✫ ღ Serenay Sarikaya ღ - Серенай Саръкая / В очакване на Fİ,Çi,Pi - Тема 14

• 66 736
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря за преведения фрагман, за инфото и всичко  bouquet bouquet

Хубава вечер  Grinning Hug Hug

Дуру  Heart Eyes  Crazy

# 211
Добър вечер Grinning
Гледам днес по софийските улици чистят,лъскат,трият предизборно Wink
Та и тука е имало  newsm75  нейсе  cheers петък е  Whistling
Ха честит спонсор на Фи  Laughing  аферим на Клунито  newsm10
Аванта 6 месеца пакет съдържащ 10 GB' “Fi Dizisi İzleme Paketi”,  могат да гледат по Интернет  комшиите абонати на Vodafone Red'    newsm68
http://www.ranini.tv/haber/23363/1/vodafone-puhutvnin-ilk-orijin … ana-sponsoru-oldu

Озан и той от офисиалето  Hug На пресконференция е бил подписан договор за сътрудничество между Vodafone Red и онлайн платформата puhutv. Официалните лица- вицепрезидентът на Водафон Енгин Аской,Председателят на Doğuş Медия груп Ерман Йерделен, Керем Чатай-Ай Яръм и Озан Гювен.
Бравос  smile3521

И петъчно приливно   Heart Eyes

# 212

Hug   Hug
 Разкошотия.  newsm03

Ники  Hug ,мерси за добрата новина! bouquet
Наперен професорЕ  newsm08 от нас за Вас. Wink

smile3539 smile3539 Чакамеее.

# 213
Честито Благовещение  Grinning Grinning Grinning
Изгорете сметта от душите и сърцата си Wink и ги напълнете само с доброта и щастие  Peace
На именяците-наздраве bouquet

И две красиви момичета/ но и опасни  Flutter Whistling/,за да допълнят хубавия ни ден  Party Party Party

Цитат
,мерси за добрата новина! bouquet
Вики  и на теб  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 25 мар 2017, 13:37 от Niky Kotceva

# 214
# 215

А такааа Peace Peace Peace
И то какъв подарък  Grinning Grinning Grinning
Благодаря,Бабче  Hug
То какво чакане падна  ooooh!

Приятно гледане  Flutter

# 216
# 217

Вай,бе Party Party
Бабче  Hug bouquet благодаря !

Честито Благовещение на всички! Бъдете здрави и благословени!И нека в живота ви има само благи вести!

# 218

Като видях,че са го пуснали мислех да изгледам само 30-тина минутки  Laughing и да го довърша вечерта,обаче после не можах да стана без да го изгледам докрай...   Grinning Grinning
Онур Баштурк правилно беше написал в статията си,че заради играта на Серенай си струва да се гледа.

Честито Благовещение,момичета! Hug

# 219
Ох тази Серенай Hug
И тъй като почти нищо не разбирам,карам го на емоции и само се кефя  Heart Eyes
Много е различна тука Stop подсъзнателно си я търся Мирка,ама ...йок джанъм  Peace
..."Чшъъъът....с намигване...." абе попила е туйцък онуйцък hahaha hahaha hahaha
Ох, как отиде при кандидат-гаджето ,за да се учи да се целува.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не за цигарка... Stop а той като й залепил качака и я учи как да завива папиросата.... ooooh! тя чака да я целуне,чака,чака и действа...ех,Чичек,ех  Laughing Laughing Laughing Laughing

Вики Heart Eyes
И аз като тебе...ама няма спиране Naughty всичко друго-настрана  hahaha
Гледам и пиша,защото ще  експлодирам  smile3521 smile3521

# 220
Ох тази Серенай Hug
И тъй като почти нищо не разбирам,карам го на емоции и само се кефя  Heart Eyes
Много е различна тука Stop подсъзнателно си я търся Мирка,ама ...йок джанъм  Peace
..."Чшъъъът....с намигване...." абе попила е туйцък онуйцък hahaha hahaha hahaha
Ох, как отиде при кандидат-гаджето ,за да се учи да се целува.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не за цигарка... Stop а той като й залепил качака и я учи как да завива папиросата.... ooooh! тя чака да я целуне,чака,чака и действа...ех,Чичек,ех  Laughing Laughing Laughing Laughing

Вики Heart Eyes
И аз като тебе...ама няма спиране Naughty всичко друго-настрана  hahaha
Гледам и пиша,защото ще  експлодирам  smile3521 smile3521
Joy Joy И аз карах само на емоции.И общо взето,не ми липсваха много диалозите,от играта на актьорите се разбира чудесно какво искат да ни кажат и покажат. Laughing Историята е непретенциозна,лека и  поднесена с чувство за хумор, и с щипчица сарказъм даже.Като гледах Серенай с цигарата,доста се посмях,личи й, че не и е присъщо това занимание.
 Laughing Може би ми се искаше режисьорът да обуздае темперамента й и да го дава малко по-спокойно. Joy Joy Но пък този неин неуморим дух ,който е толкова чаровен и уникален,винаги внася живец във всичко,с което се захване. Laughing

Зеленият поглед на ПрофесорЕ кого ли е фиксирал? newsm47

Последна редакция: сб, 25 мар 2017, 18:26 от vikktory

# 221
Цитат
Laughing Може би ми се искаше режисьорът да обуздае темперамента й и да го дава малко по-спокойно. 35 35 Но пък този неин неуморим дух ,който е толкова чаровен и уникален,винаги внася живец във всичко,с което се захване. Laughing

Ти пък Hug тя ако не потупа някой по рамо,или не го погали ....няма да е Серенай,независимо какво играе  Party Party Party
Еее,тия уроци ....Чичек  си намери повод.... Wink Wink Wink
Ама и все някой ще види каквото не трябва и оппппссс #Crazy семеен съвет и конско  Embarassed
Момичета,сори Praynig,че пиша,тези ,които не са го гледали няма може би да им е приятно  Thinking
То,че ще  разнищим по-нататък  всичко Stop и  по-много  Wink Wink Wink ама пусто...не се трае  newsm62 smile3508

# 222
И аз се зазяпах  Joy Joy

И не, не ми пречат коментарите  Peace но да кажат и другите момичета, ако трябва ще си коментираме в спойлер.  Grinning  Кога ли ще са готови сестрьонките?  Laughing Laughing Peace

Малко гледах, Мира я няма никаква  Peace , Чичек е дива коза  hahaha , а аверките и са огън!   Crazy

Върви и на Сери по професорета напоследък  Laughing Laughing

Хубава вечер  Heart Eyes Heart Eyes Party

# 223

Охххх....Ах...Браво ... Peace Peace Peace
И внимавай какво си пожелаваш преди да духнеш свещичките на РД Naughty защото може да се сбъдне  Whistling Whistling Whistling
Скрит текст:
Ама на Сери майките на героините й все едни.... ooooh! а бащите-много по-обичани от майките Thinking
Аз така и не вдянах докъде са стигнали аннето и Доан,аджеба  Crossing Arms
Обичам филмите с отворен финал  Peace

Последна редакция: сб, 25 мар 2017, 19:45 от Niky Kotceva

# 224

Laughing Laughing Laughing  Heart Eyes
Народът разцъкал за отрицателно време няколкото романтични момента във филма.И на мен не ми стигнаха...  Blush ,Пънар Булут да беше написала още 2-3 любовни сцени на Серенай и Нежо. Wink Laughing

Лули  Hug ,обещават в понеделник да са готови,а може още и утре вечер. Laughing
Ники  Hug ,Доан не е имал връзка с майката на Чичек. Peace В спойлера съм написала отговора,а ако искаш изчакай мамашите.
Скрит текст:
Връзката на учителя със семейството е друг роднина на Чичек.Преди нея родителите й са имали друга дъщеря,тя е била влюбена и е имала връзка с Доан.Но се разболяла и единственото средство за спасението й била костно-мозъчна трансплантация.Това било причината родителите на Чичек да я създадат...За жалост ,обаче тя не успяла да спаси сестра си.

Дуру май е в почивка . Grinning

Общи условия

Активация на акаунт