Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 152
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • тук и там
-1 см от талия е добре.Ако няма промяна във всички мерки(бицепс,гръдна,ханш,бедро,прасец) в продължение на две -три седмици -тогава се смята за застой.Това-в сличай че няма промяна във храненето.Ако е застой наистина-трябва да се увеличи храненето(да се вдигнат калориите) и ако се храниш ниско въглехидратно-да  се вкара малко повече Вх за една седмица примерно.
То когато ядеш по един козунак на закуска и си дебела-добре,ама ако ядеш по две резенчета козунак веднъж седмично и пак си дебела-това се казва да си прецакана отвсякъде.Аз не съм от тях-при мен си личи  че си похапвам-защото и си похапвам наистина Mr. Green .Днес съм режимна все още и мисля да продължа така. Peace

# 616
Днес съм решила един 24 часов фаст, за да си направя утре едно чийт хранене с нещо сладичко  Party
За мен е грешка след 24 часов глад да се нахвърлиш на сладкото. Тялото ти веднага ще складира мазнини.
По-разумно ми се вижда след глад да се хапнат протеини.  Peace

# 617
НоМе
Не ме разбра. Или по-скоро аз грешно съм го казала.
Фаста ми приключва днес в 20 ч., и ще е с белтъчна вечеря плюс салата - миди и пипалце от октопод и салата
Утре си имам белтъчен ден, просто на едно от храненията ще изям и нещо сладко примерно - следобедна закуска.
Иначе съм съгласна с теб, така е  Peace

# 618
А, добре  Grinning
така съм съгласна  Hug

Аз обядвах мешана скара - шишче, кюфте, кебапче. За вечеря ме чака заек във фурната + някаква салата. По между другото хапвам плодове  Grinning

# 619
НоМе
Не ме разбра. Или по-скоро аз грешно съм го казала.
Фаста ми приключва днес в 20 ч., и ще е с белтъчна вечеря плюс салата - миди и пипалце от октопод и салата

Умори ли ги най-после? Joy

Аз закусвах банан, а обядвах тиквички с млечен сос, пълн. филийка + айрян. Дано устискам да вечерям само кисело (о, сега се сетих, че имаме и прясно Heart Eyes) мляко.

# 620
Ами аз днес се изпуснах като свинчето, което съм си Tired Тъкмо да видя напредък и ще го изям, ама буквално. Здраве да е.

Честит празник, прекрасни жени Heart Eyes Hug
Бъдете много щастливи, вдъхновяващи, обичани и обичащи. bouquet

# 621
mishoka55 - кво направи?

Dara888
- аз целенасочено гладувам, ма ти от чий... ядеш само мляко в белтъчен ден?  Shocked
Скрит текст:
- не... живи са. На мивката. Обърнала съм им гръб и работя. Ама... сигурно ще се пречупя до довечера.

# 622
Ами още сутринта закусвах един сандвич, защото се успах и нямах време за закуска. Та си взех един от едно място до училище. Сега изядох два шницела ooooh!, които бяха пържени. Просто не искам да мисля за калориите, които съм погълнала, защото ще се разрева.

# 623
Аз днес карам през простото, ама здраве да е.
Честит празник, момичета! Бъдете здрави, обичани и обичащи себе си!

# 624
Аз миди, октоподи и подобни морски неща няма да смея дори да ги докосна  Shocked

# 625
Ами още сутринта закусвах един сандвич, защото се успах и нямах време за закуска. Та си взех един от едно място до училище. Сега изядох два шницела ooooh!, които бяха пържени. Просто не искам да мисля за калориите, които съм погълнала, защото ще се разрева.

Ами не мисли за калориите  Peace Я се стегни. Калориите както се трупат, така се и изразходват - направи нещо спортно, по-скоро да си успокоиш съвестта и психиката, от колкото с друга цел. Няма да надеблееш ако 1 си изяла някакъв сандвич и шницели - виж ако системно мразиш себе си и говориш, че си "свинче" ... е друга работа.

НоМе
Скрит текст:
аз им съчувсъвам, че ще мрат... не че ме е гнус. Ама... ко да правим и аз трябва да живея на нещо - пробвах на фотосинтеза и кленов сироп ахаха издържах ама не си е работа 
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 626
Аз миди, октоподи и подобни морски неща няма да смея дори да ги докосна  Shocked

И аз, и си признавам, че никога не съм яла и нямам ѝ намерение да ям.  Mr. Green

Духче, и аз се изненадах от себе си. Като се има предвид, че тиквички не обичам и почти не ям, защо ми се приядоха, идея нямам. Crazy Искам и да вечерям мляко, защото ми понася добре и ми е леко след него. За киселото става въпрос, прясното е друго нещо, но пък много го обичам.

# 627
Духче, отивам да тренирам след 2 часа. Попринцип не се мразя, а просто така си говоря. Реалист съм и знам, че изглеждам доста зле в този момент. Като бях слаба си се гледах в огледалото и си казвах: Брей, че си слабичка и секси, хайде излизай да разбиваш мъжки сърца Joy hahaha. Детска ми работа. Grinning

# 628
mishoka55 - ж
Скрит текст:
ивотът е баланс и ни учи... понякога по болезнен начин ... Въпреки това, отново се напъхваш в разни калъпи и рамки. Не си реалист, защото реалността за всеки е различна - един приятел на МК все по дебелички се заглежда... Какво значи "изглеждам зле" ? Според кого? За кого? Зная, че не се харесваш, но ето - работиш върху себе си, но това не означава докато се променяш все да си мислиш колко си дебела. Извинявай, може би звуча назидателно, но си прекалено млада... за да позволяваш да си жертва на толкова вини и комплекси... Извинявай още веднъж, не искам да съм като някаква какичка с пръста , обаче да позволяваш на един сандвич и два шницела да контролират емоциите ти е безумно. (Пък и доста време съм го правила - много олеква, когато не го позволяваш) Embarassed

Даре - хахах  Hug

# 629
Честит празник, дами  bouquet Бъдете винаги усмихнати и упорити в целите си  Heart Eyes
Напоследък не пиша, но пък всичко чета  Wink При мен нищо ново. Установих, че когато изпитвам зверски глад за сладко е много по - добре да хапна редче шоколад или лъжичка сладко отколкото да се мъча дни наред и накрая да омуша цял шоколад  Whistling
Днес на работа си направихме скромна почерпка, ама нали само аз съм трудна за ядене гладна си останах  Joy Колежките като разпънаха четири - пет вида баници и сладки  ooooh! И тъй като понякога не ми достига акъл си мислех, че ще има и нещо като за мен и не обядвах  Laughing Е имаше панирано сирене със сладко и топени сиренца със сладко, както и пилешки филенца, ама пак панирани  Confused Та за мой срам "обяда" ми е две парчета сиренце, две топени сиренца и две филенца, т. е жив глад  Grinning Дано само довечера не щурмумав хладилника  Laughing За сега се държа пък ще видя до къде ще го докарам  Laughing А и пия кафе на полугладно и имам чувството, че ще направя пет спринта до ждрелото на Ерма Grinning

Общи условия

Активация на акаунт