Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 229
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Кайсия,харесваш ми всякак.Много кефиш.И не всичко е физика. Hug

# 421
Толкова ви се радвам на минусите - аз пък си нямам, но упорито си го чакам Sad

Зетче  Hug с удоволствие бих ти приготвила всички тортички - обичам да готвя с любов! Благодаря за препоръката, ще по търся тези упражнения.

Kaisia - ах...  Crossing Arms ама жено
Скрит текст:
(Ако ми беше по-близка бих изпраскала директно "ама жено ма", но да не те засегна - писмената реч не носи емоцията и енергията на устната)  Та, ама жено (ма)... Диета не ти трябва, обич ти трябва Simple Smile Мисля, че много често не само ти, и аз, а и предполагам и други хора обръщаме подхода към решаването на даден проблем - тръгваме от несъщественото, от симптома, от "грешния" ъгъл. Още вчера си мислех да ти кажа, че ми е било забавно да те чета, но не ми допада начина, по който говориш за себе си и тялото си. И не разбирам защо - казваш че ти е свежо, че си здрава... да, нормално е да не се харесваш - има ли жена тук в темата която да се харесва? (освен ако осъзнато не е работила над това, не вярвам някоя ей така да се обожава). Жените винаги сме били напъхвани в "калъпи", в "шаблони", ние сме нормирани и рамкирани в очакванията, станали закон. И възпитаваме и себе си и децата си в тези норми, и а да кривнеш - а ... лошо, как Сийке, лошо - обществото и собственото ни Аз размахваме един голям... пръст. И цялото ни под съзнание и съзнание се стреми да влезем в модела, защото от десетилетия еталон в Европа за красиво и здраво тяло е слабото тяло. И.. отново се връщам на лечението на симптомите - човек, който често се храни емоционално, има нужда да работи много повече над въпроси и отговори за самия себе си, от колкото над хранителни режими. Изобщо не се мисля за много умна, говоря само онова, което преживях. Разбрах, че имам хранително разстройство, когато бях на 10 години, на 16 се намери една "мила" жена да го потвърди. От 16 годишна се боря с това и успях да о преборя на 23 именно когато започнах 90 ДД. От тогава не съм яла емоционално, само лакомо  Mr. Green ми така де, понякога пък е твърде вкусничко, на устата ми й се яде  Embarassed Rolling Eyes
Та и в друго те разбирам - никога до този момент не съм познавала болезнената емоция от "регреса" - годините минаваха, а аз вървях все към по-добра форма. Но.. понякога всичко се оплесква Simple Smile Тази сутрин гледах снимки на корема си - той ми е най-големия проблем. Гледах колко по-плосък е бил преди няколко месеца... поплаках си, на връх празника си... поплаках си, пък си казвах нещо, което си казвам от седмици на сам "всичко е за добро, може пък така да е трябвало, може пък това да е шанса ми да намеря пътя за тялото ми мечта" - искам да съм стегната, спортна, издръжлива... само че все повече се съмнявам, че пътя с 90 дд е правилният към момента... но не зная кой е Sad но вярвам, ще разбера себе си.

Та отплесна се де, това което исках да кажа с грешния ъгъл и симптома е, че ако не се беше "потресла" вчера от "телесата" си нямаше да се нахраниш емоционално, нали? И на която и диета и режим да си, ако не решиш "потреса" си (който по дяволите от къде идва - идея нямам- аз виждам секси крака, но... аз ги виждам) няма да си помогнеш  Hug
Хубав ден и Кайсийка - остави тези вини и тежести и минало. Започни да се харесваш - малко по малко - започни с нещо у себе си, което харесваш - все има такова нещо, аз обожавам очите си - красиви са. Започни да споменаваш всяка красива част от себе си - с времето става по-лесно, повярвай ми  Hug

# 422
  • Велико Търново
Кайсия,харесваш ми всякак.Много кефиш.И не всичко е физика. Hug

Абсолютно!

Днес ям овесени ядки със извара и сирене козе. Колкото е да съм вманиачена по вм хранене, очевидно не е моето. Може да имам дне, които ще са с минимум въглехидрати, но това няма да ми е основното хранене. Ще проям отново и плодове, ще вдигна и В и така, ще дерзая!

# 423
  • тук и там
Да де,ама ако и  физиката ми беше като красивата ми душа,направо нямаше да имам стигане.Пък аз все   съм си само душевно красива..Joy

sun sea,Д и д и,Зетче, Сиска, Духче  и останлите момичета -симпатията  ни  е  взаимна! Hug

Духче,не мога да се харесам на тези килограми. PeaceИначе си обичам тялото-две деца родих без проблем,реагира си както си трЕбва, че и доста по-добре-предвид това на какво съм го подлагала през годините..

Видяхте ми чантата и ризата,да взема да изтрия снимките вече.... Wink

.

# 424
Ма Кайсия, много ясно, че не можеш. И аз не мога  Mr. Green
Но промяната на физиката идва от промяната на мисленето. Всичко е енергия...
Пф... ма па ако можех сама да си спазвам съветите... нямаше да си рева сутрин след теглене на кантара  Confused

# 425
  • София
Това с харесването ми се вижда толкова сложно, при мен дори нещата вървят в обратна посока. Може би защото ми се разминават очакванията, че със свалените килограми досега ще изглеждам по-добре, а реално положението все още си е трагично. Освен че ми е криво заради липсата на шоколад и В, друг ефект не виждам.

Но имам повод на 25-ти март и ще направя всичко възможно да съм в най-добрата си форма. А в средата на април и рожден ден, така че продължавам здраво с усилията.

Кайсия, много добре изглеждаш, ризата много ми хареса, стилна е.

Духче, честит личен празник и честит празник на всички останали!

Последна редакция: пт, 03 мар 2017, 17:40 от Niya88

# 426
Кайсия, изглеждаш много добре!
Аз днес съм на плодове, но след малко отивам на банкет и ще направя вечерята белтъчна. Ще гледам утре да компенсирам с нещо по-леко.
Духче, честит празник! bouquet Само не се ядосвай, че старите фигури можем да си върнем, но нервите - не! Hug

# 427
Видяхте ми чантата и ризата,да взема да изтрия снимките вече.... Wink

Нито чантата ти видях, нито ризата. Ризата ще я преглътна някак, но чантата не мога  Naughty - мнооооого ги обичам

За да започне човек да се харесва трябва да започне да постига някакви резултати. Трудно е, когато си се мъчил 1 - 2 седмици и накрая кантара не покаже никакво съчувствие в килограмите.
Има един вариант, който при мен действа. Започнах с размер на дънки, които ми ставаха. Спазвах си диети, спазвах и след известно време ми станаха леко отпуснати и много удобни за носене. Тогава веднага минах на по-малък номер дънки. Влизах в тях, но ме стягаха. Но продължавах да ги нося. Мина малко време и те ми станаха удобни за носене - не ми стискаха краката, не ми стискаха корема - идеални. Сега съм на трети размер по-малки дънки, които в началото пак ми стягаха и не ми бяха удобни, но сега /1 седмица по-късно/ са ми 1 идея по-удобни за носене. Усещам ги леко по-отпуснати на дупето и на талията. Като ми станат супер удобни веднага скачам на следващия по-малък номер
Най-важното ми е това, че като седна в някое заведение и дънките са ми супер стегнати, поглеждам менюто и си поръчвам някаква салата хахахаха  Joy

# 428
Това с харесването ми се вижда толкова сложно, при мен дори нещата вървят в обратна посока. Може би защото ми се разминават очакванията, че със свалените килограми досега ще изглеждам по-добре, а реално положението все още си е трагично. Освен че ми е криво заради липсата на шоколад и В, друг ефект не виждам.

Но имам повод на 25-ти март и ще направя всичко възможно да съм в най-добрата си форма. А в средата на април и рожден ден, така че продължавам здраво с усилията.

Кайсия, много добре изглеждаш, ризата много ми хареса, стилна е.

Духче, честит личен празник и честит празник на всички останали!
Ма разбира се, че е сложно. Ако не беше по света щяха да бродят много по-малко комплексари и злобари  Joy то да си в мир със себе си си е изкуство  Rolling Eyes

Благодаря за хубавите пожелания  Hug

З - няколко чери домата
О - салата домат и краставица 1/2 фх и пълнозърнеста белтъчна паста - добавен е грахов протеин изолат
Сз - 1 плодова тарталетка Embarassed
В ще е постна пица и съм купила парче торта за ММ за десерт - може и аз да намажа да я опитам

Ох няма такива премеждия с тази пица  Crazy
Скрит текст:
дадох жертва кожата и на двете си ръце. Ама му казах на моя човек да идем да се почерпим някъде... но не, на "домашно" и кака Пена цял ден пица прави. Домати изпарявах, гъби задушавах... тесто правих - стана уникално - лимец, грахам и бяло брашно, добавих коприва и спанак и сушени домати... (ми като ще е постно, поне да е ароматно)... всичко максимално изсуших. Пекох. После плънка добавях. И пак пекох - и кожата на ръцете си по изпекох малко... няма братче, седи варена, че като грабнах тая лъжица - айде цялата плънка в една чиния - ред да чака  Joy сега пак пека ама само блата, да се разкара пустата вода  Confused

Последна редакция: пт, 03 мар 2017, 19:25 от Госпожица Дух

# 429
  • София
Вяра, много ресурсуемко ми се вижда това с дънките, нямам излишни пари в момента предвид, че дънки не нося. Като съм дебела нося само рокли, които подчертават талия, но надолу се разширяват, за да не се подчертават бедра, дупе, корем. Иначе си купих така едни дънки точно за проба, които не съм ги носила, само до магазина няколко пъти, но не и сред "хора" Grinning

Но си имам поставени цели и се надявам да ги изпълня. До 8-ми се записах в темата, че ще постигна 59 кг, до 26-ти сега се записвам, че ще съм 57 кг, а до средата на април трябва да съм под 54,9 кг. Трудно ще ми е, но така откакто някой предложи в темата да си обявяваме предизвикателства ми е много по-лесно. Досега всичките си ги изпълних.

# 430
Вяра, много ресурсуемко ми се вижда това с дънките, нямам излишни пари в момента предвид, че дънки не нося. Като съм дебела нося само рокли, които подчертават талия, но надолу се разширяват, за да не се подчертават бедра, дупе, корем. Иначе си купих така едни дънки точно за проба, които не съм ги носила, само до магазина няколко пъти, но не и сред "хора" Grinning

Но си имам поставени цели и се надявам да ги изпълня. До 8-ми се записах в темата, че ще постигна 59 кг, до 26-ти сега се записвам, че ще съм 57 кг, а до средата на април трябва да съм под 54,9 кг. Трудно ще ми е, но така откакто някой предложи в темата да си обявяваме предизвикателства ми е много по-лесно. Досега всичките си ги изпълних.

Аз говоря за дънки, които са ми ставали преди, когато съм вървяла по пътя към напълняването. Сега, връщайки се по същия път си ги ползвам тях  Grinning Не би си купила дънки, които се надявам след месец вече да не ми стават. Освен, ако нещо не ми се наложи  Peace А пък и стари дънки, които преди съм носила имам купища и готино, когато се побереш в някой стар чифт  Flutter

# 431
  • София
Аааааа ясно, не съм те разбрала. Аз напълнях рязко, за три седмици и затова нямам междинни дрехи. От преди да напълнея са ми за 50 кг, та ще има да си почакам, ако искам в тях да се вмъкна дори да ми стискат. То и ММ не ми дава да ставам пак толкова, харесвал ме повече с гърди и дупе. Въобще не му направи впечатление, че от 50 кг станах 70 кг. Твърди, че не било вярно.  Crazy Което е добре, защото като гледам две приятелки, техните мъже как ги тормозят като напълнеят, мъчно ми става.

# 432
Аааааа ясно, не съм те разбрала. Аз напълнях рязко, за три седмици и затова нямам междинни дрехи. От преди да напълнея са ми за 50 кг, та ще има да си почакам, ако искам в тях да се вмъкна дори да ми стискат. То и ММ не ми дава да ставам пак толкова, харесвал ме повече с гърди и дупе. Въобще не му направи впечатление, че от 50 кг станах 70 кг. Твърди, че не било вярно.  Crazy Което е добре, защото като гледам две приятелки, техните мъже как ги тормозят като напълнеят, мъчно ми става.

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Как така 20 кг за 3 седмици - ти направо ме разби

Добре е, че те харесва - това е най-важното  Peace

# 433
  • София
Не беше на един път, на два пъти по не помня точно колко, ама по 8-9-10 кг, но след първото вярвах, че ще отслабна и не си взех много дрехи, а и то не продължи дълго. Целта ми е още към 6 кг, което ми се вижда съвсем реалистично да го постигна в немного дълъг срок, ако съм стриктна.

Благодаря много, на който първи повдигна в темата въпроса за кефира.  bouquet Бай беше номерчето. От него свалям най-много, изчиствам вода, не съм подута и ме засища, последните три килограма май основно от него ги свалих.

# 434
  • София
Скрит текст:
Добро утро момичета, днес освен национален празник е и мой личен (не е рожден ден), та реших да ви почерпя с.... рецепти Grinning Изглеждат прекрасно  Whistling

iv6 - Има много инрересни статии относно проблема с мазнините и холестерола. Мисля че мита за мазнините е развенчан още преди години - нали на това се основан високо мазнинния режим. А захарта, чела съм статии в най-обикновени списания тип "жената днес", само че от миналия век, в които се обяснява как захрта е полезна и трябва да хапваме с чаени лъжички директно захар. А сега им казват бялата смърт на брашното, солта и захарта.  А до колко е лесно да изманипулираш едни научни уж изследвания ми показа филма "нож или вилица" - не че не е възможно и неговите автори да грешат, но поне ми беше много интересен.

Аууу всичко ме боли днес от мускулна треска  Embarassed и това ме прави довлна  Laughing
Че от захар и тестени изделия най се пълнее съм се убедила на собствен гръб, пардон, корем. На такава възраст съм обаче, че по-добре дебела и доволна, вместо слаба  и вечно гладна. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт