Как бързо времето отлита, а ЮЛЧЕТО все по-силно рита!

• 44 685
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
  • Сливен
За утрогестана,на мен ми е предписан до края,може би защото съм ин витро.

# 376
За утрогестана - аз още го пия заедно с магнерот, фолиева киселина, биозин мама и аспирин протект  Rolling Eyes В неделя съм на преглед и пак ще попитам до кога? Не смея на своя глава да ги спра защото съм с един мисед (на близнаци Sad), а и доста време кървях (от към 7-8 г.с. до към 12 г.с.) Сега не чувствам някакви неразположения или болки, но като бях на феталната 21г.с. ми казаха, че е хубаво да ги пия, че съм била имала мощна контракция Shocked Аз нищо не съм усетила, но то си се е случило. Казаха, че може би е локална контракция. И така... още ги пия, пък в неделя ще видим Wink

А за запека, предния път ми бяха изписали дуфалак, но така и не можах да разбера дали действа. Аз лично пиех сироп от рози и ми помагаше. Имахме си домашен. Със сладко също ставало, но не съм опитвала. Сега, за моя мнооооого голяма радост, нямам тази тежест.

# 377
  • София
Аз също съм на утрогестан и то в големи дози от самото начало. На втората ФМ док. ми каза, че трябва да го ползвам до 35 г.с. понеже съм дребна, а бебка не е от малките. На ЖК споделих, но доки. каза да го намалим с тенденция за спиране - според нея няма нужда.  newsm78    Аз вече свикнах с мисълта, та не се надявам да го спра скоро  Confused Важното е всичко да е наред!

# 378
  • Plovdiv
Аз също си слагам Утрогестан и ще го слагам до края. Не смятам, че ми е излишно една допълнителна сигурност ми е. Отделно си пия магнезий, желязо, фолиева киселина и витамини за бременни

# 379
Здравейте, момичета! Да се включа и аз. Simple Smile С втора бременност съм, термина ми е определен за 18юли. Ще бъде момче. Имам момиченце на 3г и 3м.
Чета ви от определено време и ми е много интересно. Страхотни сте Simple Smile
Първата ми количка беше chipolino optima - изключителна, много лека и маневрена, но проблема й е че е много ниско до земята. Сега съм се спряла на Retrus Danco, влюбена съм в нея! Simple Smile Имате ли някакви отзиви?
По повод мъжете - ММ е много щастлив, че ще имаме момче, приема всичко много по-спокойно (нали вече е минал по този път) и помага с каквото може.
Пия магнерот и желязо.

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 17:14 от Deanira

# 380
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,  аз пия магнезий и след варицелата почнах фемибион 2. А фолиевата ми я спряха още в 15- та седмица. Другата седмица очаквам изложението в Интер експо център за бебета. Мисля че ще е полезно за бъдещите мами.

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 18:10 от rumigetova

# 381
Деси Александрова, добре дошла  Hug
Пиши лично съобщение на +Cveteto  или Anna 93 за да те добавят във фейсгрупата

Във връзка с част от темите, които сте разисквали, утрогестана го спрях още в 16 г.с. по препоръка на АГ-то/между другото ми е останал един блистер и мога да го дам на някоя от вас в срок на годност е и няма да ми трябва вече/ засега пия само магнезий и провиотик

Относно мъжете, ММ много ми помага и взаимно се допълваме в ежедневните задачи. В началото на бременността усетих леко притеснения от негова страна, но свикна с мисълта за бъдещата ни промяна, но нормално все пак идва нещо ново за нас  smile3522

Хубав и слънчев ден ви желая  sun sun Kissing Heart

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 06:50 от Monnna

# 382
Здравейте,да попитам някой ходил ли е на Фетална Морфология в МД Марковс ?Аз се записах при д-р Павлова ,някой който е ходил има ли впечатления?  Wink
Аз в понеделник бях там, но на преглед при проф.Марков, който е много добър във всяко едно отношение.Докато чаках за прегледа много хора влязоха и при д-р Павлова, сигурно е добра. Wink

# 383
От центъра препоръчвам именно д-р Павлова! Не се притеснявай, чудесен професионалист и човек е.

# 384
Маменце и аз имам такива болки от време на време.Даже,когато тичам да хвана автобус и ме наболява по-осезаемо.
А с "Фрутилакс" още след първия прием ли има ефект?
Фрутилакс-а при мен действа след втория прием.т.е.на 3 ден

# 385
  • Русе
Добро утро и добе дошла Деси Александрова Simple Smile

Относно Фрутилакса - при мен изобщо не действа. Пробвах и с Ева кю -да речем, че помогна малко. Сега всяка сутрин си правя киви, овесени трици, кис. мляко и малко мед, царевичен корнфлейкс - от както го ям това, не задържам вече газове като преди и с wc нямам такъв проблем. Ааа и вечер хапвам малко сладко от рози Wink Съветват да се пие и много вода (поне 8 чаши на ден), но аз не мога повече от литър.

# 386
Клео,аз съм чувала за сладкото от рози,че помага сутрин на гладно.Аз мислех да пробвам.Иначе се старая да избягвам тежки храни,закусвам плодове ,обядвам супа и салата,на вечеря пак салата и филия пълнозърнест хляб.Ям и картофи,пилешко.Нито маам баници и мекици,пръжки с лук и пак зор  Laughing
Днес съм на преглед и,ще попитам аГ за варианти.
Иначе,аз имам лека хрема от 4-5 дни,само ми е запушен носа,но с извинение,като си духам носа от едната ноздра все ми излиза кръв..?Някой има ли приблем с кръв от носа?

# 387
Аз мисля, че повечко и по-стабилна храна трябва да се хапва Simple Smile Плодовете, зеленчуците и супата съдържат основно вода. Те така червата няма с какво да се напълнят.

# 388
  • Sofia, Bulgaria
Miroslava,  аз от първите дни на бременнпстта съм така. Постоянно имам по мъничко кръв или корички в носа примесени с кръв.
А за храната...аз досега нямах кок зне какъв по - голям аппетит,  но от около седмиця насам постоянно ми се яде. Всичко ми е вкусно и от всичко искам по много. Вече съм плюс  шест кила Simple Smile до юли....не знам какво ще стане

# 389
rumigetova браво за 6 кила нищо не е, и повечето тук сте така благородно ви завиждам
аз моите +10 не знам къде съм ги наляла  #Crazy дънки,сутиени всичко си нося пък кантара .... Sad
с нормални кг тръгнах,до юли не мога да си представа каква ще съм  Cry

Общи условия

Активация на акаунт