Как бързо времето отлита, а ЮЛЧЕТО все по-силно рита!

• 44 609
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Има ли някоя мама,която си позволява от време на време по малко винце? Аз много обичам, вечер пиех задължително по 1 чаша, но откакто съм бременна не. Отскоро обаче така ми се допива и чат пат си сипвам по мъничко, въпреки че моят мъж ми се кара Embarassed Laughing Мислите ли, че е вредно за бебето newsm78

При мен честите контракции спряха след двуседмичния курс с Диаспорал, та вече съм по-добре. Откакто се поосвестих обаче след дългото повръщане, въпреки вълчия апетит, който дойде, се чувствам страшно уморена, вечно ми се спи и едва се движа. Добре поне, че не съм на работа Crazy
На 8ми март се надявам да се включа само с хубави новини, след нашата ФМ Mr. Green

# 196
Аз пия винце от време на време Simple Smile
Обожавам Simple Smile  Peace

# 197
Аз също пийвам по малко винце или бира. В нашия офис все някой за нещо черпи и  трудно Simple Smile.
Аз ще раждам в Надежда, най-вече заради моя доктор.

# 198
Аз си купувам безалкохолна бира, много ми харесва.

# 199
  • София
Аз също пийвам по малко винце или бира. В нашия офис все някой за нещо черпи и  трудно Simple Smile.
Аз ще раждам в Надежда, най-вече заради моя доктор.
Неда, при кой се следиш там и нормално или секцио планувате да е Hug Аз съм при Ташков, но ми се очертава секцио, заради предишното такова раждане Peace

# 200
И аз съм при Ташков. Също ще съм секцио заради предишното, а и заради близнаците де. Ташков е много добър за секцио.

# 201
Здравейте и Честит Празник.
ФМ мина. Само хубави новини, всичко е нормално. Бебка е 350 гр. и както каза доктора изключително подвижна.
На мен ми остана само ужасна хрема но все още съм отпаднала.
За винцето,  аз вино не пия по принцип, но бира пийвам от време на време по малко. Не мисля че ще навреди по някакъв начин.

# 202
Момичета,за съжаление загубих бебето.Моля да ме премахнете от групата.Желая леко и безпроблемно раждане на всички.

# 203
Мариелка, съжалявам...каквото и да се каже, няма полза. Кураж и не губи надежда!
Ние категорично чакаме момиче - вече съм шести месец и тя е около 420г и почти 30см. Феталната ехокардиография миналата седмица показа миниатюрна пропускливост между клапите, но било често срещано явление и се затваря до края. Категоричен термин 07.07.2017. До тук +6кг, но доста ми скача апетита и то за тесто. 😔

# 204
Marielka, много съжалявам да чуя за загуба в толкова напреднала бременност. Явно и на другите момичета им е много тъжно - настана затишие в темата. Каквото и да напишем, няма да можем да върнем човечето, но така е било писано. Бъди силна и намини да се похвалиш следващия път, когато видиш 2 черички Wink
Разходихте ли тумбачетата в това хубаво време днес? Аз се качвах на Шипка - беше ужасно студено, на всичкото отгоре и в паметника влязохме, а там каква навалица беше... Но като се прибрах се наспах едно хубаво и сега съм свежа репичка Wink

# 205
Marielka, съжалявам за новината...
Нещо наистина настана затишие, как сте всички? Аз съм на морето, но е ужасно студено и ветровито, вече нямам търпение да се прибера в София 😄

# 206
Всички сме някъде с хубавите си момчета-затова ни няма в групата.
Времето е страхотно за тумбачетата и бебетата в тях! bouquet

# 207
Аз бях на гости няколко дена и сега имам много да уча.

# 208
Здравейте и от мен момичета  bouquet
ние не се спряхме тия дни все извън града,страхотно време направо много се радвах на природата

относно пиенето и аз си позволявам биричка, ММ като си взима и пийвам по 3-4 глътки което мисля,че е нищо. А като имаме гости примерно си сипя 4-5 пръста червено вино

Marielka съжалявам ...... леле мислих,че такива неща вече няма да се случват  #Crazy

# 209
 Cry Мариелка, много жалко, че така се е получило Sad Но не губи надежда.

Момичета, искам да питам.. има ли тук някоя, която ще ражда..безплатно. Гледам всички сте с избор на екипи, с епидурални, започвам да се притеснявам чак, че не съм така и дали вече някой ражда така. Въпреки, че другите ми две деца са по този начин и съм горе-долу доволна, ама беше отдавна де. Та знам ли,  да не се е променило нещо, дали ще ми обърнат въобще внимание.

Общи условия

Активация на акаунт