Как бързо времето отлита, а ЮЛЧЕТО все по-силно рита!

• 44 618
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Ехее мерси много Celika, толковаа съм се чудила 😂

# 271
Добро утро момичета,

минах ЖК днес, бебка върви напред 660 грама

за втори път ми сменят термина,сега уж на 30.06

изписа ми желязо да започвам и това е за сега

Усмихнат петък ви желая  bouquet

# 272
Еха, какви са ни големи бебоците вече  Heart Eyes
Кици, браво и на теб за хубавите новини  bouquet

# 273
  • Варна
Как върви избирането на имена? Кои сайтове са ви удобни за целта? Ние май се спряхме на едно, но второто се оказа трудна задача Simple Smile Търсим нещо интересно и все пак да не е прекалено странно за България

# 274
  • София
Malvinka99 kici браво за хубавите новини от ФМ. Все такива да са!
des аз така се вълнувах за избора на име. Бях се приготвила да обсъждаме с ММ, да четем за значение на имена, вибрации и т.н. Разбрахме пола и казах ММ, че от утре започваме да правим списък с имена. Само дето той се събуди на следващата сутрин и каза ''аз май измислих име''.  Shocked  И така списъците и четенето отпадна  Laughing Той вече си я нарича с името и като се пошегувам с него, че все пак трябва да обсъдим и други имена той ми казва, че ще обсъждаме за второто Grinning 

# 275
ние нямаме име,само няколко варианта от които само за едно сме и двамата съгласни,имахме име за мъжко  Laughing
моя ММ много претенции, все прякори им измисля или с иди какво си не харесва имена
не иска да го обсаждаме с други,като се роди щял да им каже името
в чудо съм се видяла  ooooh!

# 276
  • София
Аз имена имам още преди да забременея Laughing Понеже дъщерята е кръстена на мен, бях решила, че второто ще е на таткото, а той е кръстен на своята майка и баба. Така ще е хем на него, хем на майка му, баба му, а покрай тях ще намаже и майка ми, която също е с буквата С Laughing Та засега ще е Самуил, колебаех се между него и Симеон.
А на ММ не бях казала, че ще го кръстим на него, в самото начало той сам ми каза колко би искал да е на него, а аз го оставих да си мисли, че решението е негово Mr. Green

# 277
Здравейте юлски мами  Simple Smile Да се запиша и аз тук. Току-що се регистрирах, та извинете, ако правя нещо не както трябва.

# 278
kici,Самуил е много хубаво име.На мен много ми харесва и ако имахме някой със "С" сигурно щеше да е Самуил.

# 279
Здравейте юлски мами  Simple Smile Да се запиша и аз тук. Току-що се регистрирах, та извинете, ако правя нещо не както трябва.

Здравей, Деси!  Добре дошла! Simple Smile Едва ли има някакви правила, кое как трябва да бъде. Това е просто форум. Кога ти е термина?

# 280

Здравей, Деси!  Добре дошла! Simple Smile Едва ли има някакви правила, кое как трябва да бъде. Това е просто форум. Кога ти е термина?
07.07. Crazy

# 281
Здравейте мамита.... Малко късно се включвам в темата но одавна я чета . Аз съм с термин 21 юли и днес минахме феталната морфология и доки каза , че всичко с бебчо е наред . На мен ми е първа бременост и много се вълнувам . Аа забравих да кажа , че доки каза че ще имаме момченце Simple Smile

# 282
Понеже виждам, че повечето сте минали вече ФМ, моята беше на 25.02., но докторката не беше особено приказлива... Та искам да ви питам какво ви казаха, или писаха, за сърчицето. На моя лист пише само аортна дъга. Имам препоръка за втори преглед за преден вид на сърцето. На 19ти съм на преглед, но се чудя има ли и други мами с подобен случай.

# 283
Мами с повече опит, има ли някоя от вас вече раждала с направление за секцио (издадено от следящия гинеколог)?
Моят вече няколко пъти ми заявява да се готвя за операция (а по принцип е привърженик на естественото раждане, така че предполагам наистина вижда предпоставки).
С такова направление излиза ли финансово по-изгодно?

# 284
  • Plovdiv
Добре дошли на новите момичета, лека и прекрасна бременност и още по-прекрасен финал ви пожелавам.

На мен за сърцата казаха, че са ок, но аз за всеки случай съм се записала на 18/03 на фетална ехокардиография, за твое успокоение и ти може да се запишеш

Общи условия

Активация на акаунт