Как бързо времето отлита, а ЮЛЧЕТО все по-силно рита!

• 44 605
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
E то аз като съм платено, да не мислиш, че ми обръщат много внимание Simple Smile Плащам защото съм секцио и не бих искала да ме оставят на някой стажант да ме шие.

# 211
аз също мисля да не съм с избор, познавам три без избор без упойка и с най-хубави спомени
една друга където голямо шубе, та секцио та с упойки две години и вадят конци от корема  #Crazy
има бая време де, иначе нищо решено нямам в главата още....като тръгнем от име че нямаме та до раждането   Joy

# 212
E,  поуспокоихте ме. То иначе е вярно, че нищо не се знае до последно.

А купувате ли вече разни неща. Вярно, че е писано, ама вече толкова много се изписа, че не помня. И без това съм съвсем изветряла напоследък...  Аз нищо не съм купувала още. И въпреки, че ми е трето, каките са ми големи и нямам нищичко останало от тях. Зяпах си отвреме-навреме разни неща по сайтовете и изчаквах айде да мине още малко  и да се пооглеждам вече. Ама след ФМ-то, и това дето ми казаха за кръвопотока от едната артерия и приказките за високо кръвно и преждевременни раждания и така ми потънаха гемиите, че сега не смея да погледна нищо и да мисля нищо. А толкова бях ентусиазирана и нетърпелива, все едно ми е първо.. И без това емоциите ми летят от една страна на друга, та само такива неща ми липсват. и само секарам с всички у нас, а знам че не бива, ама... Не знам как някои си карата хубава, спокойна и вдра бременност. Аз снощи даже на Гласа на България хванах накрая и ревах. 

# 213
Здравейте,
Аз от събота съм на антибиотик че вдигнах и висока Т. Празниците ги изкарах вкъщи. Вече съм по добре Т падна остана само хрема. Някоя пила ли е Аугментин? Това ми изписаха и казаха че е разрешен за бременни, но все пак ми е притеснен.

# 214
Fran, от притеснения няма смисъл. Аз също се ядосвам и се разревавам лесно. Днес защото каката не искаше да ходи на градина. Явно ще си се гледаме вкъщи. После го приех де.

iva_83, чувала съм много бременни да пият Аугментин, а и мисля, че антибиотикът е вреден по-скоро при начална бременност и вече не е опасно. Температурата е по-опасна.

# 215
iva_83, аз също пих Аугментин - изписа ми го ЛЛ - на 8 часа 4-5 дни. АГ потвърди, че няма проблем  Peace

# 216
  • Сливен
Момичета ,имам час при Сигридов за 9 март в 12.30,който няма да ползвам,за ФМ е.Ако някоя иска да го вземе да ми пише утре до следобед.После ще се обаждам да го отменя.

# 217
Нищо не сме купували и разучавали все още...Предстои ни местене след няколко дни, аз още си ходя на работа на макс... Изобщо много е динамично  Mr. Green  Mr. Green

# 218
Здравейте, аз също нищо не съм купувала. Мисля да изчакам до 45 дневния болничен. От първото дете нищо нямам, но пък съм минала вече по този път и мисля, че бързо ще напазарувам 😋

# 219
Fran  аз планирам без избор на екип,първа бременност ми е.надявам се да ми обърнат внимание:)
за кошмарите да споделя,напоследък много често ги сънувам чак като се събудя ми е тъжно някакво...но после се опитвам да не ги мисля и да се движа повече.

да с похваля и аз,мина ФМ и всичко ни е наред,даже най накрая видяхме че е малка госпожица Simple Smile)) тате много се зарадва,най много той искаше момиченце bouquet сега си избираме името.

моите кг до сега +9 кг ,което много притеснява моята лекарка 21 г.с съм.
движа се всеки ден мин по 1,5-2 часа разходки,веднъж седмично плуване в басейн..сега намалих хляба и сладките неща.. има ли някой който успя да свали излишни кг или идеята да не се качват повече..малко се притеснявам все пак не искам да кача прекалено много,но не знам още какво да предприема за да не качвам така стремително.
от 15 до 21 качих 4 кг.

# 220
Yuliya_3, то няма как да се свалят кг, точно сега диети не са добра идея, а и с напредването на бременността спорта ще става по-труден.пробвай разделно хранене и малки порции на често. Повече фибри, плодове и зеленчуци, без тесто, хляб, сол и захар. Да не би да задържаш вода?
Аз не мога да спортувам заради ниската плацента, но си подбирам храната. В 23гс съм + 4 кг.
Иначе честито за хубавите новини! Аз нямам търпение да видя моята госпожица другата седмица 😍

# 221
  Yuilya аз съм 23г.с. и съм +7 кг,  като последният кг е за една седмица качен . Идея си нямам как точно стана така, ама ще ги сваляме после...то се е видяло  Blush
И аз още нищо не съм купувала, чакам да вляза поне в  7-ми месец и ще се развихря Simple Smile

# 222
аз захващам 24г.с и съм +9 кг  Sob
все още имам надежди до края да не кача над 20 кила  #Crazy кофти ми е, но ще го мисля когато му дойде времето как ще ги свалям  Tired

# 223
Здравейте,аз от доста време не съм писала.Да се отчета набързо:19г.с+6 дни съм и с + 2кг.Утре,ще ходя на ФМ и малко почна да ме е шубе от прегледа Sad Започнах и да се оглеждам,къде да бъде раждането живот и здраве.За сега съм се спряла на "Шейново",платено при д-р Китанова понеже тя ми води ЖК.Вие как сте с избора на болница и екип?Дано всички сме със здрави и весели бейбита!

# 224
  • Сливен
Отностно часа за Сигридов,който ви предложих,току-що го отказах в клиниката.

Общи условия

Активация на акаунт