Как бързо времето отлита, а ЮЛЧЕТО все по-силно рита!

• 44 604
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Много от мамите ще раждате в София Simple Smile Аз ще раждам отново във Враца (тъй като съм от този край) при д-р Партовска.

# 256
Бандитка,ще раждаме в София,но виждаш какво е-1000 болници със 65899 мнения за лекари  Laughing и аз както съм без предишен опит,ще го решавам в 30г.с сигурно.Живот и здраве. Grinning Една приятелка ражда в Сливен.Там няма голям избор и чиста работа хаха

# 257
  • Сливен
Вярно,че Сливен не е София,но чак пък да няма избор не съм съгласна.Има доста жени,от Бургас например,които ражсат в Сливен.

# 258
Има ли мама която ще ражда е в Пазарджик  Simple Smile

# 259
Miroslava,ще раждам при д-р Кирякова. Засега още не съм решила секцио или нормално.През м.Октомври 2015,родих там дъщеря ми нормално и раждането беше кошмар,така че сега много ме е страх отново да родя нормално. От друга страна всички ме убеждават пак да родя нормално,защото втория път било по-лесно.... 

# 260
daniel,според мен трябва да родиш така,както ти го усещаш.Ако избереш секцио това не те прави лоша майка.Изборът и бебето са си твои.Важно е накрая да сте здрави и без кошмари   Simple Smile
oesi,нищо против Сливен не казвам,дадох го като пример,понеже е с моя поЗната и градът е по-малък.

# 261
  • София
И нашата ФМ мина вчера. Получих най-сладкия подарък за 8ми март- да видя бебчето си и да разбера, че всичко с него е наред Heart Eyes Този път бях при Михова в Надежда и останах страшно доволна. Много е подробна и сладкодумна Simple Smile Изненадах се, че в документите от прегледа, които получих, има и раздел Фетална ехокардиография с доста подробна информация за сърчицето. Мислех, че ФЕ е отделен преглед newsm78

Аз пък да се похваля, че днес ми пристигна помпата за кърма, която купих доста изгодно само за 80 и малко лв., а тук в БГ е 270 лв. Не бързам с покупките, но изпадне ли ми изгодна оферта, се хвърлям веднага Laughing

# 262
kici,80лв е доста добра оферта! От къде си я купи,ако не е тайна?И електрическа ли е?

# 263
  • София
kici,80лв е доста добра оферта! От къде си я купи,ако не е тайна?И електрическа ли е?
От ибей я взех. Нова е, с кутия и всичко останало, електрическа на Авент. Там просто трябва дебнене, че с техните търгове си е до късмет. И други изгодни неща имам от там Peace
Надявам се да стигна до нея, тъй като с първото дете не успях да кърмя, изцяло по моя вина Sad

# 264
  • Сливен
Мирослава,извинявай ако съм прозвучала остро,не е било нарочно,от два дена към с ужастна хрема и съм недоспала.

# 265
Oesi,аз също започвам да се разболявам и ми е за втори път вече..хич не ми се пият хапчета.А и споко,нищо не приемам лично- всичко е от хормоните,нали Grinning
kici,дано успееш да издебнеш и други оферти.А мога ли да попитам,защо по твоя вина не си кърмила?Болезнено ли беше? Confused

# 266
  • София
Oesi,аз също започвам да се разболявам и ми е за втори път вече..хич не ми се пият хапчета.А и споко,нищо не приемам лично- всичко е от хормоните,нали Grinning
kici,дано успееш да издебнеш и други оферти.А мога ли да попитам,защо по твоя вина не си кърмила?Болезнено ли беше? Confused
Аз кърма имах в изобилие, но толкова тежко се възстанових от секциото, че дни наред не можех и бебето да си взема на ръце Sad Когато се посвестих, тя не искаше изобщо от гърда и аз много бързо се отказах да се цедя и си спрях кърмата. Не знам дали мамите с дечица имат наблюдения върху ефекта от кърменето в по-късна възраст, но си мисля и до ден днешен, че толкова честото ни боледуване и крехък организъм се дължат именно на това, знам ли newsm78
Сега съм решила, че каквото зависи от мен, ще направя и мисля като вляза в 8ми месец да започна с четенето на информация по въпроса с кърменето, за да съм подготвена предварително и да не оплескам нещо Laughing Предполагам в нета и тук във форумите има достатъчно инфо и споделен опит bouquet

# 267
  • Русе
Добро утро Simple Smile
kici не знам до колко честотата на заболяванията се дължи на кърменето. При нас как беше - синът ми беше само на кърма до 6м. Постепенно със захранването кърменията започнаха да отпадат, но си сучеше до 1г3м. До 2 годишен не се беше разболявал, но след като тръгна на ясла, се започна - 3-4 дена там, после лекарства, антибиотици и по 2 седмици вкъщи. В последствие на 3г и нещо почна да прави ларингити при всяка хрема. И така до преди около година. Докато го изградят тоя имунитет  ooooh!
В никакъв случай не съм против кърменето. Напротив - моля се и сега да ни се получи толкова лесно, както беше и първия път  Praynig
Относно възстановяването от операцията - помня, че някои мами пиеха някаква хомеопатия преди това, за по-бързо оздравяване. Но каква беше точно  newsm78 не знам.
Лек ден ви желая  Hug

# 268
  • Варна
Добро утро! ☺ Да ви попитам,някой може ли да ми обясни разликата между 3д и 4д?

Хубав и усмихнат ден! ☺☺☺

# 269
3д е снимка, а 4д е видео.

Аз нямах достатъчно кърма. Дохранвах през цялото време, но кърмих 9 месеца. Също се обвинявам, че не направих всичко за да ми се увеличи лактацията, но...
Детето ми не боледува, но вярвам, че това се дължи на много неща. Калявала съм я, но не умишлено и не с цел. Не съм я пазила от студено, от течение и от други подобни. Спеше при температура 0 градуса навън. Може и при отрицателни да е спала, вече не помня. Не я обличам много. Зимата често ходи само то един тънък клин до градината. Никога не е ползвала шал. Също така съм я хранила здравословно. Без захар (до около годинка), прясно мляко и други подобни. Вафла е яла 3-4 пъти максимум досега, а е на 4 и половина. И сега рядко яде вредни неща.

Общи условия

Активация на акаунт