Как бързо времето отлита, а ЮЛЧЕТО все по-силно рита!

• 44 600
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
Вие как сте с избора на болница и екип?

При мен най-вероятно ще е като първия път, та нямам какво да избирам. Нямам и много голям избор.

# 226
  • Sofia, Bulgaria
Моята докторка работи в св.София и съм се насочила натам. Признавам,  че е заради нея,  но съм много довлна от отношение,  внимание,  всичко. Само да ми мине гадната шарка и да отода на преглед,  за да се уверя че всичко с бебо е наред и мисля да почваме с малко ремонтчета вкъщи. Успех на всички,  които са на фм тази седмица Simple Smile

# 227
Здравейте, мами!
В началото се записах в Юлската тема, но понеже съм с термин 1-ви Август, се преместих и в Аавгустовската, тъй като в Юлската понякога се чувствам малко изостанала, защото разликата с мами с термин началото на Юли си е направо цял месец Simple Smile
Та по същество: Вчера мина феталната ми морфология, на която се установи, че бъбречните легенчета на бебчо са леко уголемени. Тъй като повечето от вас са минали 2-рата ФМ, исках да попитам дали има други такива случаи, защото каквото и да търсих в нета, няма много информация.

# 228
Има още едно бебче с уголемени бъбречни легенчета в групата, но не знам дали майката пише тук.

# 229
Благодаря, Celika! Надявам се да се включи.

# 230

Дами, честит 8-ми март! Да сте живи и здрави всички, много щастливи и успешно и леко раждане!

# 231
Честит празник! Бъдете усмихнати и нека нищо повече не помрачава следващите месеци до раждането!

# 232
  • Варна
Честит празник,мили момичета! Бъдете много много щастливи и обичани! ☺☺☺

# 233
  • София
Честит празник мили дами!

Бъдете силни, горди и добри, усмихнати, позитивни и винаги влюбени! Обичайте и бъдете обичани и нека скоро всяка от нас бъде благословена с детски смях и много радост.

# 234
Честит празник ,мили момичета!Бъдете здрави и обичани!Нека темата се изпълни с добри новини и усмивки!

# 235
Здравейте, мами!
В началото се записах в Юлската тема, но понеже съм с термин 1-ви Август, се преместих и в Аавгустовската, тъй като в Юлската понякога се чувствам малко изостанала, защото разликата с мами с термин началото на Юли си е направо цял месец Simple Smile
Та по същество: Вчера мина феталната ми морфология, на която се установи, че бъбречните легенчета на бебчо са леко уголемени. Тъй като повечето от вас са минали 2-рата ФМ, исках да попитам дали има други такива случаи, защото каквото и да търсих в нета, няма много информация.

Здравей, моето момченце имаше такъв проблем. Доктора не ти ли каза нещо... Има голяма вероятност до раждането нещата да се оправят. Ако не се, следва да се направи консултация с неонатолозите и детски нефролог. При нас с възрастта "израстнахме" както това така и сърдечен шум. Ако обаче състоянието е по тежко може да се стигне до операция на около годинката.
Честит празник на всички!

# 236
Благодаря ти за отговора, Ива!
Док каза, че не е нещо притеснително и че се срещало често при момченца, но все пак ни препоръча да направим и неинвазивен днк тест, за да изключим всякакви аномалии. Вчера дадох кръв, ще чакам резултати до 10дни. Малко се поуспокоих като четох из нета, че често отшумявало от само себе си още по време на бременността или след раждането. Док каза, че са леко уголемени, но така се шашнах, че дори не попитах с колко. Вярвам, че резултатите от теста ще са добри и силно се надявам още на следващия преглед да са се нормализирали.
При вас до колко годинки отшумя? Радвам се, че вече е минало при вас и всичко си е както трябва!

# 237
При нас всичко отшумя до 3тата годинка. Хубаво е ако легенчетата са разширени и след раждането да търсите и второ мнение. Мен една докторица така ме уплаши искаше в болница да ни приема за болезнени изследвания и лекарства от чужбина ни изписа... Добре че ходихме веднага след това при друга която ме успокои че на детето нищо му няма. Някои за една пътека от ЗК са готови да ти изкарат акъла.

# 238
Да, ужас... Предполагам. Много вярвам, че до раждането ще отшуми, ако ли не - със сигурност ще търсим няколко мнения.

# 239
  • София
Честит 8-ми Март момичета!  Желая ви много здраве , любов и сладки бебоци на термин.       smile3525
Miroslava^ , извинявай че те притеснявам , но да те попитам ти доволна ли си от д- р Китанова?

Общи условия

Активация на акаунт