Как бързо времето отлита, а ЮЛЧЕТО все по-силно рита!

• 44 832
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Честита Баба Марта! Бъдете бели и червени, румени и засмени, и нека сърцата ви преливат от щастие и любов!

# 166
Привет,мили мои!Бъдете здрави и румени,и най-хубавите бебета през юли,ще дойде като утре,толкова бързо мина мили мои!
В Банкя никъде няма гинеколог,да не говорим за Жк,мисля да ходя да си пускам изследвания на частно,а ледиатърката на детската градина ще ме мери и тегли.И без това болницата в която ще раждам не искат нищо,там правят всичко отново.

# 167
Честита Баба Марта! Бъдете здрави и засмени, без лоши емоции и негативни мисли!  Hug

# 168
Честита Баба Марта!   bouquet
Да попитам как сте с киселините, аз нямах до сега, но миналата седмица каквото хапнех се появяваха  #Crazy
Мислих си, че ще е така до края, но не.... тази седмица никакви ги няма много странно  newsm78

Иначе беба я усещам много вече,понякога си слагам ръката да спре, но тя се измества и почва пак  Joy

# 169
  • Варна
Честита Баба Марта! Бъдете здрави!  Аз съм пак с въпросче... микробиология пуска ли се пак през 2ри или трети триместър

# 170
Микробиология не е задължително да се пуска. В трети семестър не помня. На мен не са ми пускали, защото нямам оплаквания.

# 171
  • Plovdiv
Честита Баба Марта!!

За сърцебиенето съм така всяка сутрин. Ходих на кардиолог и каза, че е нормално защото сърцето ми изпомпва повече кръв за двете деца. Киселините ми бяха поизчезнали и тия дни пак се появиха, за моя съжаление. Много почнах нещо да се уморявам направо все едно са ми изцадили силите...Ще говоря с док като отида на шести.

# 172
Здравейте,имам един въпрос,тъй като моята наблюдаваща лекарка ми каза,че ако стяганията в корема продължат трябва да постъпя в болница за вливане на магнезий венозно.Та въпроса ми е от кого трябва да взема направление за постъпване в болница-от наблюдаващия ме гинеколог или от Личния лекар?(Питам тъй като никой нищо не ми каза,а досега не ми се е налагало а влизам в болница) Някой влизал ли е в болница по този повод? Thinking
Продължават ли стяганията в корема? А болки имаш ли?
Ами вече нямам болки както преди,но пък рядко през деня ми се стяга корема,но винаги от лявата  страна където усещам бебка...аз съм се вманиачила,по цял ден го бутам дали е твърд ... #Crazy

# 173
Честита Баба Марта, мили мамчета! Бъдете здрави - вие и семействата ви newsm51

# 174
  • София
Честита Баба Марта! Да сме здрави, усмихнати и задружни.
И аз в отбора на вечно уморените, сутрин едва ставам, докато оправя децата за градина минава супер много време, а уж си имам схема, всеки ден закъснявам за работа, а най-страшно е следобед, така зверски ми се доспива и ставам съвсем парцал.
н

# 175
Здравейте мами,записвам се при вас с термин 30.07,а последният път ми казаха 05.08.От доста време ви чета,но сега се престраших да пиша.На 34г и съм бременна  с второто ни дете(първото е момче на 14г),живеем в София.За сега всичко се развива нормално и аз се чувствам добре(е освен нормалните неразположения,при мен-ниско кръвно,главоболие и .Следя се при д-р Тошева от МЦ Пентаграм,на последната микробиология се появиха гъбички и сега се боря с тях(ще видим колко успешно).Желая на всички ви лека бременност , здрави и засмени бебчета😁 през м.Юли

# 176
Честита Баба Марта! Бъдете здрави!  Аз съм пак с въпросче... микробиология пуска ли се пак през 2ри или трети триместър
Ако ще раждаш нормално, задължително се пуска МБ в 36 гс.
А и по ЗК се полагат 2 МБ - в първи и трети триместър.

# 177
ПКК пускам всеки месец, по ЖК май се падат 2 или 3 за бременността.
За микробиология, нямах оплаквания - излязоха ми бактерии януари.
Вчера пусках контрола.
Така че по-добре човек да пусне  Peace

# 178
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,  ужасни новини...с варицела съм от вчера. А дори не ходя на работа,  не излизам кой знае колко,   не общувям с болни. Направо изтръпнах,  успокоих ме че на този етап от бременността не е опасно за плода,  но все пак Sad от варицелата се чувствам много зле,  болки в нервите на кръста,  болки в гърлото. Стискайте палци да е ок всичко с бебчето Sad

# 179
rumigetova, важното е да се лекуваш и да сваляш температурата. За бебето няма опасност. Странно откъде си я хванала, но щом чак такива симптоми имаш, изглежда, че имунната ти система е много слаба. Сега не трябва да ядеш яйца, риба и сладко.

Общи условия

Активация на акаунт