Как бързо времето отлита, а ЮЛЧЕТО все по-силно рита!

• 44 620
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia, Bulgaria
Ами правихме пкк в петък и беше ок всичко. Вчера избиха многото пъпки. Слава богу темп над 37.8 не съм вдигала. Явно и от магазина може да се хване вируса.  Засега пия само хомеопатия,  дано мине бързо.

# 181
Здравейте, мами! Честита Баба Марта на всички и да сте живи и здрави !
Вчера ми мина ФМ за втори триместър. Казаха, че с бебчето всичко е добре и в норма. Казаха този път със сигурност, че е момче.  Имам две момичета, така че им се изпълни желанието Simple Smile Но накрая на прегледа д-р Цолова ме попари като каза, че имам повишен интензитет на кръвотока в лява маточна артерия. Пита ме как съм с кръвното, колко съм качила.... Аз каза, че съм 66 кг, а съм тръгнала от 58 , което си е 8 кг и не е малко по принцип. Макар ,че  всъщност не знам на колко кг съм забременяла, 58 кг бях ...2011 год. и оттогава не съм се мерила. Ама тя ми за говори за внимаване с яденето, да си следя кръвното всяка седмица, как при повишено кръвно трябва да се извади бебето и да ида за  ФМ в 28 седмица за да види как е. Аз няма високо кръвно, досега не съм имала, с предишните ми бременности качвах даже по повече - ям не ям, все тая. кръвното ми е все 90/60 или 100/70. Ама така се уплаших, и четох снощи за прееклампсия и още повече се стресирах, че сега ми е едно свито... изписа ми магнерот 3х1 и Аспирин протект х 1. Малко объркано написах всичко май и дълго, ама исках да споделя страховете си с някой...

# 182
Фран, браво, че всичко с бебо е наред. Иначе високото кръвно е опасно, но то винаги се усеща като се вдигне. Аз предния път вдигнах кръвно денят преди да родя. Аз също пия още от 10 г.с. аспирин протект вечер по 1. Като гледам ще си го пия докрая  Whistling
За кг и аз съм + 8, но пък всички казват, че е нормално, особено с второ дете..
За МБ и аз се чудя дали да не си пусна някаква контролна преди 34-та - 36-та когато се пуска. Някой път и без оплаквания има гадинки, друг път с течение излиза чиста..
Руми, бързо оздравяване  bouquet

# 183
Фран, браво, че всичко с бебо е наред. Иначе високото кръвно е опасно, но то винаги се усеща като се вдигне. Аз предния път вдигнах кръвно денят преди да родя. Аз също пия още от 10 г.с. аспирин протект вечер по 1. Като гледам ще си го пия докрая  Whistling
За кг и аз съм + 8, но пък всички казват, че е нормално, особено с второ дете..
  bouquet

Благодаря ти за отговора. И аз не мисля ,че много съм напълняла. Така визуално съм само на един корем почти. А и кръвно не вдигам и не съм и вдигала. За това така се озадачих.. Може би и заради възрастта ми - на 40 съм. Иначе минах веднага после през моя гинеколог и той ме поуспокои, че са ме пришпорили повечко и да не се притеснявам така. Ама аз като съм една паника, от сутринта само чета некви статии и се панирам още повече, и само ми се реве...а съм на работа и не мога да си събера мислите.

# 184
  • София
Имам чувство вече, че на докторите им е някаква мания с тези кг. #Crazy #Crazy #Crazy При мен е другата крайност, много си слаба- та много си слаба . Не можело така  #2gunfire #2gunfire Joy

# 185
Имам чувство вече, че на докторите им е някаква мания с тези кг. #Crazy #Crazy #Crazy При мен е другата крайност, много си слаба- та много си слаба . Не можело така  #2gunfire #2gunfire Joy
Laughing Laughing Aма вярно! И аз си мисля, че им е мания не само кг, а и хапчета и разни други работи.  С второто ми дете  качих 22 кг, а то се роди милото само 2710, изследвания си правих само кръв и урина и то май един път само, не помня вече, не съм пила нищо май, може би фолиева само и желязо сигурно, обаче ми беше спокойна и лека бременност след първите три месеца, когато мемореше само ужасен запек и сънсливост. А раждането беше бързичко и безпроблемно, и даже тръгнах да си ходя пеша към стаята след двата часа.  Laughing

# 186
Това с варицелата е много гадно. Аз проучвах какво се прави в такива случаи трябва да се направи консултация с лекар специалист по такива заразни инфекции и той пуска разни изследвания и предписва задължително лечение.
Аз лепнах някакъв вирус от малкия и сега съм с пълна програма Т хрема и кашлица. На всичкото отгоре и повръщането се върна с пълна сила.
Днес съм на ФМ и не знам как ще се вдигна да отида. Дано всичко е наред.

# 187
Бебка, Чери браво за хубавите новини. Да са все такива до края. Бебка за повишени води съм чела, че изписват Индометацин, на мен Сигридов ми го изписа за засилване на шийката, та го проучих. Но трябва някой да ти каже доза.
За варицелата знам, че трябва да се лекува!
Бързо оздровяване на всички болни, Ива успех на ФМ Simple Smile

# 188
  • Sofia, Bulgaria
Изопренозин ми каза да пия и хомеопатия ... това ми се полага. Поне сега в 21 седмица не е опасно за плода. Бързо оздравяване на всички!

# 189
Аз пък да ви се оплача, сънувах кошмар и цял ден ме държи. Сънувах, че мой близък приятел, който почина преди време ми казва, че ме обича и иска да сме заедно. Знам, че не е хубаво да се сънува мъртъв човек,  който те вика Sad  Знам, че е сън, но съм имала и такива,които се сбъдват,затова се сдухах и споделям с вас.

# 190
Здравейте момичета,
Към болните мами:защо не пробвате с Биозин Мама подсилва имунитета аз го пия и много добре ми действа за сега
Да попитам колко грама са вашите бебчета в 19 г.с?

# 191
Не знаех това за водите ...
Благодаря, ще попитам, но на първо време ще правим обременяване с глюкоза  Peace
madlen4etooo, не го мисли .... сега всичко бушува - хормони, емоции
Просто веднага превключи на друга вълна и не се задълбочавай  Peace

Ние в 19 седмица+ бяхме 320 грама  bouquet

# 192
Аз миналата бременност що ужасии съм изсънувала. Даже на един приятел като му казах,че съм бременна и той ми каза, че пак ще психясам и ще сънувам психарии.

# 193
В 19 г.с беше 294гр.

# 194
 Здравейте, и моята ФМ за втория триместър мина - всичко изглеждаше ОК, малко ми изкараха акъла с едни мерки, но като ги повториха всичко беше наред. Не знаем полът все още  Grinning пъпната връв беше между крачетата на Бебов.
Аз в момента живея в Англия, но преди раждането ще се върнем окончателно в мъжа ми в България (София) и съм в голяма чуденка къде да се следя до края и къде да раждам.
Мислех си за Токуда, но не съм супер убедена, че точно там трябва да е. Мисля и за София Мед но не намирам много мнения за там.
Вие как сте се настроили? къде планувате за сега да раждате и защо точно там сте избрали?

Общи условия

Активация на акаунт