Как бързо времето отлита, а ЮЛЧЕТО все по-силно рита!

• 44 619
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Добре дошли на новите момичета, лека и прекрасна бременност и още по-прекрасен финал ви пожелавам.

На мен за сърцата казаха, че са ок, но аз за всеки случай съм се записала на 18/03 на фетална ехокардиография, за твое успокоение и ти може да се запишеш
Фетална ехокардиография казваш  Thinking Една друга мама също каза, че е ходила, но нейния доктор я е пратил. По желание ли е или трябва да те изпрати доктора, който те следи?

# 286
Имам питане доплера при всяко ФМ ли се прави или си се заплаща като др. услуга отделно

# 287
Деси, аз вчера ходих на ФМ и питах дали е необходимо да ходим и на ехокардиография. Докторката ми ксза, че това е допълнително изследване и в лоя случай не е необходимо, защото всичко е ок. Коментирай го с лекуващия лекар дали е необходимо да го направиш, за да не се притесняваш излишно. Добре дошла и успех Simple Smile

# 288
Деси, аз вчера ходих на ФМ и питах дали е необходимо да ходим и на ехокардиография. Докторката ми ксза, че това е допълнително изследване и в лоя случай не е необходимо, защото всичко е ок. Коментирай го с лекуващия лекар дали е необходимо да го направиш, за да не се притесняваш излишно. Добре дошла и успех Simple Smile

И аз така съм го запланувала, но до 19ти има още цяаааааала седмица, та реших да питам Simple Smile Аз не, че са ми казали нещо лошо, а Бебо нещо се беше обърнал и не даваше да го видят като хората. Силно вярвам, че всичко е ок. На теб дадоха ли ти документ, на който са записани всички измервания, които са направени?

# 289
Да. 3 страници и всичко е описано подробно с подпис на доктора, дата и час. Най-отдолу даже има един текст 4-5 реда като заключение, ако има някакви препоръки докторс също там ги записва. Дадоха ми само този документ и амбулаторния лист, който аз си поисках. Wink

# 290
Деси, чакаш второ момченце?  Mr. Green

# 291
Деси, чакаш второ момченце?  Mr. Green
Не, първо, ако за мен става дума Thinking

# 292
Извинявай! Мислех, че една моя позната със същия термин и фамилия най-сетне се е записала в темата!  bouquet

# 293
Здравейте юлски мами, здрави и жизнерадостни бебчета. Чета ви отдавна и реших най-после да се включа и аз. Накратко: термин 05.07.,момиченце, трета бременност.

# 294
Извинявай! Мислех, че една моя позната със същия термин и фамилия най-сетне се е записала в темата!  bouquet
Яко! Деси, Александрова, 07.07.17., момче Flutter

# 295
Не е от липса на смелост. Просто не разполагам с много свободно време.

# 296

Не се разбрахте Simple Smile Тя те пита отде толкоз смелост за 3-то (май)

# 297
Да, за третото става дума  Laughing Не съм се изразила правилно. Аз се чудя с едно как ще се справя, а ти очакваш трето  Crazy Възхищавам се на хора като теб Hug

# 298
Това е темата на многодетните майки, за което ги адмирирам от сърце Simple Smile. Надявам се след някоя друга година да Ви настигна с още едно или две деца  Heart Eyes.

# 299
Добре дошли на новите мами!! Колко хубави новини 🌸🌸🌸
Аз от 2 дни имам едни неприятни  втвърдявания на корема, може би са контракции, които продължават по 2-3 Мин , по няколко пъти на ден Confused В понеделник съм на консултация, дано всичко да е наред

Общи условия

Активация на акаунт