да прави дует с нашето момиче иии... #Silly  братът на Бойчо.

И още.  Laughing
Скрит текст:

Естествено, newsm53 Джан Манай  ,той не пропуска.

Ники  Grinning ,Джан наистина е харизматичен,обачеее... newsm03 Денис е великолепен и магнетичен. Представянето му.   Crazy https://puhutv.com/fi-fragman-12076-izle

newsm47 И откъс от "Чи",чопнах го от падругите. Embarassed Обаче,всеки да си го превежда сам,щото си имам достатъчно друг материал за превод в момента.  Wink Laughing Laughing

Джан приходит к Денизу с просьбой помочь ему найти Дуру...

Скрит текст:
💫....Джан больше не мог ждать, и спросил: "Где она?".

Дениз закрыл глаза... Глубоко вздохнул, откинул голову назад, у него проявилась улыбка на лице, и с полным спокойствием он ответил: "Она ушла".
Джан зажал зубы, он должен был сохранять спокойствие. Он хотел накинуться на него, и разорвать на части, но он должен был узнать, где находится Дуру. Но у человека, у которого ты насильно всё забрал из рук, больше нечего забирать, кроме жизни.
Джан: "Куда она ушла?"
Дениз открыл глаза, и впервые посмотрел на Джана.
Джан, который потерял самое ценное в жизни, находился в аду. Дениз, который потерял самое ценное в своей жизни, находился в полной свободе.
Дениз заговорил: "Всё кончено... Уходи."
Джан не мог дотронуться до него, он отвернулся, чтобы вытереть слезы.
Дениз прошёл в комнату. В комнате не было ничего, что принадлежало бы Дуру.
Джан глубоко вздохнул, чтобы удержать свою боль у себя внутри; слёзы на глазах, злость, и покрасневшие от слёз глаза.
Джан вытер слёзы, и присел на стул: "Я не могу без неё жить."
Дениз смотрел на Джана с жалостью.
Джан протянул руки Денизу, и умоляя сказал: "Я умоляю тебя, скажи, где она?"
Дениз был потерян в себе. Он сказал: "Забудь её."
Джан: "Пожалуйста, эти чувства выше меня. Ты думаешь, что я такой по отношению ко всем женщинам? Она принадлежит мне."
Дениз больше не мог сдерживаться, и закричал: "Она никому не принадлежит!"
Дениз прижал Джана к стенке, сдерживался, чтобы не навредить ему. Приблизился к его лицу: "Ты думаешь, что я не смогу тебя убить? Но я этого делать не буду. Я знаю, какой ты грязный человек. Кто ты? Тот, кто пытается контролировать всё вокруг, манипулировать всеми, играет жизнью людей, чтобы добиться своего; нападающий, портящий! Кто ты? Как ты можешь быть таким ужасным?!"
Джан принял этот вызов: "Ты трус! Я забрал Дуру у тебя, а ты просто смотрел на это! И сбежал! Я прямо перед тобой, то ты продолжаешь просто смотреть! Трус!"
Дениз: "Ты настолько больной, что просишь помощи у того, чью жизнь ты испоганил! Жалкий! Ты думаешь, ты не поплатишься за то, что сделал? Просто жди!"
Дениз вышел из комнаты.
Джан облокотившийся на стенку, сполз вниз, он был разбит.
Он был готов исчезнуть, чтобы избавиться того, что чувствовал...💫

И накрая дойде ред на любимия.  Laughing Първо,четох при падругите някаква статия,в която коментират скорошното прилошаване на Керем на сета и твърдят,че не се дължи на преумора и изтощение, а на диабет. newsm78 Сериозно и много коварно заболяване  Sad ,дано са само безпочвени слухове.
После,видях в Т едно много мило обръщение до Керем  Grinning ,което той е сложил в предпочитанията си.  Heart Eyes

Керем Б.,ако четеш този туит,грижи се за Серенай и се обичайте един друг още и още.

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 00:15 от vikktory

# 259
Добрютро  Laughing Laughing Laughing

Мисля, след Пренсес,вече да й викам Пантофка  Party Party Party

smile3508 smile3508 smile3508
Скрит текст:

Хубав ден  Hug

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 08:44 от Niky Kotceva

# 260
Добро утро!
Дениз - с руски субтитри

https://vk.com/ficipi?z=video-73723597_456239358%2Ff1c77e78b5eba … t_-73723597_41318

Хубав ден!

# 261

Привет   Grinning и хубав ден!  Hug

https://youtu.be/ZL2MQJ5WJVQ

# 262
Здравейте на 30 март  Grinning Hug Hug Hug

Crazy Crazy

Grinning Grinning  големи са откачалки  Peace Hug Hug Crazy

https://sizvebiz.blog/yeni-bir-uyarlama-dizi-muhtesem-kadrosuyla-fi/

статия с представяне на основните образи  Peace

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 12:52 от Анонимен

# 263

newsm53 newsm53

Здравейте на 30 март  Grinning Hug Hug Hug

Crazy Crazy

Скрит текст:
Grinning Grinning  големи са откачалки  Peace Hug Hug Crazy

https://sizvebiz.blog/yeni-bir-uyarlama-dizi-muhtesem-kadrosuyla-fi/

статия с представяне на основните образи  Peace
smile3505 smile3521 smile3521

"...I'm Dead..."
I'm too

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 13:30 от Niky Kotceva

# 264
  • Ruse, Bulgaria
Фи Чи Пи ( Фи ) - Дениз Трейлър - Бг Субтитри

# 265
Фи Чи Пи ( Фи ) - Дениз Трейлър - Бг Субтитри
Синан  bouquet

И пак  Hug Heart Eyes Heart Eyes

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

И това за Керем,и за Холивуд са стари неща от нейни интервюта.
Но Stop Wink ей това за филм през лятото  Peace и то,че се надява да е музикален  newsm44 newsm68
ИдИално  love001 love001 love001
И от Гечето още рекламааа Whistling Whistling Whistling
https://www.gecce.com/fotogaleri-serenay-sarikayadan-ilan-i-ask-kerem-bursin/1

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 18:41 от Niky Kotceva

# 266
Синан  Hug,мерси за превода! bouquet

Много готин клип.  Party

https://youtu.be/zsIPNOSw0nE

Джан Манай- известен психиатър, преподавател и продуцент на тв програми, свързани с психологията. Смята, че е достатъчно богат и не съществува жена, която той не може да има. Но в действителност е нисък на ръст и не много привлекателен.  Mr. Green Но неговата сила и страст са толкова привлекателни,че леглото му никога не остана студено,не може да преброи жените, които искат да го стоплят дори и за една нощ. Някои идват при него по негова воля, а други са готови да направят всичко за да бъдат с него. Леко перверзен,самовлюбен и почитател на горещите страсти. Ще се влюби от пръв поглед в Дуру и ще направя всичко, за да я направи своя./хахаххх Joy този тип ще е а ла Хю Хефнър. /

Дуру - балерина, която се е посветила с цялата си красота, копринена кожа и душа на танците.Да се намира на сцената и да танцува до насита е нейната единствена страст. Любимата на Денис .Притежава красиво тяло ,в което Джан Манай се влюбва до полуда от пръв поглед. Жена,която в началото не забелязва ,че нейния съсед Дж. Манай изпитва нещо към нея,но която накрая ще се окаже жертва на неговата мъжка мощ и магнетизъм.

Денис - учител по музика в Университета, който обича своята Дуру, има своя собствена философия за живота и иска да открие собствена Консерватория. Марихуаната,която обича да пуши за отпускане, ще съсипе връзката му с Дуру.И ,за съжаление ,той със собствените си ръце ще я даде на Джан Манай. Много привлекателен, харизматичен мъж, който има съвременно виждане за света.

Йозге - силна, решителна и агресивна журналистка. Осмелява се да зададе на Джан Манай въпрос, който нито един журналист досега не се е престрашил да зададе и това се оказва най-голямата грешка в живота й. Един от онези силните герои,мислещи, че няма да бъдат отстранени от позицията си,че няма да загубят войната,предприема всички опити и планове да се изправи пред Джан Манай ,много силна.

Билге - най-слабия персонаж в книгата, но в същото време най-осведоменото, трудолюбиво и най-умно момиче. Билге, която има тежък живот и която се опитва да се държи за него, заедно със своя брат-аутист Дуро, е най-добрата ученичка в класа на Джан Манай. Предстои й да стане консултант и спътник в живота му. Това е доста интересен процес. Засега толкова за това.

Ада - забележителна ученичка в класа по струнни инструменти. Влюблена безумно в своя учител Дениз. Но очите на Дениз не виждат друга, освен Дуру. Единственият човек,който забелязва Ада е Гьоркем.
Гьоркем - затворен в себе си, сам, беден, но напълно отдаден на танците,талантлив балетист.Случайно чуващ музиката на Ада и свързан по извратен начин с Ада.

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 20:39 от vikktory

# 267
Викииии Hug Hug Hug
Страхотно представяне  Peace Peace Peace
А пък аз си мислех,че Йозге е оня...крайният...мъж... ooooh! ooooh! ooooh!
Сега като те чета как са се омешали,голям възел ще  да е.... Wink Whistling Whistling  

И май точно като в оная песен...Аз търся тебе, ти търсиш друг,
но той търси друга, тя пък търси дру
г  Laughing Laughing Crazy
Нооооо Stop тука,тука е ключа от бараката  Joy Joy Joy

Все повече й се любувам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за мен това е най добрата й и в десетката фотосесия  Peace

Хайде не остана  smile3521
Петък си е заплют  Party тпу,тпу  wavey wavey wavey

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 23:00 от Niky Kotceva

# 268
Викииии Hug Hug Hug
Сега като те чета как са се омешали,голям възел ще  да е.... Wink Whistling Whistling  

И май точно като в оная песен...Аз търся тебе, ти търсиш друг,
но той търси друга, тя пък търси дру
г  Laughing Laughing Crazy
Нооооо Stop тука,тука е ключа от бараката  Joy Joy Joy

Ники  Hug ,ще бъде забавно Joy Joy Joy ,като им четох легендите им хлопат дъските наред-психо-михо, наркоман,развратен психолог,кариеристка,задкулисни манипулации.Дано да са изпипали всичко както трябва.
Сериалът още не е почнал ,а вече ми е мъчно за Дуру.  Confused Искам да оскубя Чичко-тревичко. И накрая Дуру да остане с Денис ...  Heart Eyes
Екипът вече гледа пилотните серии.Обаче,голяма тъмница там... Joy Joy  Wink

https://twitter.com/fidizisi_arab/status/847542509496664064

# 269

Общи условия

Активация на акаунт