Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 266
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
sun sea, ще ти пиша на лични  Simple Smile

Сиска, къде гледам и аз, не знам. Отворих сайта на Джо Дилън, а упражненията ги пропуснах  Simple Smile
Големи образи сте с твоя мъж  Joy а фотосесията е страхотна  bouquet Въпреки всичко смятам, че и сега изглеждаш прекрасно  Hug

Темата наистина залитна малко за и против ВМ-НВХ, но ако се абстрахираме от това с какъв режим е отслабнала Любов, думите и са много ценни и верни  bouquet То и ако попиташ някой вманиачен фен ще каже, че тя изобщо не е на този режим  Mr. Green какви са тези плодове, ориз, пък и сладкиши нормални опитва, ама ха  Joy

Говорили сме и друг път. Всеки трябва да намери своята истина, която го кара да се чувства добре физически, емоционално, ментално, всякак...

Кайсия, не е трудна 90-дневната. Въпрос на настройка. Не се чудиш всеки ден какво да ядеш, следваш си дните. Е, плодовия е кофти докато свикнеш, но организма свиква с каквото го научиш.

Браво Духче, постави началото  Hug

# 331
  • тук и там
Добро утро!Отчитам и вчерашният ден като успешен.Третият е критичен обикновено,да видим как ще се справя днес със храненето.
Джилиан Майкълс не съм я чувала даже,както  повечето световно известни и неизвестни фитнес гурута.Като имена са ми по-познати тези от Бг.Във темата за тренировки в домашни условия,повечето линкове не ми се отварят-нямам достъп от тук,пише че сайтът съдържа забранено съдържание и така.На мен ми се иска да имам цяла програма,не един ден да правя тренировка на един,после на друг.Погледнах в Гугъл за Джилиан Майкълс-тя наборка излезе..Но май само това е приликата Mr. Green.Видях и клипчета за 1-во ниво-за мен са лесни,ако започвам -трябва да е от второ по нейна програма май..Не мога да преценя все още ..Аз не тренирам от скоро,обаче прогресът ми май не е чак толкова голям-от към сила и издръжливост.Но аз -както казах съм и тежка,та се щадя по време на тренировки. Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 07:31 от Kaisia

# 332
Добро утро и честит първи март  Hug

Каисия, трудно ми е да схвана  Embarassed  Издръжлива ли си или не и какви упражнения търсиш - за тежестви или кардио в домашни условия? Джилиян Майкълс има много клипчета и все различни  newsm78 във фитнес блендър също има хубави упражнения, които дори показват колко калории за упражнението гориш и кои мускули натоварват. Спомена, че си тежка, но съм изпуснала колко - може би за начало йога? Има много видове йога - опитвам да си изясня какво точно искаш, за да бъда по полезна в предложенията си

# 333
Момичета, здравейте bouquet
Честит първи март bowuu.. Пожелавам ви много здраве и щастие, да сте много обичани и все така красиви Heart Eyes

# 334
  • София
Честита Баба Марта,бъдете живи и здрави!
Кайсия пробвай с 90 дневната,супер лесна е,резултати има добри,аз когато я правих не ядях ядки и плодове,заменях със зеленчуци защото ме засищат повече.
Подмамих се снощи с едни солети,добре че сутринта нямаше тлъст плюс.

# 335
Здравейте и от мен!
Честита Баба Марта!

Резултатът ми за 10дни е -2.5кг.
За съжаление движението ми хич го няма, но от утре започвам да ходя пеш на работа. И почивните дни мисля да правим повечко разходки, само дано е хубаво времето.

# 336
  • тук и там
Не съм много издръжлива с оглед това,че тренирам от доста време.Търся кратки тренировки 30 мин .примерно,които да са съчетание от кардио и такива със собствено тегло,или малки тежести и да са за домашни условия,не зала. 77-78 килограма съм.На Емили съм гледала клипчета -примерно скачане от земя върху блокче,не мога да изпълнявам,(не съм пробвала,защото нямам подходящо стабилно блокче в къщи,но трудно ми се струва)пистолети също,българският  клек не го правя както трябва да речем.И нещо много важно също-програмата да не е със сложна хореография. Simple Smile
Два дни съм предимно на протеини ,зеленчуци и мазнини..Ако и този път не я докарам до никъде,ще се пробвам със 90-дневната!
Честита баба Марта! Hug

# 337
Добро утро и честит Баба Марта!
Кайсия, мисля, че с твоята слабост към въглехидратите, 90-дневната е най-подходящата за теб диета. Още повече, че, ако не си я правила до сега, ще имаш хубав резултат. А 90 дни не са чак толкова много.

# 338
  • тук и там
То хубаво -ама Великден е през април.И нашите ще идват на гости -това означава още по-богати трапези.В този смисъл-или ако я захвана,ще я прекъсна за десет дни  по време на празниците,или трябва да я захвана след това. Peace

# 339
  • София
Аз също не съм издръжлива нито на тежести нито на натоварване.Все още немога да издържа една пълна тренировка без почивки,а ходя три пъти в седмицата от 4м.
При мен помогна груповото ходене.Поне един ден от седмицата отдели и виж колко добре и мотивирана ще се чувстваш. bouquet
Защо да я прекъсваш,ако ги мислиш така нещата,все поводи ще има.

# 340
Кайсия, а защо да я прекъсваш? Не е нужно, ако много искаш, можеш просто да обръщаш и разменяш дните.
Това, което описваш като желание, според мен Джилиян е идеална, мое мнение  Peace

Никой хранителен режим не е "лесен" в този смисъл и 90 дневната си има доста трудности, но е резултатна.

# 341
  • тук и там
Не мисля че ще се справя-в смисъл,другите да хапват агнешко със дроб-сърма,пък аз да си разделям храната по дни.Явно мотивацията ми куца,но свързвам храната и празничната трапеза със близки хора и приятни моменти,за това и бих се чувствала супер лишена ,ако трябва да мисля заменки и т.н.Аз за това пробвам със балансиран режим-от всичко,но по малко.Номерът е да успея със "малкото" количество.Както казах-мисля че не съм достатъчно мотивирана ,от там идва и липсата на напредък. Embarassed И все още приемам храната като удовоствие,от което трудно се лишавам.Опитвам се да накарам мозъкът си да мисли как шоколадът е  една сладка отрова,но нещо не е на същото мнение.. Simple SmileНо това сме го говорили вече,ставам банална .. Peace

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 09:26 от Kaisia

# 342
  • някъде
Здравейте, момичета и Честита Баба Марта!
Кайсия, в същото положение съм и аз с малката разлика, че ти поне от време на време тренираш, а аз само ходя малко пеша и на няколко дни правя упражнения за 15-20минути, но за болки в гърба и врата, а не за отслабване Crazy
Хайде да се залавяме за работа, а не само да се оплакваме и да се срамуваме от телата си- днес е първо число, идва топлото време (срам ме е да се съблека по блузка ooooh!), пък и ако ние не се стегнем няма кой друг да заслабне вместо нас. Аз се измерих тази сутрин(естествено не ми хареса резултата) и мисля да съм сериозна поне един месец, няма да умра без храна (а и не мисля да се ограничавам на 100процента) и дано успея, защото гледката в огледалото изобщо не е приятна Crossing Arms Диети, режими, упражнения хич нямам намерение да купувам- има достатъчно в нета, ако ми потрябват......всички знаем какво трябва да правим и да ядем, тъй че не мисля , че купените режими ще ми оправят положението Naughty
Хубав ден на всички Hug

# 343
Кайсия, предварително се извинявам, ако по някакъв начин те засегна. Изобщо не бих искала да го правя.
И... може би наистина трябва да преосмислиш мотивацията и желанието си, защото в момента правиш избор. Всеки ден го правиш. Защо обаче правиш този избор е най-важното, а не само какъв е той. Да, храната е емоция, храната е любов. Обожавам да ям, обожавам да се храня, да готвя, да опитвам нови вкусове - да мириша, да създавам храна. Храната е енергия, храната е любов. НО любовта не се изразява само с усещането за вкус на непцето, а във всичко което след това храната се превръща стигайки стомаха ни - енергия, градивна за живота ни, за оцеляването ни и за щастието ни.
Храната има социална функция, прекрасно разбирам усещането ти за семейство и хранене, особено след като до колкото разбирам си далече от тях. Но... имаш няколко варианта:
1) избираш вкуса пред любовта към себе си за момента и се примиряваш с това без да се тормозиш и да се обвиняваш. (Подчертавам за момента).
2) Избираш себе си пред всички останали и любовта към тялото си и правиш нещата и режима.
3) Опитваш - нищо не ти пречи да започнеш даден режим - не само 90 дд, но който и да е, с уговорката със самата себе си, че няма да се самонаказваш и мразиш, ако един ден нещо объркаш или промениш. Явно това е важно за теб и всичко е в ума и в начина по който гледаш на режима и храната. Не мисля, че ще изпиташ кой знае какво лишение, ако хората ядат агнешко с ориз, а ти единия ден ядеш агнешко, а на другия ориз. Нито пмисля, че ще стане нещо адски фатално ако си хапнеш агнешко с ориз Simple Smile
Там ти е грешката - за шоколада, че се принуждаваш да се лишиш от нещо, което обичаш. Като начало просто му кажи, че ще го наградиш само след няколко дни със шоколад. А после пък мога да ти изпратя няколко страхотни рецепти за домашен шоколад  Embarassed абе много вкусни ми се получават  Rolling Eyes Embarassed

При всички положения, идеята ми е, че няма такова животно "воля", просто ня-ма! Има мотивация, вдъхновение, любов  - ако всяка клетка в теб не трепне при мисълта за промяната, ако тя не е водеща и не е онова, което те възпира от дадена храна и те мотивира към спорт и движение... нищо няма да се получи. Не волята те движи напред, а хъса, желението, въображението за това коя искаш да си и коя си сега. Поне с мен беше така...
 bouquet

# 344
По отношение на диетите, аз съм много особена.
Никога не съм можела да спазвам диета, в която всеки ден ми е разчетено какво трябва да ям. Това буквално ме побърква и при опитите ми, съм издържала максимум 3дни.
Храня се в момента здравословно, старая се да спазвам НВД, не консумирам никакъв хляб и сладко вече 10дни.
Ям по 1-2плода на ден, не мога да се лиша съвсем от тях.
Млечни продукти почти не консумирам, с изключение на кашкавал в 2 от тези 10дни, откакто съм на режим.

Kaisiа, струва ми се че и ти си като мен и това да ядеш всеки ден определена храна, или дори определен тип храна те демотивира.
Опитай с постепенно намаляване на количествата за няколко дни и премахването на продукти с брашно, захар. С течение на времето ще започнеш да се задоволяваш с по-малко храна и сама ще регулираш приема и, както и качеството.

Общи условия

Активация на акаунт